Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Trummor / Percussion / Maracas

Maracas i ABS-material, Large, brun (par)
253426
Handgjorda skinnmaracas av hög kvalitet i tre storlekar som ger allt ifrån spröd klang till köttig salsa.
106620
Loop Shaker. Vill du höras? Ljuden i denna shaker kommer genom de många hålen. Reagerar på handtryck och rörelse.
106635
Trämaracas med fyllig och varm klang. Finns som rund respektive oval modell.
106617
Hållbar och volymstark maracas för tuffa arbetsuppgifter.
106626
NINO7PD-B trämaracas har en något starkare attack och mer fokuserad ljudkaraktär. Tillverkade av naturligt trä med en ergonomisk form. Maracas används inom alla typer av musik och tillhör världens mest använda rytminstrument.- Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.).- Färg: Blå med vita prickar!- Storlek: Small.- Kommer som ett par.- Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.NINO® Percussion strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan under sin produktion och det naturmaterial som används kommer från miljökontrollerade och certifierade plantager.
246124
Handgjorda skinnmaracas av hög kvalitet i tre storlekar som ger allt ifrån spröd klang till köttig salsa.
106619
Handgjorda skinnmaracas av hög kvalitet i tre storlekar som ger allt ifrån spröd klang till köttig salsa.
106618
Maracas i trä, Mini, Natur (par)
253423
NINO582R plastmaracas har en mångfacetterad, stark och fokuserad ljudkaraktär. Tillsammans med en ergonomisk design är de perfekta för barn!- Material: Plast.- Färg: Röda.- Kommer som ett par.- Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.
106941
MP-WMKlassiska Trä-maracas. Röda, par
252109
NINO7 trämaracas har en något starkare attack och mer fokuserad ljudkaraktär. Tillverkade av naturligt trä med en ergonomisk form. Maracas används inom alla typer av musik och tillhör världens mest använda rytminstrument.- Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.).- Storlek: Small.- Kommer som ett par.- Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.NINO® Percussion strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan under sin produktion och det naturmaterial som används kommer från miljökontrollerade och certifierade plantager.
183085
NINO8PD-R trämaracas har en något starkare attack och mer fokuserad ljudkaraktär. Tillverkade av naturligt trä med en ergonomisk form. Maracas används inom alla typer av musik och tillhör världens mest använda rytminstrument.- Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.).- Färg: Röd med vita prickar!- Storlek: Medium.- Kommer som ett par.- Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitén hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.NINO® Percussion strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan under sin produktion och det naturmaterial som används kommer från miljökontrollerade och certifierade plantager.
246125
Mariquitas är en korsning mellan eggz och vanliga maracas och finns i färgerna rött, blått, gult och lila.Blå.
126177
Mariquitas är en korsning mellan eggz och vanliga maracas och finns i färgerna rött, blått, gult och lila.Lila.
126179
Trämaracas med fyllig och varm klang. Finns som rund respektive oval modell.
106616
Mariquitas är en korsning mellan eggz och vanliga maracas och finns i färgerna rött, blått, gult och lila.Gul.
126178
MP-MAMaracas i ABS-material med trähandtag.Röda. Par
125484