Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Trummor / Percussion / Shaker

Proton Shaker.SH23.Smidig och lättspelad shaker som gör det lätt att spela väl artikulerade o precisa beats och shakerrytmer.- Material - Aluminium.
256757
Shaker i metall
125532
Vikt: 50 g. Blåa. Par
125478
Vikt: 20 g. Röda. Par
125476
Caxixi-maracas, korgflätad, Small
253407
Vikt: 45 g. Gula. Par
125475
Spännande sound för den kreative musikern. Cone är en delbar kombination av shaker och koklocka.
106654
Vikt: 35 g. Gröna. Par
125477
Ägg-shakers i ABS-material med handtagVikt: 20 g. Röda. Par
125480
Ganza-Shaker, korgflätad, Small
253405
En brilliant och volymstark shaker för livesammanhang och stabilt spel.
106643
Caxixis erbjuder många klanger för accentuerat spel. Tre storlekar erbjuds med korg av rotting och kokosskals botten för tydliga accenter. Finns även som Double shaker.
106570
Caxixis erbjuder många klanger för accentuerat spel. Tre storlekar erbjuds med korg av rotting och kokosskals botten för tydliga accenter.
106594
Aluminium-shakers med stålkulor är designade för spel utomhus. De har tillräckligt hög volym och låg vikt för att klara jobbet. Finns i tre modeller: enkel, dubbel och trippel beroende på volym och muskelstyrka.
106648
Ägg-shakers i ABS-material med handtagVikt: 45 g. Gula. Par
125479
African Shaker, Small
253413
Caxixi-maracas, korgflätad, Large
253408
Ganza-Shaker, korgflätad, Large
253406
Headed Spark Shaker. Har ett skinn på ena halvan som möjliggör softa loop effekter .
106652
NINOSET100 Frukt-shakers är tillverkade av slitstark plast och ser mycket verkliga ut och de 4 olika frukterna ger en variation av olika ljudkaraktärer

Material: Shakers av plast
Rekommenderas från 3 år
Innehåller: 1 bananer, 1 äpple, 1 apelsin och 1 citron

Mer om NINO Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren
NINO Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan Det är viktigt att poängtera att NINO Percussion inte är leksaker Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form
Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitn hos NINO Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare
106907
Valters allra minsta cajoner är faktiskt shakers!Shakerbox i Björk/Birch som är en ljus modell med mjukt och lent ljud med bra volym.Säljes per st.
236283
Talking Shaker, Large
253422
Paket med 12 Rytmburkar, 4 av varje sort. Canz är shakers i form av decimeterhöga burkar. De är tillverkade i aluminium och finns i tre olika utföranden med disktinkta sound. Red Hot Salsa den ljudstarkaste modellen är fylld med en blandning av stora och lite mindre korn, där de stora ger en metalliskt klang som passar perfekt till latin och samba.Light n Zesty Green har små korn som ger ett mjukt shakersound, medan de större kornen i Smoky Blue-modellen ger ett kraftigare ljud.
126220
Mediumstor shaker med medelsandig klang med jinglar för utökade möjligheter.
196353
Square-shaker, Ebenholtz
253418
Caxixis erbjuder många klanger för accentuerat spel. Tre storlekar erbjuds med korg av rotting och kokosskals botten för tydliga accenter. Finns även som Double shaker.
106571
Så kallat Struts Ägg av trä med varm fyllig klang
182980
Aluminium-shakers med stålkulor är designade för spel utomhus. De har tillräckligt hög volym och låg vikt för att klara jobbet. Finns i tre modeller: enkel, dubbel och trippel beroende på volym och muskelstyrka.
106647
Ägg-shakers i ABS-material med handtagVikt: 35 g. Gröna. Par
125481
African Shaker, Large
253414
Shaker-Guiro. "Gurka" och Shaker i samma instrument.
181738
Mini Cajonshaker - SH50. Smidig och lättspelad shaker för distinkta beats och shakerrytmer. SH50 har kompakt storlek och ligger bra i handen.- Tillverkad av björklaminat.- 7cm hög, 4,8 cm bred och 5 cm djup.
256759
Spin Spark Shakers. Denna shaker ger ett suggestivt sing. Plattan kan justeras och stämmas i önskat tonläge.
106651
Techno Shaker.SH24 ( 1 set).Dessa shakers leveras i ett set om två. Techno Shakers är gjorda av trä med toppen samt botten gjorda av plast, för att få ett extra skarpt sound . Förändra soundet enklet med att man lägger fingrarna på ovansidan eller undersidan av shakern för att på sätt ändra tonhöjden av soundet.
256758
Canz är shakers i form av decimeterhöga burkar. De är tillverkade i aluminium och finns i tre olika utföranden med disktinkta sound. Red Hot Salsa den ljudstarkaste modellen är fylld med en blandning av stora och lite mindre korn, där de stora ger en metalliskt klang som passar perfekt till latin och samba.Light n Zesty Green har små korn som ger ett mjukt shakersound, medan de större kornen i Smoky Blue-modellen ger ett kraftigare ljud. Red Hot Salza
126221
EggzEggz låter som en liten maracas och är lämpliga både live och i studio. Använd dem i par om du enkelt vill kunna spela avancerade rytmiska figurer.
126175
RT-2430 StickballDetta är den första shaker någonsin som är utformad för att fästas direkt på trumstocken. Den har ett klassiskt torrt sound och fästes lätt men säkert på de allra flesta trumstocksmodeller.
181775
Shaker med relativt låg volym och ljus klang.
106641
Shaker med relativt låg volym och ljus klang.
106640
NINO508-MC är ett set med tre små, triangelformade och färglada, träshakers tillverkad av gummiträd, ett träslag som är lätt och inte flisar. Speciellt det yngre barnen älskar NINOs träshakers!- Material: Gummiträd (Hevea brasiliensis Muell.-Arg.)- Innehåller: 3 triangelformade träshakers i färgerna grön, röd och gul. - Rekommenderas från 3 år.Mer om NINO® Percussion:Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter bardomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form.Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvaliten hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.NINO® Percussion strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan under sin produktion och det naturmaterial som används kommer från miljökontrollerade och certifierade plantager.
225008
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla