Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Musikinstrument / Trummor / Percussion / Tillbehör

Utöka ditt ljud och få mer uttrycksmöjligheter med din akustiska cajon!
EC-10M ELCajon Mic Processor är ett helt unikt och innovativt verktyg designad för akustisk cajon. EC-10M är kompakt och batteridriven och fångar upp ljudet med den inkluderade kondensatormikrofonen (clip-on) som också används till att trigga ett antal olika inbyggda ljud som du kan ha tillsammans med det akustiska ljudet. Du kan sedan skicka båda ljuden till en förstärkare eller PA vilket ger total kontroll över ditt scenljud. Det är också möjligt att skapa percussion-fraser med en inbyggd looper och spela ytterligare ljud med integrerade A/B fotpedaler eller extra kick trigger-pedaler (köps separat). Var du än spelar transformerar EC-10M den akustiska spelupplevelsen till en värld med ny uttrycksfull kraft.

Ett unikt och innovativt verktyg för akustisk cajon.

- Enkel installation - kläm bara fast den inkluderade kondensatormikrofonen vid ljudhålet på en akustisk cajon och börja spela
- Förstärk en akustisk cajon - EC-10M kan användas som en mikrofonförförstärkare till den medföljande mikrofonen
- En mängd olika ljud - 16 inbyggda set med ljud som tamburin, maraccas, djembe, elektroniska trummor och fler kan läggas till ljudet från din akustiska cajon
- Fler ljud - spela två olika ljud genom att spela kanten eller på toppen på en akustisk cajon
- Lägg till pedaler - upp till två kick trigger-pedaler (Roland KT-10, KT-9, or KD-7) kan kopplas in för att spela andra ljud; integrerade A/B fotswitchar kan också trigga ljud
- Skapa loopar och spela till - med en enkel loop-funktion kan du spela in rytmer med de inbyggda ljuden
- Flexibla utgångsmöjligheter - skicka mikrofonljudet och de inbyggda ljuden till en PA-mixer via två oberoende utgångar eller mixa alla ljud till en monoutgång
- Två sätt att få ström - kan drivas av fyra AAA-batterier (för upp till fem timmars speltid*) eller från den inkluderade strömförsörjningen
*Maximal speltid varierar beroende på batteriernas specifikation, kapacitet och användarmiljön.UTVECKLA DINA FRAMTRÄDANDEN MED AKUSTISK CAJON
Med EC-10M är det lätt att ta dina framträdanden med akustisk cajon till nya höjder. Kläm bara fast den dedikerade mikrofonen vid instrumentets ljudhål och lägg sedan till ljud från EC-10M till det akustiska ljudet och skapa nya hybridljud. Det finns 16 kits som omfattar percussion-ljud som tamburin, surdo, splashcymbal och många fler plus akustisk virveltrumma och den berömda TR-808 snare. Det finns även cajonljud med ambiens för att förstärka den naturliga klangen i din cajon med kraftfulla studioljud.

VARIERA DIG MEN SPELA MED TRADITIONELLT SPELSÄTT
EC-10M är intelligent och känner av om mikrofonen plockar upp ljud från sidan eller kanten på din cajon och gör att du kan trigga helt olika elektroniska ljud från de två spelytorna. Detta låter dig integrera ljud från EC-10M med ett traditionellt spelsätt så att du inte behöver anpassa ditt spelsätt på något vis.

TRIGGA EXTRA LJUD MED FOOT PADS ELLER EXTRA PEDALER
Utöver ljud från topp och kant, innehåller vart och ett av de 16 kiten i EC-10M två elektroniska ljud som är adresserade till de inbyggda A/B fotswitcharna, som du kan trigga med fötterna medan du spelar. Om du vill spela dessa ljud med autentiskt spelsätt med fötter och en mer solid känsla kan du koppla in upp till två Roland kick trigger-pedaler (KT-10, KT-9 eller KD-7).*
*En splitkabel (som PCS-31L, köps separat) krävs för att koppla till två kick trigger-pedaler till EC-10M.

LÄTT, KOMPAKT OCH BATTERIDRIVEN
Du kan använda den kompakta EC-10M var som helt då den bara väger 500 g och drivs av fyra AAA-batterier. Den medföljande kondensatormikrofonen är kompakt och lätthanterlig och innebär att du inte behöver slösa värdefullt scenutrymme för ett mikrofonstativ och en stor mikrofon. Med sitt lilla fotavtryck är EC-10M enkel att placera även på trånga scener.

FÖRSTÄRK DIN AKUSTISKA CAJON OCH LJUD FRÅN EC-10M
Förutom att vara en ljudmodul med elektroniska ljud fungerar EC-10M också som en mikrofonförförstärkare och låter dig förstärka både akustisk cajon och de elektroniska ljuden via en förstärkare eller PA. Du kan skicka ljuden till två oberoende utgångar eller mixa dem till en utgång. Med EC-10M är det lätt att få ett kraftfullt och konsekvent cajonljud på varje spelning, från mindre gatuspelningar till de största konsertscenerna.

SPELA IN PERCUSSIONLOOPAR OCH SPELA TILL
EC-10M har en inbyggd loop-funktion* för de elektroniska ljuden. Den låter dig skapa omedelbara rytmer som komp för ditt spel på akustisk cajon eller för att jamma med andra musiker. Loopern styrs med A/B fotswitcharna och du kan spela in elektroniska ljud i dina loopar triggade av din cajon och externa pedaler. Genom att ändra kits medan loopen spelas upp, byts ljuden i loopen också. Denna kreativa möjlighet kommer att förändra ditt akustiska cajonspel för alltid!*Inspelade fraser kan ej sparas.
286774
Bongoskinn för 7,5 bongos. Passar modellerna NINO3 och NINO17.
106955
Professional Bongo Stand - TMB-SStabilt bongstativ för sittande spel med gummerat stöd och dubbelstagade ben.
106504
MEINL offers a wide assortment of Samba Sticks for Tamborims, Repiniques, and other Samba instruments with specific properties to ensure you get the most sound out of your samba instruments. The sticks are made from high quality materials to assure comfortable playing during long period of time at loud volumes.
106538
Chimeshållarna passar till Clamps MC1 m.fl.
106739
Multiklamp med längdjustering. Levereras med två raka MC-R1 och två böjda MC-R2 rods.
106731
Z-formad rod som ger extra bredd.
106735
Stabilt bongstativ med gummerat stöd och dubbelstagade ben.
106503
Djembe-ställ i robust design. Svart.
125415
Percussion Stand - TMPSPercussionstativ med 6st armar att fästa ko-klockor, block, tamburiner m.m. Armarna kan justera så att man kan montera percussion både på ovan och undersida. Om man önskar kan man ersätta/köpa till ex Meinls Chimes Holder och byta ut ngn av de medfäljande armarna.
183002
CYMBALSTACKERMCCYS6( 6 mm)Smidig stacker som sätts på befintligt cymbalstativ, montera cymbaler ovan på varandra. För cymbalstativ med 6mm gänga.
106742
Ko-klockhållare med justering och gummipackningar som skyddar bastrumsargen.
106736
Cowbell beater för spel utan stock, t ex vid congaspel.
106611
Ibo/Doumbek Stand - TMIDStativ för stående spel på Ibo eller Doumbek. Den gummerade metallringen går att vinkla och har justerbara armar för att passa en mängd olika modeller av Ibo och Doumbek.
106508
Klassiskt tillbehör till djembe. Kessing kläms enkelt fast i djembens rep och ger ett torrt rasslande ljud.
182989
Fäste för att montera Agogo Bell på stativ
125417
Klamp avsedd att fästas på stämskruv eller rod, med plats för en rod.
106728
Patenterat congastativ som är stabilt och lätt att transportera, dessutom med goda justeringsmöjligheter.
106506
Meinl Cajon Backpack Pro - MCJB-BP.DLX Cajon Bag av ryggsäck modell med extra ficka. Extra kraftig stoppning och Heavy Duty nylon klädsel.Specifiktion:Höjd ca: 52cm, bredd och djup ca: 30cm.Yttre extra fack.Bolstrade axelremmar.
255625
Meinls stabila congastativ finns avpassade för respektive conga serie i tre finishar.Stativen passar även andra märken/modeller.
106548
Meinls stabila congastativ finns avpassade för respektive conga serie i tre finishar. Stativen passar även andra märken/modeller
106547
Montera cymbaler ovan på varandra! Finns för cymbalstativ med 6mm och 8mm gänga.
106743
Multiklamp med längdjustering. Levereras med två raka MC-R1 rods.
106730
Percussion bord/bricka passar lika bra för shaker och vispar som för sångarens munspel. MC-PT kan monteras på både lång- och kortsidan. Håll hårt i detta guldägg!
183000
Genialisk design, god stabilitet, stora inställningsmöjligheter och lätt att transportera.
106505
HARDWAREMCACymbal arm med ClampSmidig cymbalarm med många inställnings möjligheter.
106741
Mountable Cajon Snare MCS1-BK
268002
Ring och vingmutter till stativfästen
125418
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla