Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • MV51 Digital stormembran mik. PC MAC iPad mm i gruppen Musikinstrument / Mikrofoner / USB-Mikrofoner hos Order Music (269631)
Shure 269631 MV51 Digital stormembran mik. PC MAC iPad mm
Produktbeskrivning
Digital stormembrans kondensatormikrofon för Mac, PC, iPhone, iPod och iPad. MV51 är en komplett inspelningslösning och har en slående vintagedesign som inkluderar en hörlursutgång och ett inbyggt stativ för användning på skrivbord och kan snabbt anpassas för användning med vanliga mikrofonstativ. En unik touchkänslig panel möjliggör snabb åtkomst till gain, fantommatning, mute, och justering av hörlursvolym. MV51 har 24-bitars/48 kHz digital inspelning som ger oöverträffat ljud och inkluderar fem DSP-förinställda lägen för tal, sång, rak, akustiska instrument och högljutt. Den innehåller både en Micro-B-to-USB-kabel för anslutning till en PC eller Mac och en Micro-B-to-LTG kabel för anslutning till Apple iOS-enheter.
MOTIV iOS-app är laddad med smarta funktioner för högkvalitativ digital inspelning on-the-go - allt i ett intuitivt gränssnitt. Designad för användning med alla MOTIV-produkter och tillåter användare att dela filer via e-post och SMS, och göra justeringar i realtid.
- Highlights
- iOS Plug'n'Play
- Metallchassi
- 25 mm kondensatorkapsel
- Inbyggd hörlursutgång
- Inbyggt bordsstativ
- Kompatibel med iPhone, iPod och iPad utan behov av Camera Convertion Kit
2199 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn