Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • MVI-LTG Port. Insp. interface PC MAC iPad mm i gruppen Musikinstrument / Mikrofoner / USB-Mikrofoner hos Order Music (269633)
Shure 269633 MVI-LTG Port. Insp. interface PC MAC iPad mm
Produktbeskrivning
MVi låter dig ansluta en vanlig XLR mikrofon eller ¼-tums plugg för gitarr, bas eller keyboard till din iOS-enhet, Mac eller PC för högkvalitativ ljudinspelning och fungerar även för de som kräver fantommatning. En intuitiv touchkänslig panel gör det lätt att justera gain, volym och val av förinställda lägen i realtid. Utrustad med fem inbyggda DSP-förinställda lägen (tal, sång, rak, akustiska instrument, högljutt), erbjuder MVi bekvämligheten med en professionell ljudstudio i ett kompakt, portabelt format. MVI innehåller en Micro-B-to-USB-kabel för anslutning till en PC eller Mac och en Micro-B till LTG-kabel för anslutning till Apples iOS-enheter.
MOTIV iOS-app är laddad med smarta funktioner för högkvalitativ digital inspelning on-the-go - allt i ett intuitivt gränssnitt. Designad för användning med alla MOTIV-produkter och tillåter användare att dela filer via e-post och SMS, och göra justeringar i realtid.
- Highlights
- iOS Plug'n'Play
- Metallchassi
- 48 kHz / 24 bitars upplösning
- Inbyggd hörlursutgång
- Kompatibel med iPhone, iPod och iPad utan behov av Camera Convertion Kit
1349 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn