Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • N2 Avant Grand i gruppen Musikinstrument / Klaviatur / Flygel hos Order Music (166240)
Yamaha 166240 N2 Avant Grand
Produktbeskrivning
Ett upprättstående piano med flygelmekanikens fördelar men sparsmakad och mindre utrymmeskrävande design.

Klaviatur och ljud


- Yamaha N2 innehåller samplingar av de verkliga vibrationer som sker inom resonansbottnen i flygelinstrumentet. För att möjliggöra att ljudet transporteras till den spelande på samma sätt som sker i en akustisk flygel har Yamaha samplat ljudet från fyra positioner; vänster, höger, mitten och bakre delen av flygeln.
- Alla samplingar i detta instrument har hämtats från ett speciellt utvalt exemplar av Yamaha’s fullstora konsertflygel CFIIIS.
- Här finns en specialkonstruerad flygelmekanik, byggd helt enligt samma principer som mekaniken i en riktig flygel vilket i sin tur innebär en optimal tolkning av den spelandes tangentanslag, timing och andra detaljerade nyanser.

Högtalarsystem


- Yamaha N2 är utrustat med ett fyrkanals multi-högtalarsystem, designat i en tre-vägs konfiguration med woofer, squawker och tweeter för att möjliggöra mera naturlig efterklang i resonansbottnen.

Avant Grand tillhör Yamahas Premiumsortiment, vilket innebär:- Fri leverans och montering på plats med reservation för våningstillägg- Vi omhändertar och källsorterar allt förpackningsmaterial
117804 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn