Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • NINOSET3 i gruppen Musikinstrument / Trummor / Percussion / Övrigt hos Order Music (274514)
Nino Percussion 274514 NINOSET3
Produktbeskrivning
NINOSET3 är ett färdigt paket med olika rytminstrument framtagna för en mindre grupp upp till fem barn. Alla instrument kan spelas separat eller i grupp och ger en bra variation i ljud och lockelse.
- Rekommenderas från 3 år.
- Innehåller:1 x Jingle Stick (NINO13R). 1 x ABS Hand Drum 6 (NINO4SB). 1 x Wooden Claves pair, small (NINO502). 1 x Egg Shaker (NINO540LGR). 1x Egg Shaker (NINO540YL). Mer om NINO® Percussion:
Att få lära sig spela ett instrument och skapa musik i sin tidiga barndom ger näring till många saker såsom perception, motorik och förmågan att lära och behålla information. Att skapa musik bygger också upp självförtroende och social kompetens. Detta är förmågor som ger fördelar långt efter barndomsåren. NINO® Percussion erbjuder ett enastående urval av musikinstrument designade speciellt för barn. Instrument som mer än väl möter dagens krav för den tidiga musikutbildningen ifrån dagis och till grundskolan. Det är viktigt att poängtera att NINO® Percussion inte är leksaker. Detta är riktiga musikinstrument, designade med åtanke på säkerhet, hållbarhet, lockelse och funktion. Viktigaste av allt är att de låter rätt och är musikaliska. Faktum är att den enda skillnaden mellan NINO® Percussion och motsvarande instrument för vuxna är dess färg och form. Dessa tilltalande och behagliga skapelser har alla designats i Tyskland. Oavsett om du utövar musik ensam eller i grupp så är funktionen och ljudkvalitèn hos NINO® Percussion-instrumenten så bra att de är ett självklart val för barn och ungdomar såväl som deras lärare.
390 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn