Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Pulsar PL 118 Sub A i gruppen Musikinstrument / PA & Ljus / Högtalare / Basar hos Order Music (251198)
HK Audio 251198 Pulsar PL 118 Sub A
Produktbeskrivning
HK Audio designade Pulsar-serien specifikt för att användas av musiker, band och DJ: s som söker state-of-the-art design tillsammans med optimala akustisk prestanda. Tre ingångar erbjuder stor flexibilitet. Tack vare kopplingssystemet Monitor vs Stand-alone och flat vs kontur, kan Pulsar lätt anpassas till olika akustiska förhållanden.

På grund av dess överlägsna akustiska specifikationer har HK Audio konstruerat Pulsars skåp i trä. Tillsammans med den inbyggda DSP:n och de generösa förstärkarna levererar Pulsar balanserat, rikt och transparent ljud, oavsett volym.

Den aktiva subwoofern PL 118 Sub A är ett 18-tums baselement med en 600W klass-D-förstärkare. Trots det anmärkningsvärda djupet hos PL118 Sub A, ger den en mycket definierad low-end. Hybridkonstruktionen (främst björkplywood med plastremsor) med basreflexport i ett avstämt kabinett levererar en imponerande ljudenergi och en otroligt snabb sub-bas. Detta gör PL118 Sub A till det perfekta valet för både DJ: s och större live-PA applikationer. Tack vare input-sektionen med flexibel active crossover och stereo-ingångar är olika konfigurationer som 2,1, halv-stack eller full-stack är lätta att ställa upp.
7599 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn