Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • QX1202USB i gruppen Musikinstrument / Mixer / Analogmixer hos Order Music (230087)
Behringer 230087 QX1202USB
Produktbeskrivning
Live och hemstudio mixer med Klark multieffektprocessor 12 ingångar varav 4 mikrofonmonoingångar med kompressor, 4/4 mono / stereo zoom och inbyggd 2-kanals USB-ljudkort.
Behringer har återigen reviderat sin elektronik-konstruktion och utrustade sina kompakta live/ studio mixer med XENYX förförstärkare som presenterar en enorm 130 dB dynamiskt omfång och en bandbredd på 10 Hz till över 200 kHz. Mixer EQ är inspirerad av den berömda brittiska konsoler av 1960- och 70-talen. Mixerbord med varm och musikalisk karaktär som tiden förändrat ljudet av rock and roll, och var legendarisk för alla i branschen. Alla kanaler är utrustade med effekt send, och monokanalerna har också "en-knopp" kompressor, som är perfekt för dynamisk styrning av instrument och sång. Xenyx QX modeller är utrustade med en effektprocessor utvecklad av världsberömda Klark Teknik. Här finns 100 förinställningar med alla effekter som reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter och olika multieffekt.

Med den integrerade USB-ljudgränssnitt, är det lätt att göra en liten dator baserad inspelningsstudio och fri programvara inspelning/podcasting, inkl. mer än 100 virtuella instrument och 50 FX plug-ins finns tillgängliga för nedladdning på Behringer hemsida. En idealisk mixer för replokalen, hemstudio och för den mobila levande setups.

Höjdpunkter Behringer Xenyx QX1202USB
-. 12 ingångar inkl. 4 mikrofon och 4/4 mono / stereo
- Låg ljudnivå analog mixer med råge
- 4 Xenyx mic förförstärkare
- Kompressorer på monokanaler med superenkelt "en knapp" -metoden
- Inbyggd stereo USB-ljudkort
- Neo-klassiska "brittiska" 3-bands EQ med varm och musikaliska ljud
- 1 post fader FX skicka per. kanal för externa effekter
- main mix utgångar plus separat kontrollrum, hörlurar och 2-track
- Stereoingångar hänförlig till main mix eller kontrollrum / hörlursutgång
1579 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn