Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • RC365H-BK i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (254804)
Ibanez 254804 RC365H-BK
Produktbeskrivning
RC365H-BK Black RoadcoreIbanez goes traditional.Roadcore är en helt ny serie gitarrer som Ibanez tagit fram med sikte på de gitarrister som gillar gitarrer med en mer traditionell look och spelkänsla än vad Ibanez normalt förknippas med.Fromen är en klassisk, lite retro doftande, double cutaway design som har bindings både kring fram och baksida. Kroppen är byggd av lätta och resonanta mahogny bitar.Halsfästet är traditionell klack med stålplatta och fyra bultar utan någon modern avfasning för bästa överföring mellan kropp och hals för maximal ton och sustain. Hals:
RC Maple Halsen är tjockare än vad Ibanez normalt gör och har en rund, C formad, halsprofil med en klar vintage känsla över sig. RC halsen är en 1 bitars lönnkonstruktion. Medium bandstavar på den lite rundare rosewood greppbrädan förstärker samma känsla. Skalan är 25.5 och en 240mmR radius. Sammantaget är det en gitarr som känns bra att spela på nästan vilken gitarrmodell man än är van vid sen tidigare. Den låter bra, spelar bra och passar både ljud och utseendemässigt in i många olika musiksammanhang. Den är alltså inte bunden till att vara en gitarr för någon specifikt stil av musik utan mer att bara vara en gitarr. Ta med den till vad som helst och den kommer att göra det jobb du förväntar dig, den följer snällt med åt vilket håll du än drar.Specs:
- RC Maple neck- Maple/Mahogany semi-hollow body- Medium frets- Rosewood fretboard w/White dot inlay- Fixed bridge- Chrome hardware- Core Tone CS/CH pusHalsen. Skala:
648mm/25.5 Bredd vid sadeln:
42mm Bredd vid sista band:
56mm Tjocklek vid 1 band:
20.5mm Radius:
240mmR
4495 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn