Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Revstar P20CR Rusty Rat i gruppen Musikinstrument / Kampanjsidor / Universal Audio Kampanjpriser hos Order Music (273804)
Yamaha 273804 Revstar P20CR Rusty Rat
Produktbeskrivning
Elgitarr med mahognykropp med lönntopp, mahognyhals med greppbräda i rosenwood, TonePros AVT-II stall och 2.st. Alnico Humbucker pickups. Made in Japan. Inkl. hardcase. Inspirerade av London och Tokyo´s vintage gatu-motorcyklar. Med Japans rykte för enastående kvalitet samt Yamahas 50 år långa historia av gitarrhantverk så är varje detalj på Revstar noggrant utformade för att tydligt markera dessa gitarrers unika personlighetsdrag. Med ett globalt team av designers har Yamaha utformat varje del av gitarren med tanken på den perfekta balansen mellan det unika, komponent och färgval. Varje detalj på Revstar är utformad för att väcka din spellust.Revstar har limmad hals och har pickuper som utformats speciellt för syftet och är en viktig faktor för att uppnå optimal prestanda för varje modell. Mer än 50 prototyper har testats för att hitta den perfekta kombinationen av magnettråd, lindning, metalldelar, bottenplatta och magnet. Yamaha har utvecklat en ny "Dry Switch" som ger dig mångsidigheten hos en coil-split men med mycket tydligare ljud. Tack vare ett passivt filter utformad för att ge perfekt frekvensrespons, förstärker Dry Switch'en de låga frekvensern för att ge punsch och en tydlighet du förväntar dig från en singel-coil, men utan "hum". Eftersom filtret är helt separerat så fungerar Dry Switch'en både till humbuckers och P-90. Resultatet är en unik och mycket närvarande ton.

Toppmodellen RSP20CR har tillverkats i Japan av anpassade delar, och är själva definitionen av Café Racer konceptet. Plektrumskydd är av koppar vilket ger en naturlig och unik touch till varje enskild gitarrist tack vare att koppar slits snyggt vid användning. Komponenterna är utvalda av professionella gitarrtekniker, och med Yamahas unika Initial Response Acceleration Technology (IRA) får RSP20CR ett moget ljud och gitarren blir lättspelad. Modellen är utrustad med Alnico humbucker pickups med Alnico V magnet, bottenplatta av nickel/ silver för att ge ett kraftfullt, dynamiskt och artikulerat ljud.
- Made in Japan
- Konstruktion: Set-In
- Finish: Stålullsfinish - Lackerad och sedan borstad med stålull för en sliten look
- Mensur: 24 3/4"
- Kropp: Mahogny med lönntopp
- Hals: Mahogny
- Greppbräda: Rosewood
- Band: 22
- Stämmskruvar: Die Cast
- Stall: TonePros AVT-II
- Pickup 2 st VH5 + Vintage Output Humbucker pickups
- Kontroller: Master Volym, Ton, Push / Pull Dry Switch och 3-vägs pickup switch
- inkl hardcase
14895 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn