Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • RGIX20FEQM-SBS i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Elgitarr hos Order Music (254792)
Ibanez 254792 RGIX20FEQM-SBS
Produktbeskrivning
RGIR20FEQM-SBS Sapphire Blue Sunburst Iron Label Ibanez kallar serien för Iron Label - metal to the core och det är precis vad det handlar om med Iron Label serien, gitarrer optimerade för vad moderna metal kräver av en gitarr. De tyngst låtande gitarrer som finns där ute. Med det sagt så är det självklart inte så att gitarrerna imploderar om man spelar något annat än metal på dem, det går att spela allt på dem. Grunden för serien är Ibanez klassiska RG och S modeller som utvecklats och modifierats för att bli Iron Label - metal to the core. De finns i 6, 7 och 8 strängande modeller och alla kommer utrustade med USA tillverkade EMG eller DiMarzio mickar. I serien finns modeller med båda faststall och svaj.Alla av RG modellerna är även utrustade med en kill-switch där tonkontrollen normalt sitter.Nu utvecklas serien med modeller med flammiga lönntoppar med tilläggsnamnet QM. Hals:
Nitro Wizard NeckEn serie halsar framtagna specifikt för Iron Label modellerna, i grunden samma mått som den vanliga Wizardmodellen men med en annan träblandning. Istället för 3-delar lönn är den 2 delar lönn med 1 tjock del bubinga i mitten, en mycket stark och stryktålig konstruktion. Den är även lackad med en lack som inte upplevs som klippig när man blir varm om händerna. Stall:
Gibraltar Standard IIStallet är ett Gibraltar Standard, ett rejält och stabilt stall av klassiskt stuk. Mycket bra överföring av strängvibrationer till kroppen för rejäl sustain och sjungade ton.Hela ytan på stallet är helt slät och det är ingenting som sticker in i handen när man spelar eller som är i vägen när man spelar dämpade riff. Specs:
- Nitro Wizard 3pc Maple/Bubinga neck- Quilted Maple top/Basswood body w/Abalone binding- Bound ebony fretboard- Jumbo frets- Gibraltar Standard II bridge- EMG 60 neck pickup- EMG 81 bridge pickup- Gold hardwareHalsen:
Mensur:
648mm/25.5 Bredd vid sadeln:
43mmBredd vid sista band:
58mmTjocklek vid första band:
19mmTjocklek vi 12 band:
21mmRadius:
400mmR Mickarna är kopplade på en 3-läges switch med en gemensam volymkontroll och en kill-switch.Lägena man kommer åt på switchen är:
1. Stallmick2. Stallmick + Halsmick3. Halsmick
7595 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn