Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • RMX1000W i gruppen Musikinstrument / DJ / DJ kontrollers hos Order Music (252080)
Pioneer 252080 RMX1000W
Produktbeskrivning
Professionell DJ-hårdvara med programvarans alla möjligheter.Det är en helt annan lösning än effekt och samplers – RMX-1000 är ett 3 i 1-system som består av ljudredigeringsprogram, innovativ hårdvara och VST- och AU-insticksprogram.
RMX-1000 ger den professionella DJ:en fantastiska möjligheter att använda studioeffekter och beatboxar i en fysiskt remixbord. Vi har vidareutvecklat de intuitiva användargränssnitten från våra bästa mixers och effektenheter – som Isolator FX på DJM-2000, X-Pad på DJM-900nexus och kopplade effekter på EFX-1000 – och samlat dem i en och samma enhet.
För att göra den smidigare att använda har RMX-1000 intuitiva DJ-reglage som styr flera parametrar på makronivå. Det är en otroligt lättanvänd enhet, men du kan ändå skapa ett helt unikt ljud Pioneers ljudredigeringsprogram remixbox™. Med remixbox™ kan du helt anpassa RMX-1000-hårdvaran till din egen stil och ladda den med dina egna samplingar.
Du kan också använda RMX-1000 som en USB-kontrollenhet för de medföljande VST-/AU-insticksprogrammen – det ger dig en känsla i studioklass för att blåsa nytt liv i studioproduktioner och spara in flera timmars redigeringsarbete.Ett urval av RMX-1000s funktioner
Helt anpassningsbar med specialprogrammet remixbox
Använd programmet för att justera enhetens funktioner och ändra parametrar för en mer personlig DJ-upplevelse. Håll markören över remixbox virtuella RMX-1000 för att redigera funktioner, ställa in parametrar eller justera effekter på själva hårdvaran.Den första dedikerade DJ-kontrollenheten för VST/AU
RMX-1000 är den första VST/AU-kontrollenheten skapad särskilt för DJ:s för att erbjuda hårdvarans användbarhet i en studiomiljö.
Anslut den till en bärbar dator för att använda VST- och AU-insticksprogrammen spännande funktioner.Helt anpassningsbar remix-enhet i klubbkvalitet
Pioneer RMX-1000 kan användas tillsammans med mixers, DJ-spelare och bärbara datorer i båset eller med en dator i studion för inspelning och produktion.
De användarvänliga och intuitiva reglagen är indelade i fyra kategorier:X-Pad med exklusivt pitchreglage
Individuella samplingsknappar på X-Pad manipulerar enhetens trumsamplingar.
Ladda samplingsljud, koppla varje samplingspad till närmaste beat med kvanitiseringsknappen eller använd det exklusiva pitchreglaget för att ändra pitch och ge återkommande beats ännu mer karaktär.
Release FX
Gör det smidigt att lämna avancerade effektkombinationer och återgå till originalspåret.
Välj exakt hur du vill återgå till normalläget med Back Spin Echo och Vinyl Brake.Isolator FX
Ändra huvudaudioingångens rytm och klang i diskant, mellanregister och bas.
Reglagen är laddade med 3 effekter för ännu mer flexibilitet: Cut/Add, Trans/Roll och Gate/Drive.

Scene FX
Bygg upp och bryt ned spår genom att kombinera tio olika effekttyper.
6995 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn