Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • S4 Flygel i gruppen Butikssidor / Halmén Musik / Yamaha Piano Center / Yamaha Flygel hos Order Music (HS4)
Yamaha HS4 S4 Flygel
Produktbeskrivning
191 cm (6'3") Konsertflygel till hemmet, studion eller scenen.

Ett varsamt byggt instrument. När S4 flyglarna lämnar verkstaden för Yamaha konsertflyglar har de blivit individuellt sammansatta och justerade in i minsta detalj, allt för att möta kraven från de mest krävande professionella pianisterna.

S4 och S6 byggs enligt gammal tradition av de mest kompetenta instrumentmakarna på pianofabriken i Japan. Varje instrument som lämnar deras händer är inget mindre än ett mästerverk. Varje detalj blir noggrant justerad och kontrollerad flera gånger. På Yamahas sågverk väljs de bästa materialen ut till S-flyglarna och därefter blir de varsamt behandlade både under transporten och i verkstaden. På gjuteriet använder man också speciella tekniker för delarna till S-flyglarna därför vågar vi benämna dem som mästerverk.

Med nyligen utförda revideringar av designen har det skapats plats för Yamahas senaste landvinningar och S4 avspeglar således det främsta inom framställning av konsertflyglar och musikaliteten hos den som spelar. Nya material levererar ett varmare, rikare ljud med större resonans. Förbättringar i specifikationerna hos de lindade kopparsträngarna ger renare, mer harmoniska och bättre intonerade bastoner. Kraftiga hjul gör instrumentet enklare att flytta. De estetiska förbättringarna som omfattar nya ben och nothållare samt finish på den inre ramen, ger flygeln ett distinkt elegant utseende. Dessutom ombesörjer en ny säkerhetsanordning att locket hålls säkert öppet i alla positioner.
448000 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn