Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Scarlett 18i8 i gruppen Musikinstrument / Studio / Ljudkort hos Order Music (246928)
Focusrite 246928 Scarlett 18i8
Produktbeskrivning
4 prisbelönta Focusrite micpreamps
Det mest välljudande ljudkortet i sin klass. Focusrite har byggt micpreamps i 25 år med stor framgång och är fortfarande marknadsledande.
18 ingångar och 8 utgångar
Alla analoga och digitala ingångar som behövs vid multitrack inspelning. Inga breakout-kablar, varje in- och utgång har sin egen anslutning.

Två hörlursutgångar med separat volymkontroll
Med två hörlursutgångar kan både tekniker och artist lyssna till sin egna mix.

Robust unibody metallchassi
Det spelar ingen roll om Du är på turné eller jobbar i studio. 18i8 är inte bara snygg , den tål verkligen de extra påfrestningarna i mobila sammanhangHögkvalitets High 24bit 96KHz ljudinterface till Mac, PC och iPad
18i8 använder en professionell konverteringsteknik som garanterar en fantastisk ljudkvalitet och en perfekt sync. på Mac, PC och iPad.

Unika nivåmätare säkerställer dina nivåer.
Unika nivåmätare gör det enkelt att ställa ingångsnivån. När ringen är grön har Du en bra signal, när den blir röd betyder det att Du får skruva ner signalen.

Scarlett MixControl ultra-low-latency DSP mixer och router
Scarlett MixControl erbjuder en 6 x 6 DSP mixer med flexibla routningsmöjligheter, intiutiva presets och lägre än 1,4 ms latency.

Volymratt med mute funktion
En rejäl huvudmonitor kontrollratt gör det enkelt att ställa in en exakt lyssningsnivå. Här hittar Du också en mute-knapp för att ögonblickligen stänga av ljudet från högtalarna

Mjukvarupaket
Scarlett 18i8 levereras med Ableton Live Lite, Scarlett Plug-in Suite, Novation Bass Station Mjukvarusynth och en samling Loopmasters samplingar.
2799 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn