Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • SD-2U i gruppen Musikinstrument / Studio / Bärbar Inspelning hos Order Music (234159)
Roland 234159 SD-2U
Produktbeskrivning
Med SD-inspelning av hög kvalitet och en mängd fantastiska finesser för musikalisk övning och instudering är SD-2u Recorder ett kraftfullt verktyg för den som utbildar, studerar eller har musiken som hobby. En inbyggd stereomikrofon gör det möjligt att spela in var som helst medan mångsidiga audioingångar gör det möjligt att direktansluta externa mikrofoner, elektroniska musikinstrument och andra audiotillbehör - allt med utmärkta resultat. Inbyggt finns också ett antal ovärderliga övningsfunktioner, däribland hastighets- och tonhöjdsjustering i hi-fi kvalitet, förbättrade Center-Cancel möjligheter för att kunna skapa music minus-one spår samt den helt nya Center Focus-funktionen som isolerar sångröster och instrument. Kompakt och redo att ta med sig - SD-2u är en perfekt allt-i-ett lösning för audioinspelning, musikinlärning och mycket mer.

Tack vare sitt kompakta utförande och möjligheten till batteridrift är SD-2u följeslagaren du kan ta med dig överallt. Du får en enda, fristående enhet som kan ge dig ljudinspelning av hög kvalitet samt redigering av inspelat material. De inbyggda stereo-mikrofonerna gör det enkelt att göra audioinspelningar och stereohögtalarna ger god medhörning för dina inspelngar, WAV-filer, lektionsmaterial med mera.

Ljudinspelning med hög upplösning, samtidigt myclet enkel att hantera
SD-2u spelar in med CD-kvalitet in på vanliga SD/SD-HC minneskort. Tack vare Easy Guide-funktionen är SD-2u otroligt enkel för alla att använda med tydliga instruktioner ej svenska i displayen för att guida dig fram - steg-för-steg. Easy Guide täcker inte bara in inspelningsfunktioner och överdubbning utan också hur man skapar music-minus-one spår för övning och karaoke, ställer in lämpliga ingångsnivåer samt andra funktioner. Du kan välja mellan sex olika språk för displayen; engelska, tyska, franska, italienska, spanska eller japanska.

Anslut externa mikrofoner och andra tillbehör
Trots att den designats för att vara helt självförsörjande har SD-2u också försetts med anslutningsmöjligheter för olika externa applikationer. Två XLR/TRS kombojack gör det möjligt att ansluta sina egna mikrofoner, t.ex. CS-15RS för fältinspelning fantommatning finns om det skulle behövas, även om det skulle vara en mick som behöver Plug In Power. Vidare finns stereo RCA Line In för anslutning av exempelvis instrument, musikspelare och andra audiokällor.

Väsentliga verktyg för övning
SD-2u är fylld med kraftfulla funktioner för att manipulera audiouppspelning - för att kunna utveckla sina musikaliska färdigheter, lära sig språk, transkribera föredrag etc. Man kan individuellt ändra uppspelningshastigheten och tonhöjden med exceptionell god ljudkvalitet, något som är perfekt när man vill lära sig svåra passage eller ändra grundtonarten på ett musikstycke för att passa ens egen röst. Man kan använda A-B repeat funktionen för att spela ett avsnitt om och om igen och slå på Center cancel för att skapa Minus-One musik för övning och karaoke. Det finns också en helt ny funktion - Center Focus - som tar fram centralt mixade ljud i musiken för att det skall bli lättare att höra och lära sig dem.

Bärväska med mera
Som tillbehör finns bärväskan CB-CD2E som erbjuder ett gott skydd vid transport men också förvaring för extra batterier, SD-kort, nätadapter och fjärrkontroll. Om du söker en maskin med liknande funktioner som SD-2u, men som också kan läsa och skriva CD-skivor, tita då närmare på kusinen CD-2u, en motsvarnande CD/SD inspelare.

Enkel SD-in- och uppspelning i en behändig och mobil allt-i-ett enhet
Inbyggda högkvalitetsmikrofoner och medhörningshögtalare
Enkelt användar-interface med Easy Guide-funktion
Ett flertal ingångar för anslutning av externa tillbehör - två XLR/TRS kombojack med fantommatning, Plug In Power-jack, stereo RCA Line In-jack
Separata inställningar av uppspelningshastighet och tonart - med förbättrad audiokvalitet sett till tidigare lösningar
Förbättrad Center Cancel-funktion tar bort sång eller instrument som mixats i mitten av ljudbilden samt Center Focus-funktion förtydligar sångröster eller instrument som mxats i mitten av ljudbilden för enklare inlärning
Inbyggd stämapparat och metronom
Drivs med sex AA-batterier eller nätadapter ingår, trådlös fjärrkontroll medföljer också
Bekvämt med en allt-i-ett lösning
1295 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn