Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • SDX Metal Machinery i gruppen Musikinstrument / Studio / Mjukvara / Plugins hos Order Music (262176)
Toontrack 262176 SDX Metal Machinery
Produktbeskrivning
Expansion till Superior 2.0 producerad av metalgurun Andy Sneap.
Denna SDX expansion för Superior Drummer 2 bygger på den ursprungliga inspelningen som användes som grund för den mest populära uppsättningen av metal-trumljud på marknaden - Metal Machine EZX. Vad som skiljer sig från EZX-versionen är att SDX ljuden är råa och utan efterbearbetning vilket innebär att materialet kommer direkt ifrån studion. Den bygger i grunden på samma samling av instrument, men innehåller en större mängd mikrofonval samt en anpassad bank med förinställningar.Sessionerna genomfördes vid Studio B i Los Angeles Henson Recording Studios. Tidigare känd som A&M Studios och har varit en de mest banbrytande anläggningar inom skivindustrin under de senaste decennierna. Tunga band som Metallica, Soundgarden, Kiss, Pearl Jam och många andra har alla mixat eller spelat in här.

Vid rodret av inspelningen sitter ingen mindre än Andy Sneap som har producerat och mixat album av några av dagens största metalband och artister så som Megadeth, Testament, Accept och Killswitch Engage.Detta bibliotek består av tre kompletta kit, ett brett sortiment av cymbaler och totalt sju virveltrummor, allt inspelat med det bästa av det bästa inom inspelning. Med dess konkreta kantade väggar ger rummet i Studio B en hård men ändå djup och exakt ton, vilket gör det till en perfekt ljudmiljö för stora rock- och metaltrummor. Detta rum verkligen framhäver själva kärnan och dess råa karaktär i dessa instrument.

Detta är mer än en samling av trumljud för bara rock och metal. Med de kraftfulla verktygen i Superior Drummer 2, är detta en ren duk av de finaste av råvaror, redo för dig att utnyttja, forma och använda till något helt unikt.

Highlights
Tre kit (2x Tama Starclassic Bubinga, 1x Ludwig Stainless Steel) samt ett stort urval av virveltrummor och cymbaler
Producerad och konstruerad av Andy Sneap
Inspelad i Henson Recording Studios i Los Angeles, USA
Trumsampling av John Tempesta
Sex stycken förinställningar konstruerade och mixade av Andy Sneap
MIDI-bibliotek utfört av Nick Barker (fd Cradle of Filth, fd Dimmu Borgir)

Superior 2.0 måste vara installerad och autoriserad på din dator för att denna produkt ska kunna användas.
1199 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn