Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Seaboard Grand Stage i gruppen Musikinstrument / Kampanjsidor / Roli hos Order Music (277695)
ROLI 277695 Seaboard Grand Stage
Produktbeskrivning
Revolutionerande 61-tangenters synt med fydimensionella beröringsyta.
 
Seaboard GRAND Stage är en revolutionerande synt där keyboardisten når en helt ny nivå av utryckningsmöjligheter tack vare dess mjuka fyrdimensionella beröringsyta. Genom att spela på dess unika ”tangentvågor” formar du ljudet genom intuitiva rörelser som att slå till tangenten, trycka ned den, lägga vibrato med fingret på samma sätt som på en sträng, hur snabbt du lyfter fingret från tangenten eller glida från vänster till höger.
 
Allt det som tidigare krävt kontrollhjul, joysticks, ribbon controllers eller breath controllers kan du nu göra direkt på tangenterna med den "organiska" känslan av att spela på ett akustiskt instrument.
 
Med en Seaboard GRAND kan du spela instrument som sträng, stråk, blås m.m med ett otroligt realistiskt resultat samtidigt som du kan spela och kontrollera syntljud, filter och effekter på ett naturligt sätt utan att behöva ta bort någon hand från tangenterna.
 
Skillnaden mellan GRAND och RISE är att GRAND har inbyggd synt och dess Keywaves är lite längre och bredare som på ett piano. GRAND har däremot inte ”Slide” vilket innebär att du kan inte t.ex. öppna eller stänga filter genom att dra fingrarna upp och ned längst tangenterna. Detta är ett medvetet val då GRAND riktar sig mer till den klassiska pianisten.
 
- 61 Keywaves
- 3 st pedalingångar
- 2 st balanserade linjeutgångar
- 1 st minitele hörlursutgång
- USB 2.0
- Volymkontroll
- 9–12V DC port
- Full MIDI kompatibilitet över USB
- Lättviktscase medföljer
- 2 års garanti
 
Systemkrav
- OS X 10.7+
- Intel Core i5 2.5GHz eller snabbare
- Minimum 4GB, 8GB RAM rekommenderas
31495 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn