Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • SG Faded HP 2017 Worn Brown i gruppen Musikinstrument / Kampanjsidor / Gibson 2017 hos Order Music (286899)
Gibson 286899 SG Faded HP 2017 Worn Brown
Produktbeskrivning
Gibson High Performance-modeller är häftiga moderna uppgraderingar med rötterna i traditionell Gibson-design. Dessa gitarrer är konstruerade för att höja tröskeln för prestanda ännu ett snäpp. Gitarrerna har spännande egenskaper som Gibsons banbrytande nya Fast-Acces Neck Heel, ett element som ger snabb och bekväm tillgång till de högre banden. HP är också utrustad med G-FORCE-stämsystem som automatiskt stämmer gitarren och lagrar alternativa stämningar, Soloist-hals och en översadel av titan kallad Zero-Fret Adjustable Nut.

Den originella Les Paul'en tog ny form som Les Paul/SG Standard 1961, en övergång som reflekterade Les Pauls version om en stilig, kraftfull och samtidsorienterad solid-body elgitarr. Den slående nya dubbel cutaway-designen - nu känd som SG'en - var en omedelbar succé, och skulle innan slutet av 60-talet ha befäst sin roll som en rock- och bluesikon. SG Faded HP 2017 är en SG med sliten vintage finish, och som till detta rimliga pris utgör otroligt mycket gitarr för pengarna.


- Kropp: Mahogny
- Hals: Mahogny
- Halsprofil: Slim Taper
- Halsbredd: 1.745" soloist
- Halsfäste: Fast-Access
- Greppbräda: Rosewood
- Band: 22 polerade
- Mensur: 24.75"
- Översadel: Zero-Fret Adjustable Nut
- Stall: Tune-O-Matic med StopBar tailpiece av aluminium och titan
- Stämskruvar: G-FORCE - uppgraderad
- Hardware: Krom
- Pickups: 1 x 61R (H) och 1 x 61T (B)
- Kontroller: 2 x volym, 2 x ton, 3-vägs switch
- Inkl. High Performance gigbag

Gibson USA
I Gibson USA-fabriken i Nashville, Tennessee, produceras Gibsons elektriska solid body-gitarrer. Den startades 1974 med produktionen av alla Les Paul-modeller, och senare blev alla solid body-produktioner och själva huvudkontoret för Gibson flyttat till Nashville. Här arbetar dedikerade hantverkare som för Gibsons långa och anrika gitarrtradition vidare än idag.
11899 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn