Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • SHARK FBQ100 i gruppen Musikinstrument / PA & Ljus / Effekter/Outboards / Multieffekt hos Order Music (216878)
Behringer 216878 SHARK FBQ100
Produktbeskrivning
Trött på feedback? DSP110 är utrustad med en automatisk "Feedback destroyer", en variabel fördröjningsledning, Ultra bullerreducerad mikrofonförstärkare, automatisk brusgate , ett variabelt högpassfilter och en kompressor. 24-bitars A / D D / A-omvandlare säkerställer en exakt återgivning av ditt material utan oönskad respons.

Behringer grundades 1989 av schweiziska Uli Behringer. Som ung använde han en hel del tid att reparera grannarna elektroniska apparater och har flyttat till Tyskland 1982 för att studera musik och ljudteknik, bestämde han sig för att designa och bygga sin egen studio utrustning. Han var en av de första i musikbranschen som gjorde allvar av tillverkning av utrustning i öst. I juni 2002 öppnade Behringer Stad Zhong Hang, Kina som är en 186.000 kvadratmeter fabrikkby med 3.500 anställda, och idag Behringer en av de största tillverkarna på marknaden med produkter i praktiskt taget alla tänkbara kategori och med stor framgång i prisvärda prisklasser. Behringer hans mantra lyder som följer: " Dubbelt så många funktioner för halva priset. "

Specifikationer

Högpresterande singel kanal Feedback Destroyer med integrerad mikrofon preamp, fördröjningslinje, noise gate och kompressor
Automatiskt och "intelligent" lokaliserar och förstör upp till 8 återkopplingsfrekvenser
Täta FBQ filter för extremt effektiv feedback dämpning, samtidigt högsta ljudkvaliteten
Ultra-låg ljudnivå Mic / Line-ingång med Gain kontroll och 48 V fantommatning
Delay med upp till 2,5 sekunders fördröjning, justerbara i meter, fot och ms
Noisegate med automatiska och manuella inställnings parametrar
1219 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn