Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Songwriter Cutaway Progessive 2016 Autumn Burst i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Stålsträngad Gitarr hos Order Music (269918)
Gibson 269918 Songwriter Cutaway Progessive 2016 Autumn Burst
Produktbeskrivning
Gibsons avsikt med denna akustiska gitarr var att kombinera sitt unika hantverk med moderna innovationer, och här är den - Songwriter Cutaway Progressive 2016. Och den är just det - progressiv. Här har Gibson genomfört banbrytande förbättringar som kommer att hjälpa musiker oavsett genre, som till exempel G-Force stämmekanik som ger snabb tillgång till både standard och alternativa stämningar, Tune-O-Matic stall i titan för enkel justering av stränghöjd. Den snygga kroppsdesignen ger grym komfort och prestanda i en ny och vacker Autumn Burst-finish.
- Kropp: lock av sitkagran och botten av rosewood
- Hals: Mahogny (ett stycke)
- Halsprofil: Rund
- Truss Rod: Singel Action
- Greppbräda: Richlite m. inlägg av pärlemor
- Radius: 12"
- Band: 20
- Stämmekanik: G-Force
- Hardware: Nickel
- Jack ut: 1/4" mono
- Mikrofon: L.R. Baggs Lyric
- Inkl. case

Genom att Gibson har studerat sin rika gitarr-byggnadshistoria och banbrytande avancerade teknik har 2016 års lineup framkommit. Produktförbättringar med fokus på spelbarhet, ljud och prestanda av de mest ikoniska instrument samt innovativa lösningar som för Gibson in i framtiden. Gibson Acoustic är fast beslutna om att fortsätta bära arvet vidare med hjälp av våra skickliga hantverkare i Bozeman, Montana. Varje gitarr representerar Gibsons hundraåriga tradition av att bygga utsökta kvalitetsinstrument med högt ställda krav på innovation och hantverk.
31999 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn