Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • StudioLive RM32 AI i gruppen Musikinstrument / Mixer / Rackmixer hos Order Music (260285)
Presonus 260285 StudioLive RM32 AI
Produktbeskrivning
Rackmonterad digitalmixer med DSP effekter, aktiv integration. Kontrolleras från pekskärm.

32x16x4U rack mixer med 32 XMAX Class A pre-amps, 16 XLR line ut och 3 master ut.
32 interna kanaler med 25 bussar, 52x34 FireWire 800 inspelningsinterface. Alla inställningar inkl. mikpreamps har 100% recall

Denna 32 kanals digitalmixer med 25 bussar är baserad på StudioLive AI:s mixmotor.
Mixern styrs av nya "UC Software" Denna mjukvara som fungerar med Mac, PC (Windows Surface) samt iOS gör RM32 AI mixern till en supermodern heltäckande live-lösning som låter lika bra som den är enkel att använda.

Active Integration

Active Integration™ (AI), som är en komplett, nätverksstyrd, smidigt integrerad hårdvaru/mjukvaru-miljö där varje beröringspunkt i systemet samarbetar med de andra för att förhöja användarupplevelsen och lösa praktiska problem på ett sätt som inte tidigare var möjligt.
AI-seriens mixerbord är tätt integrerade med en hel svit av kostnadsfri mjukvara av hög kvalitet som låter dig göra bättre inspelningar och mixar samtidigt som som det blir enklare och roligare. Inget annat mixerbord i denna prisklass kan jämföras med AI-seriens integration och möjligheter i förhållande till mjukvara. I själva verket kommer de flesta digitala mixerbord oavsett prisklass inte ens i närheten.

15999 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn