Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • SV1-88R-BK i gruppen Musikinstrument / Klaviatur / Digitalpiano hos Order Music (265559)
Korg 265559 SV1-88R-BK
Produktbeskrivning
88 tangenter. Limiterad upplaga med Svart och röda tangenter

Korg SV1, Stage Vintage Piano, erbjuder en fantastisk uppsättning av de mest erkända och använda elektriska och akustiska pianona, klavinetterna, orglarna samt även stråkljud och syntar. Varje ljud är en detaljerad och autentisk återskapning med hela det dynamiska omfång och uttryck som är synonymt med originalinstrumentet. SV-1 innehåller dessutom just de effekter, förstärkare och högtalarkabinett som gav dessa ljud dess unika karaktär - allt förpackat i en skön vintage-design med ett överskådligt och lättskött användar-interface som andas habegär.
Här finns alla de elpianon du behöver. Den akustiska pianodelen innehåller bl. a både tyska och japanska flygelgiganter, ett stående piano samt ett japansk elektro-akustiskt piano, populärt i slutet av 70 till mitten av 80-talet. Alla dessa ljud är självfallet samplade i flera dynamiska steg. Orgeldelen inkluderar flera varianter av en klassisk tonhjulsorgel, de mest kända engelska och italienska combo-orglarna och en unik rördriven orgel. Klavinett-delen innehåller flertalet olika tonuppsättningar plus ett annat instrument från samma tillverkare. Du hittar även bandbaserade och analoga stråkar, körer och ett antal feta analoga syntljud.
Detta är bara en smula av vad SV1 har att erbjuda. Korg har inte sparat på något för att erbjuda de bästa och mest autentiska ljuden tillsammans med den bästa spelbarheten som går att uppbringa idag. SV-1 Stage Vintage är utrustad med korgs finaste vägda hammarmekanik (RH3) och finns med 73 eller 88 tangenter. Stativ och gigbag finns som tillval.
Specifikationer:
• 73/88 tangenters RH3 vägd hammarmekanik.
• 80 rösters polyfoni
• 36 ljud, 6 banker × 6 variationer, samt 8 favoritplatser:
• 4 insert effekter + 2 master effekter:
• Ljudutgångar: L, R, 2 × XLR, och L/Mono, R, 2 × ¼" tele samt hörlursutgång
• Ingångar: L/Mono, R, USB Type B MIDI in / ut, Damper-pedal: Korg DS-2H sustain-pedal medföljer Pedal 1: Footswitch, Pedal 2: Volume/expression
• Mått och vikt:
SV-1 73: 1143 × 347 × 157 mm, 17.5 kg
SV-1 88: 1356 × 347 × 157 mm, 20.55 kg
• Inkluderade tillbehör: nätkabel, bruksanvisning, notställ samt Korg DS-2H sustain-pedal
• Bonusmjukvara: SV-1 Editor (Windows / Mac)
17495 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn