Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Symphony I/O MKII Module 8X8 Analog I/O 8 AES/Optical I/O 2-Ch S/PDIF i gruppen Musikinstrument / Studio / Ljudkort hos Order Music (275413)
Apogee 275413 Symphony I/O MKII Module 8X8 Analog I/O 8 AES/Optical I/O 2-Ch S/PDIF
Produktbeskrivning
Apogee är ett av de mest kända företagen inom avancerad omvandlingsteknik, de har alltid haft deras egen tillgång till ljudoptimering och bla. utvecklat deras helt egna och extremt avancerade digital-clock som har bidragit till den berömda ljudkvaliteten i deras professionella enheter. C777 som Apogee kallar deras digital-clock är numer nästan legendarisk via deras dedikerade klocka "Big Ben" som under många år har varit en standard för synkronisering av digitala enheter i studio och efterproduktion. 

Apogee har aldrig varit de som nöjt sig, utveckling av ny och bättre konvertering har alltid stått högt på dagordningen och Apogee Symphony I/O Mk II är det senaste tillskottet från det välkända företaget, och här de har gått ett steg längre jämfört med tidigare. För att förbättra flexibiliteten och göra den nya anordningen så användbar som möjligt erbjuds en mängd olika konfigurationer. Detta innebär att Symphony I/O kan sättas upp efter dina behov och det går att tillföra just de I/O-moduler som du själv vill ha.  

Symphony I/O Mk II levereras med direkt anslutning till en av tre olika plattformar: Thunderbolt, Pro Tools HD eller Waves SoundGrid nätverk 

Specifikationer
  • Anslut 8 analoga kanaler in/ut samt 8 digitala/optiska kanaler in/ut i ditt Symphony I/O interface
  • Separat 25-pin D-sub anslutning för balanserad analog input, analog output och AES/EBU I/O
  • 2 x Optiska in- och utgångar för ADAT och SMUX
  • 2 x RCA och optiskt jack för S/PDIF I/O
  • Upp till 24-bit/192kHz digital audio vid single-wide AES/EBU format
25699 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn