Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Symphony I/O MKII Thunderbolt Chassi i gruppen Musikinstrument / Studio / Ljudkort hos Order Music (275414)
Apogee 275414 Symphony I/O MKII Thunderbolt Chassi
Produktbeskrivning
Apogee Symphony I/O MKII Thunderbolt Chassit är kärnan i Symphony I/O Interfacet. Detta chassi är idealiskt för att tillsammans med apogee's moduler (säljes separat) kunna skapa och anpassa ditt interface precis efter dina behov. Utrustat med en dedikerad thunderbolt-anslutning. 

Symphony I/O Mk II är ett flerkanals ljudinterface med Apogee's nyaste flaggskepp inom AD/DA omvandling, modulär I/O (upp till 32 in- och utgångar), intuitiv touchscreen display och valfria mikrofon preamps av världsklass. Utformad för att leverera professionell ljudkvalitet vid inspelning, mixning och mastring, är Symphony I/O Mk II den ultimata mittpunkten inom musikproduktion för alla moderna studios. 

Apogee är ett av de mest kända företagen inom avancerad omvandlingsteknik, de har alltid haft deras egen tillgång till ljudoptimering och bla. utvecklat deras helt egna och extremt avancerade digital-clock som har bidragit till den berömda ljudkvaliteten i deras professionella enheter. C777 som Apogee kallar deras digital-clock är numer nästan legendarisk via deras dedikerade klocka "Big Ben" som under många år har varit en standard för synkronisering av digitala enheter i studio och efterproduktion. 

Apogee har aldrig varit de som nöjt sig, utveckling av ny och bättre konvertering har alltid stått högt på dagordningen och Apogee Symphony I/O Mk II är det senaste tillskottet från det välkända företaget, och här de har gått ett steg längre jämfört med tidigare. För att förbättra flexibiliteten och göra den nya anordningen så användbar som möjligt erbjuds en mängd olika konfigurationer. Detta innebär att Symphony I/O kan sättas upp efter dina behov och det går att tillföra just de I/O-moduler som du själv vill ha.  

Symphony I/O Mk II levereras med direkt anslutning till en av tre olika plattformar - Thunderbolt ™, Pro Tools® HD eller Waves SoundGrid®.

Highlights
  • Bäst AD/DA omvandlare av alla Thunderbolt™ ljudinterface
  • Upp till 32 kanaler modulär analog I/O med 8 valfria mikrofon preamps 
  • Bäst värde per kanal av alla ljudinterface i sin kategori 
  • Valbar med Thunderbolt, Pro Tools® HD (Mac/PC) eller Waves SoundGrid® anslutning 
  • Ultra-låg latency  
  • Intuitivt touchscreen display och kontroll på frontpanelen
  • Alternativ kortplats för framtida flexibilitet av plattform  
  • Designad i Kalifornien, byggd i U.S.A
  • Mått: 58.1 x 45.1 x 23.5 cm
19699 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn