Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • TD11KV SE Special Edition i gruppen Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Digitaltrummor hos Order Music (277483)
Roland 277483 TD11KV SE Special Edition
Produktbeskrivning

KOMPAKT, PRISVÄRT V-DRUMS SET BASERAT PÅ SUPERNATURAL-TEKNIKEN

För att möta de höga kraven på ökad spelbarhet och bättre prestanda i instegsklassen har vi uppgraderat ”V-Compact”-serien med en SuperNATURAL-förstärkt TD-11 ljudmodul. Förutom de otroligt uttrycksfulla och naturliga, inbyggda trumljuden ger de nya funktionerna för bakgrundssånger och USB-anslutning helt nya möjligheter för både live-användning, utbildning och övning.

TD-11 V-Drums är Rolands populäraste serie med elektroniska trumset. Vill man ha mer än vad TD-11KV modellen kan erbjuda finns det numera ett TD-11KVSE, en "special edition" - specialversion - av TD-11KV där man lagt till en VH-11 hi-hat som monteras på ett vanligt hi-hat stativ (medföljer ej) precis som en akustisk hi-hat, en extra CY-12C crash-cymbal och en större MDS-9SC trumhage. Med dessa tillägg erhåller man en trumuppsättning som många trumslagare känner sig vana vid. 

  • SuperNATURAL-baserad ljudmotor med "Behavior Modeling" ger en komplett och naturlig spelkänsla
  • Uttrycksfulla och varierande trumljud som täcker in en stor mängd musikaliska stilar vid övning och framträdande
  • Professionellt inspelade bakgrundssånger som är perfekta till att öva eller jamma med
  • Träna med Quick Record/Quick Play samt COACH-funktionen som har övningar för att bygga upp skickligheten eller värma upp med
  • Stor LCD-display och intuitivt, ikonstyrt användargränssnitt
  • USB-funktion för enkel och snabb anslutning till olika datorapplikationer, eller för backup eller uppspelning av externt audiomaterial
  • VH-11 hi-hat som monteras på ett standard hi-hat stativ (ingår ej) och ger en realistsk rörelse och en naturlig spelkänsla

* V-pads med nätskinn för virvel och pukor (PDX-8/PDX-6)

  • Två CY-12C 12" crash-cymbaler med en naturlig, svängande rörelse, dubbla triggrar och choke-kontroll; CY-13R 13" ride-cymbal med tre triggrar och en naturlig, svängande rörelse.
  • MDS-9C trumhage med armar för tre V-cymbaler, går snabbt att montera upp och ger en ergonomisk och korrekt placering av alla padsen. 

TD-11 TRUMMODUL MED SUPERNATURAL

TD-11 är en SuperNATURAL-baserad V-Drums ljudmodul med en mer naturlig och realistisk trumupplevelse för den som just klivit in i digitaltrummornas sagolika värld. Den erbjuder också en mängd kraftfulla funktioner, däribland bakgrundssånger i olka musikstilar, Quick record/Quick Play, en COACH-funktion och USB för MIDI/AUDIO och datalagring. 

V-PADS MED NÄTSKINN FÖR VIRVEL OCH PUKOR

PDX-8 (8”) och PDX-6 (6,5") V-Pads med nätskinn är bestyckade med Rolands fantastiska dubbeltriggningsteknik. Det ger en jämn och exakt respons mellan skinnet och rimmen. Själva rimmen på PDX-8 är expanderad till 10” vilket ger ett bekvämt och inte så högljutt kantslag. 

VÄLRENOMMERADE V-CYMBALER FÖR CRASH OCH RIDE

Med optimerat vikt-/balansförhållande och känslighet erbjuder CY-12C för crash-positionen en naturlig, svängande rörelse, en exakt triggning och ett konsekvent uppförande – inklusive ”choke”-funktion. CY-13R är å andra sidan en ride-cymbal med en något större spelyta och en realistisk spelkänsla, men en noggrann 3-vägs triggning för kant, spelyta och klocka. 

V-HI-HAT GER REALISTISK SPELKÄNSLA!

Blundar man  tror man att man spelar på en vanlig hi-hat med dubbla lock, men undersöker man den innovativa "flytande" hi-haten VH-11 närmare finner man att den i själva verket består av ett rörligt överlock ovanpå en fast bottendel. Lätt att montera upp och transportera. VH-11 monteas på ett helt vanligt hi-hat stativ (köps separat) och ger en spelkänsla som starkt påminner om en vanlig, tvådelad akustisk hi-hat. 

BAS-KICK MED NATURLIG SPELKÄNSLA

Med en ny mekanisk konstruktion och en ”tygklädd” slagplatta ger KD-9 en fantastisk känsla, dynamisk respons, exakt triggning och en stabil spelbarhet – även med dubbelpedal. Den är också snabb och enkel att sätta upp. 

STABILT TRUMSTATIV MED TRE CYMBALARMAR

Tar man ett vanligt MDS-9V stativ och lägger på en tredje cymbalarm får man MDS-9SC, en trumhage anpassad för trumset med tre cymbalpads. Det går snabbt och enkelt att montera upp tack vare kulfästen för cymbalerna.  Böjda, horisontala rör i trumhagen gör det lätt att skapa en ergonomisk korrekt placering av alla padsen. 

Detta ingår:
Trummodul TD-11 (x1) (kabelsats och monteringsfäste levereras med modulen)
V-Pad (virvel, golvpuka) PDX-8 (x2)
V-Pad (hängpukor) PDX-6 (x2)
V-Cymbal, crash CY-12C (x2)
V-Cymbal, ride CY-13R (x1)
V-Hihat VH-11 (x1)
Kick-pad KD-9 (x1)
Trumhage MDS-9SC

18249 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn