Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • TD-30K SE Inkl. hage i gruppen Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Digitaltrummor hos Order Music (260716)
Roland 260716 TD-30K SE Inkl. hage
Produktbeskrivning
VH-13-MG Hi-Hat med förbättrad rörelsesensor för en naturlig spelkänsla
PD-128S, monterad på ett standard virvelstativ, med utvecklad rim sensor ger en exaktare avkänning av kanstslagen
En extra golvpuka! PD-128 V-Pad (normalt använd som virvel på TD-30K) förvandlas till en extra puka
MDS-12V hagen ifrån TD-30K kräver lite mindre golvyta
Bygger på samma kick- och puk-pads som i ett TD-30K för en mer kompakt set-up
I mer än ett decennium har Rolands revolutionerande V-Drums legat främst när det gäller expressiv ljudkvalitet och naturlig spelkänsla. Med introduktionen av det SuperNATURAL-baserade TD-30K V-Pro setet har elektroniska trummor nått en ny höjdpunkt när det gäller trumprestanda. SuperNATURAL-ljud med tekniken ”Behavior Modeling” – tillsammans med avancerad sensorteknik – presterar en ny nivå när det gäller uttrycksfulla trumljud och spelbarhet vilket i slutändan ger instrument som reagerar och svarar på alla subtiliteter, nyanseringar och dynamikförändringar i trummisen teknik. Utöver detta har man lagt till audiofilsuppspelning via USB för att öka prestandan ytterligare. Nya TD-30K V-pro är en genomgående komplett och naturlig trumupplevelse.

•V-Drums ”flaggskepp” med avancerad sensorteknik och SuperNATURAL-ljud
•Expressiv och exakt spelbarhet genom Behavior Modeling
•Professionell V-editering för att skapa egna ljud
•Dedikerad ”Ambience”-regel med ny rumsklang och simulering av overhead-mick
•Ny V-Hi-hat (VH-13-MG) med utvecklad rörelsesensor för naturlig hi-hat känsla
•Nya V-Pads (PD-128S/125/100) med förbättrade rimtriggers för exaktare kantslag
•V-Cymbaler med naturlig spelkänsla och exakt triggning
•USB-minnesport för databackup och uppspelning av audiofiler
•Separat USB MIDI-port för anslutning till dator

Trumhage, virvelstativ, hi-hat stativ och bastrumpedal medföljer ej, finns med enbart för att visa möjligheterna.
Anslutningskablarna är delvis dolda av fotografiska skäl.

TD-30 TRUMLJUDSMODUL MED SUPERNATURAL-LJUD

Bestyckad med SuperNATURAL-ljud och Behaviour Modeling erbjuder TD-30K en överlägsen ljudkvalitet och naturlig respons. Från kantslag, virvlar, flamslag och t.o.m. spökslag på virveln till dramatiska crash-slag och utdragna ride-crescendon, varje nyans är exakt och jämn. För att ge ett extra djup till ljuden har man konstruerat en ny ambience-sektion med avancerad rumsklang och simulering av overhead-mickar. En dedikerad ambience-regel på panelen ger möjlighet att snabbt och enkelt kunna ställa ett övergripande ambience-värde.

OÄNDLIG ”KNOW-HOW” OCH AVANCERAD SENSORTEKNIK

En ny rim-sensor har utvecklats speciellt för TD-30KV’s nätskinnspads i kombination med trummodulen TD-30 för att exakt kunna detektera dynamik och kantslagsdjup. PD-128S-BC är virveln som monteras på ett vanligt virvelställ (köps separat) medan pukpadsen har s.k. dual-mounts för olika typer av stativ.

NATURLIG TRIGGNING MED STÖD FÖR DUBBELPEDAL

KD-120BK 12” V-Kick är en ytterst stabil bastrumpad med en snabb, naturlig triggning av klubban och är helt kompatibel med dubbelpedal (ingår ej). Skinnet kan spännas för att få rätt känsla och benen har både gummifötter och dolda ”spikes” när man så behöver.

* Baspedal medföljer ej.

V-HI-HAT MED UTVECKLAD RÖRELSESENSOR OCH EN NATURLIG SPELKÄNSLA

V-Hi-hatens utmärkta konstruktion sträcker sig inte bara till hi-hatens autentiska form utan omfattar också trumstockens studs och t.o.m. lockens svängande rörelse när man spelar. Det gör det möjligt att spela med samma känsla som en akustisk hi-hat. Nya VH-13-MG har fått en utvecklad rörelsesensor och en avancerad triggteknik för att återge en naturlig respons med jämnare övergång från öppen till stängd hi-hat. Man kan variera det stängda ljudet genom att trycka hårdare på pedalen i stängt läge. Också foot-close och foot-splash funktionerna har förbättrats.

* Hi-hat stativ köps separat.

V-Cymbaler för Crash och Ride

Med optimerat vikt-balans förhållande och perfekt känslighet ger en V-Cymbal en härlig spelkänsla och en naturlig, svängande rörelse för crash-bruk – inklusive möjligheten att ”choka” ljudet. Den utökade spelytan på ride-varianten ger en förbättrad spelkänsla med en knivskarp 3-zons triggning – spelyta/kant/klocka.

KOMPAKT OCH STABILT TRUMSTATIV

MDS-12V trumrack har designats speciellt för TD-30K. Det har flexibla ”ball-clamps” för att fästa virvel och pukor samt cymbalarmar som kan monteras raka eller med bom. Triggkablarna är dragna inuti rören för att ge ett rent och professionellt utseende.
46529 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn