Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • TD-4KP i gruppen Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Digitaltrummor hos Order Music (232910)
Roland 232910 TD-4KP
Produktbeskrivning
TD-4KP kräver minimalt med utrymme och bygger på en innovative hopfällbar design för att snabbt kunna fällas samman för transport eller förvaring. Det är med andra ord det optimala e-kitet för mobila trumslagare och små utrymmen. Den välkända, kraftfulla ljudmodulen TD-4 innehåller en stor mängd editerbara ljud och väsentliga övningsfunktioner medan de integrerade padsen erbjuder en tillfredställande och naturlig spelkänsla. Perfekt för t.ex. små spelställen, övningar, utbildning och lägenheter. TD-4KP kombinerar V-Drums prestanda och funktioner med imponerande mobilitet och möjligheter till förvaring.

Vik ihop – dra iväg

TD-4KP är portabelt på riktigt. Med ett smart, hopfällbart stativ förvandlar man raskt kitet till ett förvånansvärt kompakt ”paket”, redo för transport eller förvaring. Att fälla samman trumsetet är enkelt – ljudmodulen och padsen är alla monterade på det integrerade stativet och alla komponenter vrids och/eller viks snabbt och enkelt samman ned mot stativet. När det är dags att spela igen är det bara att vika upp allt och ställa in slagplattornas positioner. Sen är det bara att rocka på!

Slagplattor med naturlig spelkänsla

TD-4KP levereras med en bastrum-pad, virvel-pad*, tre puk-pads, en hi-hat cymbal-pad och två 10” cymbal-pads crash och ride. Medföljer gör också en FD-8 Hi-hat kontrollpedal. Slagplattorna är försedda med dämpade 7,5” gummislagytor som ger en exakt respons och en naturlig spelkänsla.

*Vill man spela virvel med kantslag kan man komplettera med en PDX-6/-8 V-Pad™.

TD-4 trumljudmodul

Den medföljande ljudmodulen TD-4 innehåller ett stort urval av expressiva trum- och percussion-ljud. Ljuden kan enkelt förändras vilket gör det möjligt för den som spelar att snabbt kunna skräddarsy sina trumset. TD-4 innehåller också ambienseffekter som ger extra liv och dynamik till ljuden. Inbyggda Coach och Quick Record/Quick Play funktioner är perfekta vid övning dåd et förser trummisen med den feedback han behöver för att snabbt kunna utvecklas.

Specialdesignad bärväska med mera

Som tillbehör kan man skaffa en CB-TDP gigbag för att bekvämt kunna transportera och skydda sitt TD-4KP set. Den formsydda väskan är ett perfekt komplement till det hopfällbara e-kitet och är bestyckad med en axelrem och löstagbara fickor för hi-hat- och baspedal samt praktiska fickor för bastrumklubba, trumpinnar och andra tillbehör. Som tillval kan man byta ut virvel-paden mot en PDX-6 eller PDX-8 nätskinnspad för bästa känsla och möjlighet till kantslag. Stativet måste i så fall kompletteras med pad-hållaren MDH-12.

7395 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn