Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • TD30K i gruppen Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Digitaltrummor hos Order Music (225382)
Roland 225382 TD30K
Produktbeskrivning
I mer än ett decennium har Rolands revolutionerande V-Drums legat främst när det gäller expressiv ljudkvalitet och naturlig spelkänsla. Med introduktionen av det SuperNATURAL-baserade TD-30K V-Pro setet har elektroniska trummor nått en ny höjdpunkt när det gäller trumprestanda. SuperNATURAL-ljud med tekniken ”Behavior Modeling” – tillsammans med avancerad sensorteknik – presterar en ny nivå när det gäller uttrycksfulla trumljud och spelbarhet vilket i slutändan ger instrument som reagerar och svarar på alla subtiliteter, nyanseringar och dynamikförändringar i trummisen teknik. Utöver detta har man lagt till audiofilsuppspelning via USB för att öka prestandan ytterligare. Nya TD-30K V-pro är en genomgående komplett och naturlig trumupplevelse.

• V-Drums ”flaggskepp” med avancerad sensorteknik och SuperNATURAL-ljud
• Expressiv och exakt spelbarhet genom Behavior Modeling
• Professionell V-editering för att skapa egna ljud
• Dedikerad ”Ambience”-regel med ny rumsklang och simulering av overhead-mick
• USB-minnesport för databackup och uppspelning av audiofiler
• Separat USB MIDI-port för anslutning till dator
• Kompakt, stabil trumhage (MDS-12V) möter proffsens krav
• Ny lättviktspad för pukorna (PDX-100, 10”)
• Hi-hat stativ och bastrumpedal medföljer ej, finns med enbart för att visa möjligheterna.
• Anslutningskablarna är delvis dolda av fotografiska skäl. .

TD-30 TRUMLJUDSMODUL MED SUPERNATURAL-LJUD

Bestyckad med SuperNATURAL-ljud och Behaviour Modeling erbjuder TD-30K en överlägsen ljudkvalitet och naturlig respons. Från kantslag, virvlar, flamslag och t.o.m. spökslag på virveln till dramatiska crash-slag och utdragna ride-crescendon, varje nyans är exakt och jämn. För att ge ett extra djup till ljuden har man konstruerat en ny ambience-sektion med avancerad rumsklang och simulering av overhead-mickar. En dedikerad ambience-regel på panelen ger möjlighet att snabbt och enkelt kunna ställa ett övergripande ambience-värde.

OÄNDLIG ”KNOW-HOW” OCH AVANCERAD SENSORTEKNIK

PD-125BK är en 12” nätskinns V-Pad för virvelbruk med Rolands fantastiska dubbeltriggningsteknik, med en exakt och jämn avkänning mellan skinn och rim. PDX-100 är en ny 10” nätskinns V-Pad för pukor med s.k. dual-mount fäste för universellt bruk.

NATURLIG TRIGGNING MED STÖD FÖR DUBBELPEDAL

KD-120BK 12” V-Kick är en ytterst stabil bastrumpad med en snabb, naturlig triggning av klubban och är helt kompatibel med dubbelpedal (ingår ej). Skinnet kan spännas för att få rätt känsla och benen har både gummifötter och dolda ”spikes” när man så behöver.

* Baspedal medföljer ej.

V-HI-HAT GER DEN RÄTTA, REALISTISKA KÄNSLAN

Blunda, och det känns som att spela på en vanlig hi-hat med dubbla lock. Men när man granskar den innovativa ”flytande” hi-hat paden VH-11 ser man att den omfattar ett rörligt överlock ovanpå en fast rörelsesensor. Går snabbt att sätta upp och är enkelt att transportera. VH-11 monteras på ett vanligt hi-hat stativ och ger samma spelkänsla som en traditionell hi-hat.

* Hi-hat stativ köps separat.

V-CYMBALER FÖR CRASH OCH RIDE

Med optimerat vikt-balans förhållande och perfekt känslighet ger en V-Cymbal en härlig spelkänsla och en naturlig, svängande rörelse för crash-bruk – inklusive möjligheten att ”choka” ljudet. Den utökade spelytan på ride-varianten ger en förbättrad spelkänsla med en knivskarp 3-zons triggning – spelyta/kant/klocka.

KOMPAKT OCH STABILT TRUMSTATIV

MDS-12V trumrack har designats speciellt för TD-30K. Det har flexibla ”ball-clamps” för att fästa virvel och pukor samt cymbalarmar som kan monteras raka eller med bom. Triggkablarna är dragna inuti rören för att ge ett rent och professionellt utseende.

Detta ingår:
Trumljudsmodul TD-30 x 1
V-Kick (bastrumpad) KD-120BK x 1
V-Pad (virvel) PD-125BK x 1
V-Pad (pukor) PDX-100 x 3
V-Hi-HatVH-11 x 1
V-Cymbal Crash CY-12C x 1
V-Cymbal Ride (används här som crash) CY-13R x 1
V-Cymbal Ride CY-15R x 1
Trumstativ (”hage”) MDS-12V x 1
36445 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn