Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • TD30KV i gruppen Musikinstrument / Trummor / Digitaltrummor / Digitaltrummor hos Order Music (225383)
Roland 225383 TD30KV
Produktbeskrivning
I mer än ett decennium har Rolands revolutionerande V-Drums legat främst när det gäller expressiv ljudkvalitet och naturlig spelkänsla. Med introduktionen av det SuperNATURAL-baserade TD-30K V-Pro setet har elektroniska trummor nått en ny höjdpunkt när det gäller trumprestanda. SuperNATURAL-ljud med tekniken ”Behavior Modeling” – tillsammans med avancerad sensorteknik – presterar en ny nivå när det gäller uttrycksfulla trumljud och spelbarhet vilket i slutändan ger instrument som reagerar och svarar på alla subtiliteter, nyanseringar och dynamikförändringar i trummisen teknik. Utöver detta har man lagt till audiofilsuppspelning via USB för att öka prestandan ytterligare. Nya TD-30K V-pro är en genomgående komplett och naturlig trumupplevelse.

• V-Drums ”flaggskepp” med avancerad sensorteknik och SuperNATURAL-ljud
• Expressiv och exakt spelbarhet genom Behavior Modeling
• Professionell V-editering för att skapa egna ljud
• Dedikerad ”Ambience”-regel med ny rumsklang och simulering av overhead-mick
• Rejäl konstruktion för scenbruk i metallic-grå och black-chrome finish
• Ny V-Hi-hat (VH-13-MG) med utvecklad rörelsesensor för naturlig hi-hat känsla
• Nya V-Pads (PD-128S/128/108-BC) med förbättrade rimtriggers för exaktare kantslag
• Nya V-Cymbaler (CY-14-MG Crash, CY-15R-MG Ride) med naturlig spelkänsla och exakt triggning
• USB-minnesport för databackup och uppspelning av audiofiler
• Separat USB MIDI-port för anslutning till dator
• Hi-hat stativ och bastrumpedal medföljer ej, finns med enbart för att visa möjligheterna.

TD-30 TRUMLJUDSMODUL MED SUPERNATURAL-LJUD

Bestyckad med SuperNATURAL-ljud och Behaviour Modeling erbjuder TD-30K en överlägsen ljudkvalitet och naturlig respons. Från kantslag, virvlar, flamslag och t.o.m. spökslag på virveln till dramatiska crash-slag och utdragna ride-crescendon, varje nyans är exakt och jämn. För att ge ett extra djup till ljuden har man konstruerat en ny ambience-sektion med avancerad rumsklang och simulering av overhead-mickar. En dedikerad ambience-regel på panelen ger möjlighet att snabbt och enkelt kunna ställa ett övergripande ambience-värde.

NYA V-PADS MED AVANCERADE KANTTRIGGERS

En ny rim-sensor har utvecklats speciellt för TD-30KV’s nätskinnspads i kombination med trummodulen TD-30 för att exakt kunna detektera dynamik och kantslagsdjup. PD-128S-BC är virveln som monteras på ett vanligt virvelställ (köps separat) medan pukpadsen har s.k. dual-mounts för olika typer av stativ.

STABIL, ELEGANT KICK-TRIGGER

KD-140-BC är en V-Kick med nätskinn på hela 14”. Den är extremt stabil och triggar med kirurgisk precision och en naturlig, akustisk känsla. Detta är marknadens okrönte bastrumtrigger-kung och skillnaden är enorm och omedelbar!

*Bastrumpedal köps separat.

V-HI-HAT MED UTVECKLAD RÖRELSESENSOR OCH EN NATURLIG SPELKÄNSLA

V-Hi-hatens utmärkta konstruktion sträcker sig inte bara till hi-hatens autentiska form utan omfattar också trumstockens studs och t.o.m. lockens svängande rörelse när man spelar. Det gör det möjligt att spela med samma känsla som en akustisk hi-hat. Nya VH-13-MG har fått en utvecklad rörelsesensor och en avancerad triggteknik för att återge en naturlig respons med jämnare övergång från öppen till stängd hi-hat. Man kan variera det stängda ljudet genom att trycka hårdare på pedalen i stängt läge. Också foot-close och foot-splash funktionerna har förbättrats.

*Hi-hat stativ köps separat.

NYA V-CYMBALER MED NATURLIG KÄNSLA OCH EXAKT TRIGGNING

Rolands unika V-Cymbaler erbjuder en naturlig, svängande rörelse med en följsam triggning och känslighet över cymbalens hela spelyta. Nya CY-14C-MG och CY-15R-MG har fått en läcker metallic-grå finish för att kosmetiskt matcha TD-30KV’s nya V-Hi-hat, V-Pads och kromade trumstativ.

TRUMRACK (HAGE) AV ABSOLUT HÖGSTA KVALITET

MDS-25 är en kromad trumhage helt i metall som inte bara ser grymt läcker ut, den är också stabil långt utöver det vanliga tack vare en överdimensionerad, balanserad design. De nyligen förbättrade puk- och cymbalfästena ger fantastiska inställningsmöjligheter. Alla triggkablar – som dessutom har transparenta ytterhöljen - ligger skyddade inuti trumhagens rör vilket ger hela setet ett välordnat och snyggt utseende.

UNIK MÖJLIGHET ATT KLÄ OM SINA TRUMMOR!

De nya V-Padsen och V-Kicken i TD-30KV setet har utbytbara höljen i ”black-chrome”. Stämskruvarna är separerade från stommen (s.k. free-float mekanik) vilket gör det mycket enkelt att byta ut den yttre folien.

* Som extra tillbehör finns följande satser med ytterhöljen: CV-20KX-BU (blå, vändbar med svart baksida), CV-20KX-RD (röd, vändbar med vit baksida)

Detta ingår:
Trumljudsmodul TD-30 x 1
V-Kick (bastrumpad) KD-140-BC x 1
V-Pad (virvel) PD-128S-BC x 1
V-Pad (pukor: TOM1, TOM2) PD-108-BC x 2
V-Pad (pukor: TOM3, TOM4) PD-128-BC x 2
V-Hi-Hat VH-13-MG x 1
V-Cymbal Crash CY-14C-MG x 2
V-Cymbal RideCY-15R-MG x 1Trumstativ (“hage”) MDS-25 x1 (köps separat)
65065 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn