Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Traktor Scratch A6 i gruppen Musikinstrument / DJ / Övrigt hos Order Music (226831)
Native Instruments 226831 Traktor Scratch A6
Produktbeskrivning
DVS-system med programvara, med tidskod och USB-ljudkort.
I TRAKTOR SCRATCH A6 paketet får du med allt du behöver för att spela digitalt med super-tight Vinyl och CD kontroll: Den stabila och fullspäckade TRAKTOR SCRATCH mjukvaran och TRAKTOR AUDIO 6 ljudkortet. Du får även alla tidskodskivor, kablar och ett stort scratch bibliotek för joggling, loopar etc som du behöver för att komma igång. Nu med en kärna av TRAKTOR 2-teknologi som bla. ger ett uppdaterat, förenklat interface med bla. TruWave-vågformer för ett nytt, smartare sätt att kunna se energin i musiken visuellt. I mjukvaran ser vi även äntligen efterlängtade funktioner som Sample Decks och Loop Recorder vilket ger dig den ultimata mixkreativiteten. Det är bara att slänga på tidskodskivorna på dina existerande Vinyl/CD spelare, hooka upp dem till TRAKTOR AUDIO 6 interfacet och köra!

Tack vare TRAKTOR 2´s överlägsna tidskod teknologi har tidskodskivorna dubbelt så hög upplösning som någon av konkurrenterna, scratchningen är grymt tight och följsam! Du behöver inte oroa dig över ljudkvalitén, Ljudkortet är ett stenhårt aluminium interface med 24 bit/96 kHz Cirrus Logic omvandlare och högkvalitativa RCA kontakter. Färdig för scenen! Men nya TRAKTOR teknologin kan du vara säker på att få något intuitivt, kreativt och helt beroendeframkallande!

SYSTEM REQUIREMENTS
Windows 7 or 8 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)
Mac OS X 10.7 or 10.8 (latest update), Intel Core 2 Duo, 2 GB RAM (4 GB recommended)
General: Monitor with 1024 x 768 screen resolution, USB 2.0, 1 GB free disc space, high-speed internet required

SUPPORTED DRIVERS
ASIO
Core Audio
DirectSound
WASAPI

SUPPORTED AUDIO FORMATS
MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, non-DRM WMA (Windows only), non-DRM AAC

AUDIO INTERFACE DIMENSIONS
44 x 137 x 134 mm / 1.7 x 5.4 x 5.3”
Weight: 750g / 1,65 lbs
2895 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn