Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • TU-3W stämapparat i gruppen Musikinstrument / Gitarr / Gitarrpedaler/Effekter / Effektpedaler / Stämapparat hos Order Music (282456)
Boss 282456 TU-3W stämapparat
Produktbeskrivning

Med TU-3W ingjuter BOSS lite ”Waza Craft mojo” i världens ledande stämapparat i pedalform. I grunden ger TU-3W samma extremt solida stämningsfunktion som industristandarden TU-3. I sann Waza-tradition har pedalens benchmark-funktionalitet förbättrats ytterligare med hjälp av BOSS skicklighet och kunnande. Ren och ofärgad signaltransfer är ett måste för en stämapparat och TU-3W har en nydesignad kretslösning med valbar buffer eller true-bypass och den mest transparanta signalvägen som är möjlig. TU-3W ger sparsmakade musiker en premiumupplevelse som bara är tillgänglig från BOSS.  

Världens ledande pedalstämapparat, förbättrad med Waza innovation och yrkeskunnande.

  • Världens ledande pedalstämapparat, förbättrad med Waza innovation och yrkeskunnande 
  • Överlägsen stämning och ypperlig signalbuffer i en pedal 
  • Stämningsfunktionaliteten är identisk med den i industristandarden TU-3 
  • Förfinad audiokrets för exceptionellt ren signalväg 
  • Buffer kan stängas av för att få true-bypass 
  • 5-års BOSS-garanti 

Waza Craft: Konsten med förstklassigt ljud

Sedan begynnelsen har teknikerna hos BOSS varit engagerade i att ta fram de bästa gitarrljuden med alla tillgängliga former av teknologi, från ”old-school” analoga kretsar till högteknologisk DSP. I denna entusiastiska anda är vi glada att kunna introducera serien Waza Craft. I Japan är “Waza” ett ord som betyder konst och teknik, och dessa specialutgåvor bär stolt Waza-symbolen för att representera toppen av BOSS design och yrkeskunnande. Med slutlig godkännanderätt från BOSS i Japan ger Waza Craft-serien exceptionellt ljud och anslagsrespons tack vare noggrant utvalda analoga komponenter, förfinade kretslösningar och extrem uppmärksamhet på detaljer.

1495 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn