Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • UA-S10 Super-UA i gruppen Musikinstrument / Studio / Ljudkort hos Order Music (263970)
Roland 263970 UA-S10 Super-UA
Produktbeskrivning
Ljudinterface i audiofil-klass för Mac och PC

Super UA kombinerar audiofil-ljud, premium byggkvalitet och låg latency i ett nästa generations audiointerface för Mac och PC. Med inbyggt stöd för uppspelning av både 1-bitars DSD och 32-bitars PCM-ljud är Super UA state-of-the-art gällande ljudkvalitet. Drivrutiner med låga latencyvärden levererar smidig och effektiv användning tillsammans med ditt favoritprogram. Dess modulära design, skulpterade kontroll och helgjutna metallkonstruktion gör det ett nöje att använda och vackert att beskåda.
Audiofil-ljudkvalitet med 1-bitars DSD och 32-bit PCM-uppspelning
Fyra ingångar och fyra utgångar med XLR och teleanslutningar
Gjuten metallkonstruktion med enkla, solida kontroller och mjuka mätare
Hörlursjack med både tele och miniteleanslutning
Flexibel design tillåter mobil användning utan att först behöva koppla ur studiomikrofoner och monitorer
Extra stor multifunktionsratt och nedsänkta, belysta knappar ger snabb tillgång till in- och utgångs-nivåer
Ren, tyst drift med häpnadsväckande klarhet och dynamiskt omfång
Stabila ASIO- och Core Audio-drivrutiner med låg latency

S1LKI SOUND

Oavsett om du mixar och editerar i studion eller spelar live för utsålda hus behöver du ett interface som presenterar din musik med slående klarhet och maximalt tryck. Vår nyutvecklade S1LKi DSP-ljudmotor och högupplösta DAC levererar det allra senaste i ljuduppspelning av hög kvalitet. Super UA:s high-end DAC stöder uppspelning i såväl 2.8 MHz/1-bit DSD som 192 kHz/32-bit PCM floating point så du kan uppleva den fulla 32-bitarsupplösningen hos din DAW. Hör de mest precisa klippen och de subtilaste mixdetaljerna. På scen låter mjukvarusyntar och backing tracks sitt absolut bästa och lämnar ett stående intryck hos din publik.

FLEXIBEL DESIGN

Dagens musiker och producenter är ofta på språng – skriver låtar på ett hotellrum, editerar på ett plan eller mixar hemma. Super UA har framtagits med den moderna, och ibland mobila, musikern i åtanke. Interfacets flexibla design får den att kännas som en permanent installation i studion samtidigt som det är lätt att ta med sig vid behov. Super UA består av en bordsplacerad huvudenhet med två kanaler in- och utgångar och dubbla hörlursjack plus en separat I/O-modul som kopplas in med en enda, stabil kabel. Modulen är utrustad med XLR-jack för inkoppling av mikrofoner och studiomonitorer. Snygg på ditt arbetsbord stoltserar huvudenheten med en extra stor multifunktionsratt omgiven av LED:ar tillsammans med nedsänkta bakbelysta knappar som ger direktaccess till alla fyra ingångarna, två uppsättningar monitorer och två hörlurar. När du vill arbeta med din musik utanför din studio kopplas I/O-modulen enkelt ifrån och huvudenheten fungerar då som en fristående enhet med två in- och utgångar och dubbla hörlursjack. Detta lämnar dina mikrofoner och studiomonitorer inkopplade i studion medan du tar med dig Super UA’s exeptionella ljud med dig på vägen, till ett gig eller varthän livet för dig.

PREMIUMKLASS

Högsta byggkvalitet var ett ledord när vi utvecklade Super UA. Vi ville att den skulle kännas solid och pålitlig. Därför är det hela tillverkat i helgjuten metall. Interfacet står stadigt på alla underlag och glider inte omkring. Den solida, exakta ratten har precis rätt mängd klick och de mjuka mätarna och lysdioderna är både djärva och snygga.

TOPP-PRESTANDA

Medan Super UA har designats för ljudkvalitet av audiofilklass har det också framtagits för prestanda i proffs-studioklass. Oavsett om du spelar in, mixar eller spelar live behöver du pålitliga drivrutiner med låg latency och obehindrat arbete med ditt favoritprogram och dina mjukvarusyntar. Rolands expertis i hårdvarudesign och åratal av erfarenhet gällande drivrutinsutveckling betyder att du kan andas lugnt medan du låter ditt bästa.
1495 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn