Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning
  • Visquare 60.4 V2 Tech Premium Ref. 04A (Black) /12st i gruppen Musikinstrument / Studio / Akustikmaterial hos Order Music (145412)
Vicoustic 145412 Visquare 60.4 V2 Tech Premium Ref. 04A (Black) /12st
Produktbeskrivning
Denna akustikpanel består av avancerad teknologi, som ger polyuretanskummet högsta möjliga absorptionsprestanda och utmärkt brandklassning. Visquare Tech Premium finns i åtta färger, och kombinationen av det akustiska skummet och det täckande tyget resulterar i brandklassning Euroclass B.Visquare är avsedd att fungera som absorbent i mellanregister och diskant. Dämpningen sker när ljudvågorna passerar genom det perforerade skummaterialet.Vicoustics forskningsarbete visar, att perforerat skum är mer effektivt än skum med slät yta. En perforerad, 40 mm tjock panel gör samma nytta som en 70 mm slät panel. Och det finns en förklaring: Perforeringen agerar absorbent och den fungerar också som en ljudfälla. Hålen i Visquare är speciellt designade för att linearisera absorptionens koefficientspektrum.Det är ett väl känt faktum, att skum inte dämpar ljud linjärt. Ju högre frekvens, desto bättre blir dämpningen. Vicoustics forskningsarbete visar, att det finns en metod att göra absorptionen mer linjär, vilket produkter som Cinema Round Premium visar. Detta gäller alltså även Visquare.Visquare har skapats för utrymmen med krävande akustik. Panelens goda prestanda beror på de öppna cellerna och den perforerade ytan. Visquare akustikpanel är idealisk när det gäller att absorbera multipla ljudreflektioner. Sådana ekostudsar kan öka ljudtrycket och göra musik och tal mindre tydligt, eller till och med påträngande och obehagligt i en teatermiljö.Egenskaper:
- Låg vikt
- Goda dämpegenskaper
- Bra värmeisolering
- Konsekventa egenskaper över ett brett temperaturspektrum med tålighet upp till 240 °C
- Flamsäker (Euroclass B)
- Inget fiberspill (till skillnad mot mineralull), vilket är en klar fördel i offentlig miljö som exempelvis restauranger
- Anpassningsbar och kostnadseffektiv lösning för stora lokaler
- Tillgänglig i två tjocklekar: 40 mm och 60 mmTillämpningar:Studior för musik, radio/teve och filmproduktion, lokaler för konferens och telefonkonferens, offentliga utrymmen, auditorier, restauranger och liknande.Tänk på att toleransen för måttangivelserna är +/- 3 mm för den här panelen.
6890 kr
Antal:
Finns i webblager
Lägg i kundvagn