Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Delbetalning med Handelsbanken Finans  

Tillsammans med Handelsbanken Finans erbjuder Ordermusic.se dig som kund att dela upp din betalning, till 0% ränta. Detta alternativ finns för dig som handlar för minst 2 000 kronor och högst 80 000 kronor. Om du önskar betala under längre tid är det möjligt, då tas dock ränta ut på köpebeloppet. Följande betalningsalternativ finns genom Handelsbanken Finans.

Köp nu - betala upp till 120 dagar senare! ( inköpsmånad + tre månader )
Köp den produkt du vill ha nu men betala inte förrän om upp till 90 dagar. De kostnader som tillkommer är en kampanjavgift på 29 kronor samt en administrativ avgift på 25 kronor. Du kan när som helst under perioden betala in hela orderbeloppet.

Delbetalning upp till 6 månader – 0% ränta.
Om du vill kan du dela upp betalningen på 6 månader. De enda kostnaderna som tillkommer är en kampanjavgift på 295 kronor (engångsavgift) samt en administrativ avgift på 25 kronor per betalningstillfälle, normalt sett 5 avier, du kan dock när som helst under perioden välja att betala in hela det återstående beloppet. Första månaden är betalningsfri.

Exempel:
Produktkostnad 7.995 kr
Kampanjavgift 295 kr
Aviavgift 125 kr (5*25 kr=125 kr)
Totalt 8.415 kr
Effektiv ränta 22,9%

Delbetalning upp till 12 månader – 0% ränta
Om du vill kan du dela upp betalningen på 12 månader. De enda kostnaderna som tillkommer är en kampanjavgift på 295 kronor (engångsavgift) samt en administrativ avgift på 25 kronor per betalningstillfälle, normalt sett 11 avier, du kan dock när som helst under perioden välja att betala in hela det återstående beloppet. Första månaden är betalningsfri.

Exempel:
Produktkostnad 14 995 kr
Kampanjavgift 295 kr
Aviavgift 275 kr (11*25 kr=275 kr)
Totalt 15 565 kr
Effektiv ränta 7,8%

Delbetalning upp till 24 månader – 0% ränta
Om du vill kan du dela upp betalningen på 24 månader. De enda kostnaderna som tillkommer är en kampanjavgift på 495 kronor (engångsavgift) samt en administrativ avgift på 25 kronor per betalningstillfälle, normalt sett 23 avier, du kan dock när som helst under perioden välja att betala in hela det återstående beloppet. Första månaden är betalningsfri.

Exempel:
Produktkostnad 19.995 kr
Kampanjavgift 495 kr
Aviavgift 575 kr (23*25 kr=575 kr)
Totalt 21.065 kr
Effektiv ränta 5,4%

Hur fungerar det att handla hos Ordermusic.se med delbetalning via Handelsbanken?
När du valt produkt och sedan väljer delbetalning via Handelsbanken Finans som betalningsalternativ kommer du att skickas vidare från Ordermusic hemsida till Handelsbanken Finans. När du fyllt i ansökan kommer du att få svar inom ett par sekunder om du uppfyller de krav som Handelsbanken Finans ställer. I och med godkännandet går köpet igenom. Har du E-legitimation så använder du dig av den för att legitimera dig och på ett enkelt och smidigt sätt godkänna avtalet. Saknar du E-legitimation så kommer Handelsbanken Finans att skicka en kopia av avtalet till din folkbokföringsadress, detta skall skrivas under och returneras till Handelsbanken Finans. När avtalet med din underskrift inkommit till Handelsbanken Finans så börjar vi att behandla din beställning.
Följande krav måste vara uppfyllda för att kunna handla mot delbetalning via Handelsbanken Finans och Ordermusic.se.

Du skall:
- vara över 18 år
- ha en stadigvarande inkomst av tjänst
- ha en taxerad inkomst av tjänst över 120 000 kronor per år
- inte ha några betalningsanmärkningar
- vara mantalskriven i Sverige

Ett kort på köpet
Dessutom kan du - helt utan kostnad - få ett kort kopplat till din beviljade kredit. Kortet heter Multicard och har MasterCard-koppling. Med kortet kan du betala och ta ut kontanter i hela världen. Du får bonus på alla köp och varje månad får du fina erbjudanden och förmåner. Kortet har ingen årsavgift. Läs mer på www.multicard.se

Har du några frågor kan du kontakta Handelsbanken på 08-701 46 67 (Handelsbankens kundtjänst) eller Handelsbanken Finans Säljfinans, 106 35 Stockholm.