Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Blue

Klass A diskret kondensatormikrofon, guldöverdragen kapsel med cardioid upptagning. Baby Bottles unika karaktär ger ett rikt och tydligt mellanregister med en mjuk topp och en neutral botten vilket ger ett extremt närvarande och klassiskt ljud. Den är ett idialiskt val för inspelning av röster, rumsmikning av trummor, elgitarrförstärkare och svåra blåsinstrument som saxofoner och horn. Med sin unika patentskyddade krets som polariserar filmen i kapseln med 100 volt så är Baby Bottle en mikrofon med hög utnivå vilket också gör den till den tystaste mikrofonen i sin klass. Inkluderade tillbehör:Förvaringslåda i träBlue puffskyddBlue stötdämpande mikrofonhållare.
142965
Kardioid kondensatormikrofon för scen och studio. Flaggskeppet i enCore-serien.
260832
Bottle - Top of the line Blue rörmick med utbytbar kapsel - design som använder sig av handvalda EF86 pentode vacuumrör i triode läge.
142970
Som att ha en hel garderob med proffs-mikrofoner. Bottle Rocket Mic Locker ger dig Blue´s hyllade Bottle Rocket Stage One och fyra av världens mest klassiska kapslar. Det är bara och testa och byta för att få till det perfekta ljudet varje gång oavsett röst eller instrument.
Mic Locker kommer i en specialgjord SKB-väska med plast för Bottle Rocket Stage One, Shockmount och följande 4 klassiska kapslar:

B0 Kapsel - silkesmjuk, utvecklad närvaro
B6 Kapsel - klassisk värme, större än verkligheten
B7 Kapsel - detaljerad vintage-mid med luftig närvaro
B8 Kapsel - kristalrent ljud med häpnadsväckande detaljrikedom

Stage One är Blues mest lättåtkomliga diskret klass A solid state mikrofon med en grund för utbytbara kapslar. Då denna mikrofon är precisionsdesignad och handbyggd så är den gjord för att användas en hel livstid! När man jämför med liknande mikrofoner så har Stage One en väldigt låg brusspecifikation (<7.5dB) och en väldigt hög utgångsnivå, vilket gör den till det perfekta valet för dagens högupplösta digitala format. Stage One använder sig av diskret klass A förstärkning för att försäkra sig om en noggrann och brusfri signal med minimal distortion och färgning. Stage One är en ideal mikrofon för i princip alla ljudkällor. Förutom mikrofonen så inkluderas även en specialgjord Blue Mikrofonhållare med mycket bra dämpning.Köp till olika kapslar till din Blue mikrofon.

Karaktäristik: Kardioid, omnidirektionel, "8" (beroende på kapsel)
Frekvensomfång: 20Hz – 20kHz
Känslighet: (1kHz into 2.5kO): 27mV/Pa (+/-10mV beroende på kapsel)
Utgångsimpedans: 50O
Signal/Brusförhållande, A-vägt (iec 651): Not more than 7.5dBV
–14dBV (beroende på kapsel)
Max utnivå (1% thd vid 2.5kO): +12dBV = 3.1 Vrms
Max SPL(1.0% thd vid 2.5kO): 138dB
Dynamikomfång: (2.5kO load): 130dB
Strömförsörjning: (IEC 268-15): +48V phantom power
(+35V min.)
Strömåtgång: (typical AI+48V): 1.8mA
269425
Bottle Rocket Stage 1 - Klass a diskret solid state cardioid kondensator mikrofon med utbytbar kapsel.
142968
USB-mikrofon som minimerar oönskade bakgrundsljud. Perfekt för Skype, podcasting etc. Världens första USB-mikrofon som härmar intelligensen från den mänskliga hörseln genom att fokusera på önskade ljud, minimera bakgrundsljud och vet om när den ska stänga av helt och hållet. Tiki har två lägen som ger Skype-användaren, podcaster eller musiker möjligheten att snabbt välja det bästa alternativet för situationen: Intelligent Speech Mode Frambringar rösten för t.ex. konferenssamtal eller chatt samtidigt som brusreducerande teknik minimerar oönskade bakgrundsljud. Natural Recording Mode Standardläget för sång- och instrumentinspelning som ger klart och tydligt hi-fi-ljud. Tiki sätter en ny standard för kristallklart ljud vart du än är! Intelligent kompakt USB-mikrofon. Framhäver din röst genom teknik som isolerar rösten och tar bort oönskade bakgrundsljud. Framhäver rösten vid online-kommunikation som Skype, iChat och röstigenkänningsprogram. Tar bort datorns fläktljud och tangentbordsklickning genom intelligent auto-mute. Inspelningsläge optimerat för podcast och musikinspelning. Flerfärgad lysdiod visar mutingtilltånd m.m. Förlängningskabel och fodral medföljer. Kompatibilitet: PC och Mac via USB 2.0+ Plug n play - inga drivrutiner behövs
225697
Blueberry - Mikrofon med Klass A diskret elektronik och handbygd stormembrans kapsel med cardioid upptagning.
142966
USB-mikrofon med dubbla kapslar och två valbara karakteristiker - cardioid och omni. Stativ ingår. Vit finish. Fungerar till iPad med Apples iPad Camera Connection Kit. Äntligen en USB-mikrofon som både är lätt att använda och ger ett helt professionellt resultat! Lika bra för Podcasting som i den professionella studion. Två mikrofonkapslar och två olika inspelningslägen njure och rundupptagande. Passar allt från mjuka röster till högljudda rockband. Systemkrav: PC: Windows 7, Vista, XP Home eller Professional USB 1.0 eller 2.0 64MB RAM MAC: Mac OS X USB 1.0 eller 2.0 64MB RAM
142961
Spark - Klass A kondensatormikrofon.
205939
USB/iOS kondensatormikrofon med Lightning-kontakt och ”Focus Control”. Levereras även med USB-kabel.

Spark Digital är världens första kondensatormikrofon, med studiokvalitet, att erbjuda både USB och iPad/iPhone kompabilitet. Spark Digital har samma kondensatorkapsel och handbyggda kvalitet som original Spark och passar därför till alla inspelningstillfällen - sång, prat, trummor, piano, miljöinspelning m.m.

Precis som original Spark har även Spark Digital ”Focus Control” vilket innebär att du kan välja på två olika ljudkaraktärer med en enkel knapptryckning. Den levereras med ett robust stativ som även fungerar som shockmount samt y-kablar för varje plattform med en hörlursutgång för monitorlyssning utan fördröjning. Äntligen kan du spela in på iPad med en professionell studiomikrofon!

Spark Digital har belönats med ”Best of show 2012” av Macworld och ”Design & engineering showcase honors 2012” av Innovations International CES.

iOS KOMPATIBILITET:

Lightning kontakt:
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 5C
Alla iPad Minis
iPad (4:e generationen)
iPad Air
iPod Touch (5:e generationen)

• Blues legendariska studio-kondensatorkapsel och elektronik.
• Plug ’n play för iPad, Mac och PC - inga drivrutiner behövs
• Fungerar med GarageBand och andra inspelningsapplikationer.
• Focus Control-knapp som låter dig välja mellan två olika ljudkaraktärer.
• Hörlursutgång för monitorlyssning utan fördröjning.
• Kontrollratt/knapp för volym, gain och mute.
• LED-mätare för att se ljudnivå.
• Blues Cloud Production Bundle medföljer för backup av ljudfiler och internetdelning.
254447
En modern klassiker som ger enastående tydlighet och värme åt all dina inspelningar; sång, gitarr, närmikning av trummor, blås, percussion, stråkar m.m. Stormembrans kapsel med Kardoid karaktär och diskret Class A-design. Kräver 48V fantommatning.
142967
Dragonfly - Handbygd singel-stormembransmikrofon med cardioid upptagning, transformatorlös utgång samt roterande grill.
142972
USB-mikrofon som anpassar sig efter ljudkällan. Inbyggt puffskydd och shockmount.

Nessie är designad att förebygga de vanligaste fallgroparna vid inspelning. Mikrofonen anpassar sig automatiskt efter ljudkällan, har ett inbyggt puffskydd och intern shockmount vilket ger ett färdigt ljud utan behov av ytterligare mixning eller editering. Precis som när en kamera tar bort röda ögon och automatiskt justerar fokus och exponering för att förbättra bilden, förbättrar Nessie direkt ljudet så du kan få en färdig musikdemo, podcast, intervju, YouTube-sändning m.m.

Det inbyggda puffskyddet och shockmounten reducerar stygga konsonanter, störande muller och vibrationer medan den adaptiva processorn med EQ, de-esser och nivåkontroll automatiskt jämnar ut och förfinar ljudet i realtid.

Nessie har tre inspelningslägen: sång och instrument, som är optimerade för bästa ljudkvalitet, och ett för inspelnings av rå-ljud som skall efterbearbetas.
Nessie har även stöd för iPad-inspelning med Apples kamerakit.

Systemkrav:


•PC:
•Windows 8, 7, Vista, XP Home eller Professional
•USB 1.1/2.0
•64MB RAM

•MAC:
•Mac OS X 10.4.11 eller senare
•USB 1.1/2.0
•64MB RAM


•Typ: Kondensator
•Karaktär: Kardioid
•Samplingsfrekv.: 48 kHz/ 16-bit
•Frekvensomfång: 20Hz - 20kHz
•Impedans: 16 ohm hörlur
•Max SPL: 110dB THD: 0.5% 1kHz
•Mått: 96 x 96 x 254 mm
•Vikt: 0,64 kg
235896
USB-mikrofon med dubbla kapslar och två valbara karakteristiker - cardioid och omni. Stativ ingår. Borstad aluminum finish. Fungerar till iPad med Apples iPad Camera Connection Kit. Äntligen en USB-mikrofon som både är lätt att använda och ger ett helt professionellt resultat! Lika bra för Podcasting som i den professionella studion. Två mikrofonkapslar och två olika inspelningslägen njure och rundupptagande. Passar allt från mjuka röster till högljudda rockband. Systemkrav: PC: Windows 7, Vista, XP Home eller Professional USB 1.0 eller 2.0 64MB RAM MAC: Mac OS X USB 1.0 eller 2.0 64MB RAM
222910
Rektangulärt puffskydd i silver med Blues logotype i blått. Svanhalsmodell med klämma som passar alla mikrofonstativ.
208923
Vintage-liknande shockmount designad för Snowballs. Fungerar både till amerikanska och europeiska mikrofonstativ.
235895
Inspelningspaket med Yeti USB-mikrofon, Studio One® Artist inspelningsprogram och iZotope® Nectar® Elements rösteffekter.

Yeti är den mest avancerade och allsidiga USB-mikrofonen någonsin. Med sina tre kapslar och fyra olika upptagningskaraktärer är Yeti det ultimata verktyget för att skapa fantastiska inspelningar direkt in i datorn. Yeti är THX-certifierad vilket är en garanti för exceptionella prestanda och ljudkvalitet.

Yeti har Blues innovativa "Triple Capsule Array" som tillåter stereoinspelning eller någon av karaktäristikerna Cardoid, Omnidirectional och Bidirectional, något som tidigare krävt flera mikrofoner. Yeti har högkvalitets Analog-Digital-omvandlare, inbyggd hörlursförstärkare med volymkontroll för lyssning utan fördröjning, Mute-funktion och Gain kontroll. Dessutom med en design så snygg att det svider!

• Spela in som ett proffs med världens populäraste USB-mikrofon och inspelningsprogrammet Studio One Artist.
• Spela in snabbt med färdiga templates för dubbning, podcast och musik.
• Förfina rösten med medföljande iZotope Nectar Elements plug-in.
• Kompatibel med Mac och PC.

Typ: Kondensator
Karaktär: Kard./Omni/8/Stereo
Samplingsfrekv.: 48 kHz/ 16-bit
Frekvensomfång: 20Hz - 20kHz
Impedans: 16 ohm (hörlur)
Max SPL: 120dB (THD: 0.5% 1kHz)
Mått: B120 x H295 x D125 mm
Vikt: 1 kg
260671
Mikrofon-isolering och pop-filter, ultrakompakt

Eyeball är en revolutionerande och genialisk lösning för inspelning av sång och tal som ersätter sångbås och klumpiga reflektions-paneler. Till skillnad från reflektions-paneler så har man dessutom fritt synfält framåt för att t ex kunna läsa texter, eftersom Eyeball inte skymmer sikten framåt.

Med en Eyeball kan alla rum bli professionella inspelningsrum eftersom den ger isolering mot akustiska reflektioner, inte bara från sidorna, utan även från golv och tak, till skillnad från konventionella paneler. Det integrerade pop-filtret, som naturligtvis är löstagbart, gör Eyeball till en komplett lösning för alla inspelningssituationer. Eyeball väger endast 0,1 kg vilket även gör den till en självklarhet vid mobil inspelning.

Att använda Eyeball kunde inte ha varit enklare – Man trär på den på sin mikrofon och sedan är allt klart för inspelning.

” this should pretty much be the first thing you get for your vocal recordings after you’ve got your first good mic hooked up. It’s really that simple”
(Sound Bytes, Per Lichtman, Maj 2014)

Tekniska specifikationer:

Frekvensgång: 0Hz - 30KHz +/-1.4dB
THD: 6.789%
Max Peak: 140dB
TL: 3.73dB (genomsnitt)
Upptagningskaraktärer på mikrofon: Kardioid är rekommenderat men alla typer av Upptagningskaraktärer kan användas med Eyeball

Fysiska specifikationer:

Färg: Svart
Diameter: 19,30 cm
Vikt: 0.11 kg
Tillbehör: Blått Popfilter av hög kvalitet (medföljer)
Eyeball passar till de flesta stormebrans-studiomikrofoner (3,80 – 7cm diameter)
Made in USA
272978
Justerbar småmembrans kondensatormikrofon med roterbart huvud.

Det svängbara huvudet kan vridas i 180gr. så du kan spela in i alla vinklar utan att behöva flytta på stativet.
Kapseln bygger på Blue B1 cardoid-kapsel. Humminbird ger ett balanserat sound med den där skimrande diskanten som man bara får från högkvalitets, kondensatormikrofoner. Detta precisionsverktyg passar både i studio och på scen som trum-overhead, akustisk gitarr, stråkar - ja, till alla instrument med snabba och övertonsrika transienter.

- 180gr roterbart huvud för exakt och enkel inriktning
- Kondensator-kapsel som bygger på den kända Blue Bottle B1 kapseln.
- Extrem ljudprecision och brett frekvensomfång.
- Ultrasnabb reaktion och hög SPL hantering.

Kommer med:
Stabil väska med formpassat skumgummi
Mikhållare
Puffskydd

Kapsel: Kondensator, Pressure Gradients
Karaktäristik: Njure
Frekvensomf: 20Hz-20kHz
Känslighet: 15MV/PA@1KHz (1PA = 94dB SPL
Utimpedans: 50Ohm
Max SPL: 130 dB SPL
S/N Ratio: 85,5 dB-A
Brusnivå, A-vägt: 8.5dB-A
Strömförsörjning: +48v fantommatning
Vikt: 212g
Mått: 170x27x27mm
267344
Street-hörlur med 50 mm membran, 42 ohm, snygg och ergonomisk design. Mjuk väska och kabel med mikrofon och Apple iOS fjärrkontroll.

Lola lägger fokus på form och funktion så att du får en optimal ljudupplevelse plus en bekväm hörlur, även om du lyssnar flera timmar i sträck. Dess unika flerledade huvudband har tagit inspiration från fjädringen på en Formel 1 bil. Armarna som håller öronkåporna är svängbara vilket ändrar vinkeln på kåporna och därmed hörlurens höjd. Du får samma nivå av passform och komfort som endast existerat på Mo-Fi tidigare.

Upplev nya detaljer i musiken tack vare Lolas specialtillverkade 50 mm membran. 42 ohm ger dig en lättdriven hörlur som funkar lika bra till professionella studion som din telefon. Medföljer gör en mjuk väska och kabel med mikrofon och fjärrkontroll för Apple iPhone/iPad.Information
Design Sluten
Impedans 42 ohm
Förstärkning Nej
Frekvensåterg. 15 Hz - 20 kHz
Ljudnivå -
Konstruktion Omslutande öronkåpor
Kabel 3 m + 1,2 m med remote
Kontakt 3,5 mm tele + 6,35 mm adapter
Vikt 397 g
273450
USB mikrofon med dubbla kapslar och två valbara karakteristiker - cardioid och omni. Stativ ingår. Neongrön finish. Fungerar till iPad med Apples iPad Camera Connection Kit.

Äntligen en USB-mikrofon som både är lätt att använda och ger ett helt professionellt resultat! Lika bra för Podcasting som i den professionella studion. Två mikrofonkapslar och två olika inspelningslägen (njure och rundupptagande). Passar allt från mjuka röster till högljudda rockband.

Frekvensomfång: 40Hz – 18kHz
Samplingsfrekvens (16 bit): 44,1 kHz

Systemkrav:
PC: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, XP Home Edition or XP Professional
USB 1.0 or 2.0; 64MB RAM (minimum)
Macintosh: Mac OSX
USB 1.0 or 2.0; 64MB RAM (minimum)

Karaktär: Kardiod/Omni
Samplingsfrekv.: 44.1 kHz/ 16-bit
Frekvensomfång: 40Hz - 18kHz
Impedans: -
Max SPL: -
Mått: 325 mm
Vikt: 460 g
258132
Street-hörlur med 50 mm membran, 42 ohm, snygg och ergonomisk design. Mjuk väska och kabel med mikrofon och Apple iOS fjärrkontroll.

Lola lägger fokus på form och funktion så att du får en optimal ljudupplevelse plus en bekväm hörlur, även om du lyssnar flera timmar i sträck. Dess unika flerledade huvudband har tagit inspiration från fjädringen på en Formel 1 bil. Armarna som håller öronkåporna är svängbara vilket ändrar vinkeln på kåporna och därmed hörlurens höjd. Du får samma nivå av passform och komfort som endast existerat på Mo-Fi tidigare.

Upplev nya detaljer i musiken tack vare Lolas specialtillverkade 50 mm membran. 42 ohm ger dig en lättdriven hörlur som funkar lika bra till professionella studion som din telefon. Medföljer gör en mjuk väska och kabel med mikrofon och fjärrkontroll för Apple iPhone/iPad.Information
Design Sluten
Impedans 42 ohm
Förstärkning Nej
Frekvensåterg. 15 Hz - 20 kHz
Ljudnivå -
Konstruktion Omslutande öronkåpor
Kabel 3 m + 1,2 m med remote
Kontakt 3,5 mm tele + 6,35 mm adapter
Vikt 397 g
273451
Icicle - Mikrofonförstärkare med USB till XLR konvertering samt 48V fantom matning
142963
Kiwi - Mikrofon med Blues handbygda B6 stormembranskapsel, 9 olika upptagnings mönster samt diskret klass A förstärkare.
142973
Class-A mikrofon/instrument-rörförstärkare av högsta kvalitet. I Robbie hittar du inga IC-kretsar utan endast diskreta komponenter av högsta kvalitet, från ingång till utgång. Den är en av de tystaste -131 dB EIN @ 50 ohms och mest detaljrika THD 0.006% rörförförstärkaren på marknaden. Robbie har metallfilmsmostånd med extremt låg brusnivå och polystyren kondensatorer vilket ger användaren det bästa från två världar: ett elektroniskt balanserat, helt diskret ingångsteg med rör ECC88 dubbel triod och ett elektroniskt balanserat solid-stage slutsteg. Om om detta inte är nog så uppnår Robbie fantastiska 34dB headroom före den klipper. Robbie är en unik mikrofonpreamp och det finns ingen liknande produkt på marknaden idag.
208934