Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Digitech

POLARADigitech Polara ger nya ljudbilder och visioner till din ton och ditt spel. De olika reverb-effekterna i Polara täcker hela registret. Det finns sju olika reverb-variationer från Lexicon (alla reverbs moder) matat i det lilla chassit. Det börjar med det lilla intima Room-reverbet som går vidare till den stora och expansiva Hall-effekten. Dessutom har Polara en rad ytterligare variationer: Reverse (baklänges-reverb), Modulations-, Plate-, Spring-reverb och den helt nya Halo-effekten som kombinerar ett stort reverb med låga och höga oktaver för att ge ett skimmer likt en gloria till ditt sound.På Polara-pedalen kan du själv bestämma om din reverb-effekt skall spilla över eller inte när du stänger av effekten med hjälp av reverb-tail switchen - en väldigt praktiskt funktion. Med dubbla in- och utgångar är Polara en riktigt stereo-effekt som naturligtvis har True Bypass.
- 7 olika Lexicon reverb-variationer
- True Bypass
- Level-, liveliness-, decay and type-kontroller
- Stereo in- och utgångar.
- Reverb Tail-switch av/på
- Metall-chassi
- Extern strömförsörjning krävs PS0913DC-230 (ingår ej!)
265537
Digitech’s legendariska Whammy-pedal är utan tvekan den absolut mest frekvent använda ”pitch shift-effekten” på pedalbord runt om i världen. Den senaste generationen Whammy, den femte i ordningen, har förutom en uppdaterad pitch-funktion även bestyckats med ett Chordal-läge och True-Bypass. Det är mer än 20 år sedan den första Whammy-pedalen introducerades, sedan dess har den varit med om att vinna över 60 Grammy-priser. Den har gett avtryck i ”The Rock & Roll Hall of Fame och har hörts på över 700 miljoner sålda skivor. Du kan göra samma resa med en Whammy – använd den för att göra dina solon och licks mer aggressiva och genomträngade eller håll publiken i ditt grepp genom att försiktigt skapa utrycksfulla, ambienta bändningar med HELA ackord. Whammy’n är helt enkelt ditt uttrycksmedel!• Classic & Chord-lägen• True Bypass • 10 Whammy-presets • 9 Harmony-presets • 2 Detune-presets • MIDI-input • Kraftigt metall-chassi • 9V DC strömförsörjning ingår
230344
THE DROPBehöver du snabbt sänka tonarten men vill slippa krånglet med att stämma om din gitarr eller bas? Digitech Drop låter dig stämma ner ditt instrument i upp till 7 halvtonssteg (en kvint) och ger dig dessutom möjligheten att dyka ner en hel oktav. Tekniken som arbetar polyfoniskt för att trigga på allra bästa sätt är tagen direkt från Whammy-DT.Drop har två olika lägen för footswitchen. Det ena gör tonartsändringen kontstant medan det andra läget bara ändrar tonart medan switchen är nedtryckt. Det ger möjligheter att göra pull-off & hammer-on liknande effekter även över riktigt stora intervaller, helt enkelt ett litet eget instrument i effektenheten.
- Polyfonisk Droptune i 8 steg (7 halvtoner samt oktav)
- 2 footswitch-lägen (momentary/latch)
- True bypass
- 9 Volts strömförsörjning ingår.
261172
Trio+ tar Digitechs Band Creator-teknik ytterligare ett steg framåt genom addera bland annat en inbyggd looper samt möjligheten att spara ner dina alster på ett Micro SD-kort. Looper-delen kan användas både separat som en traditionell looper eller tillsammans med dom inbyggda kompen och basgångarna. Precis som innan så kan du också använda dig av dom inbyggda effekterna alternativt koppla in dina andra favorit-pedaler i FX Send och Return-jacket.Trio+ erbjuder 12 olika musikstilar, bland annat Blues, R&B, Rock, Metal, Pop, Country o sv... Varje musikstil har 12 olika styles som du enkelt rattar in direkt på pedalen, en led-indikator hjälper dig på vägen så att du hittar det som passar dig bäst. Trio+ kan lära sig fem olika låtpartier så att du enkelt kan bygga upp din låt, precis som i replokalen med bandet. Du kan antingen byta ”on the fly” alternativt programmera Trio+ så att den spelar upp dom olika delarna så som du vill ha dom.Det medföljande Micro SD-kortet kan spara upp till 12 låtar och tillhörande loopar. Det finns även en mjukvara som du kostnadsfritt laddar ner från digitech.com. Ked denna mjukvara kan du enkelt hantera dina låtar och loopar.För att enklast styra och få ut maximalt av din Trio+ så finns det även en fotpedal att tillgå, Digitech FS3X (ingår ej). Strömadapter på 9V DC ingår.
277608
DOD Looking Glass är fullständigt brilliant i all sin enkelhet. Använd den antingen som en snygg och transparent overdrive/booster eller som en fullfjädrad overdrive. Looking Glass är byggd kring en helt ny Class-A FET-design som inte bara är väldigt tyst men också ger en alldeles fantastisk pick-attack.

Looking Glass är utvecklad tillsammans med boutique-byggarna SHOE Pedals som är kända för sina välljudande egna tolkningar av klassiska pedaler. Looking Glass har kontroller för pre-drive Bass Cut och post-drive Treble vilket ger dig möjlighet att hitta precis rätt frekvenser så att den jobbar så effektivt som möjligt tillsammans med din förstärkare.

Looking Glass är självklart true bypass.
284937
På allmän begäran kommer nu ett rack fyllt till bredden med Digitechs populära förstärkar-modelings, sounds, effekter och presets. GSP1101 är utrustad med ett antal in- och utgångar som tillsammans med Setup-funktionen gör att GSP1101 passar i vilken situation som helst. Använd den som ren preamp till ett slutsteg utan att använda högtalarsimuleringen. I studion direkt till datorn via USB eller varför inte som en effektenhet till din förstärkare med effektloop. Lägg effekter som t ex. reverb, delay etc. i effektloopen medans du placerar distar, phasers och Wah-Wah etc. mellan gitarren och förförstärkaren, precis som det skall vara. Med andra ord, GSP1101 är komplett.
123419
JamMan Solo-XT, den senaste pedalen i Digitech&39;s looper-familj gör det möjligt att spela in och spela upp loopar i stereo oavsett om man väljer att spela in dem själv eller importera från CD, MP3 etc. etc. Auto-record och Quantize-funktionerna gör det busenkelt att göra sina egna loopar, inspelningen kan starta automatisk och själv kvantisera loopen så den hamnar rätt i takten även fast tagningen inte var perfekt. Jam-Sync låter dig koppla ihop flera JamMan Solo-XT och spela in/upp olika längder på looparna med bibehållen synk och man kan koppla i hop hur många JamMan Solo-XT som helst. Du justerar själv tempot på dina loopar genom att helt enkelt bara ange BPM-talet du vill att loopen skall spelas upp i. Time stretch-funktionen är perfekt i de lägen då du vill ändra hastighet på loopen utan att ändra tonart t ex vid plankning eller när du vill använda dina bakgrundskörer i ett annat tempo.
• 99 interna lagringsplatser med totalt 35 minuters inspelningstid i stereo med CD-kvalité, upp till 16 timmar med SD-kort medföljer ej.
• SD/SDHC-kortplats, ger ytterligare 99 lagringsplatser, 198 totalt Minneskort medföljer ej
• USB för anslutning till JamManager
• Dial in Bpms
• 3 Loop-endings Stop, End, Fade
• Auto-Record
• Auto-Quantize
• Time stretching
• Strömförsörjning ingår
235205
En komplett looper i ett verkligt kompakt format. JamMan Express XT har upp till 10 minuters loop-tid i Stereo. Med JamSync-funktionen kopplar du ihop så många JamMan Express XT som du vill och skapar på så sätt din egen fler-spårs-looper – allt efter behov. För att bibehålla signal-kvalitén i din effektkjedja, även när loopern inte är aktiv, är JamMan Express XT utrustad med True Bypass.
• Stereo
• Upp till 10 minuters loop-tid i stereo
• JamSync
• True Bypass
250737
Ett programmerbart pedalbord i dess rätta bemärkelse, där möjligheterna är större än någonsin. iBP10 är det första pedalbordet som är framtaget för att användas tillsammans med iPad eller iPad2 säljes separat. Med den fria mjukvaran iPB-station laddas ner från App Store programmerar man enkelt egna pedalbords-presets på iPaden genom att välja mellan hela 87 pedaler, 54 olika förstärkare och 26 kabinett där upp till 10 pedaler kan användas samtidigt i signalkedjan. Du kan alltså ha ett pedalbords-preset med t ex. en distpedal för sjuttiotalsgiget medan det pedalbords-preset du använder för en låt på coverbandsspelningen har tre distar, 2 olika modulationseffekter och en whammy möjligheterna är nästan oändliga. Editering, justering är enklare än någonsin, med ett enkelt svep med fingret flyttar man, lägger till, byter justerar effekter, förstärkare och andra parametrar i signalkedjan precis efter tycke och smak. iPaden monteras enkelt i en docka och vid programmering av pedalbordet lagras alla inställningar i själva hårdvaran pedalbordet så att iPaden inte längre är ett måste eftersom all ljudhantering sker i iBP-10. Så för de gig och tillfällen där man riskerar att öl, svett eller rent av att en sångares fot skall förstöra sin utrustning på golvet så plockar man helt enkelt ut sin iPad lägger den tryggt i sitt fodral. De inladdade programmen styrs då enkelt med iPB-10s 14 switchar och expression-pedalen där en LED-display informerar om vilket av de 100 programplatserna som används. Med smarta in- och utgångar integreras iPB10 enkelt i din vanliga gitarr-rigg där du har möjlighet att t ex. lägga effekter från iPB-10 både före och efter försteg på din gamla favoritförstärkare med effektloop. För användning direkt till mixer i både live och inspelningssammanhang finns två XLR-utgångar L/R med högtalarsimulering.Mjukvaran iPB-Station är gratis och laddas ner från App Store. iPB-10 kan användas separat men för att editera eller spara program krävs en iPad säljes separat. iPB-10 är kompatibel med både iPad och iPad2.

iPB-station mjukvara
54 förstärkare, 26 kabinett & 87 olika effekter
Upp till 11 olika pedal-effekter kan användas samtidigt
Enkelt gränssnitt s.k. Drag & Drop-editering

iPB-10 hårdvara/pedalbord
Expression pedal
LED-Display
100 programplatser
USB med Audio-streaming
20 sek. sampler/looper
Stämapparat
219044
MOSAICDigitech's Mosaic får din 6-strängade gitarr att låta som en fullblods 12-strängare. Det spelar dessutom ingen roll om du spelar på en el- eller akustisk gitarr med mick - Mosaic gör sitt jobb ändå. Pedalen är polyfonisk och känner av vilka strängar som skall dubblas och till vilka det skall läggas till en oktav, precis som på en riktig 12 strängad gitarr. Mängden effekt ställer man med Level- medan Tone-kontrollen justerar effektens höga register.
- Polyfonisk
- Dubblar E & B-strängarna, lägger oktav på G, D, A & E-strängarna.
265539
Obscura Delay kan vända in och ut på din ton för extrema delay-effekter. De fyra olika variationerna av delay kan justeras med Tone- och Degraded-kontrollerna så det går från HiFi till LoFi. Kombinera dessa funktioner med Repeat/Hold-funktionen och ett få delay som repeteras till oändlighet eller ett backlänges-delay som kan förvrängas till fullständig tonal kaos. Obscura är en riktigt stereo pedal med 2 ingångar och 2 utgångar, Delay-tail switch då man vill delayet skall få ringa ut även när man stängt av pedalen och naturligtvis är den av True Bypass-design
- 4 delay typer
- ANALOG - Klassiskt analog delay
- TAPE - Rödrivet bandeko
- Lo-Fi - LoFi-delay
- Reverse - Baklänges-delay
- Tap Tempo med underindelning
- Repeat/Hold funktion
- Kompact storlek med Vacuum-switchar
- Delay Tails av/på funktion
- Sann Stereo, 2 in-, 2 utgångar
- True Bypass
- High-Voltage rails
- Stomplock ratt/inställningsskydd
273223
Dirty Robot är en extremt unik och funky synth för gitarr och bas. Du har två typer av synthljud tillgängliga och som ger dig möjligheten att skapa galna och feta synthljud utan att behöva piezo eller liknande special-lösningar. V1 ger dig klassiska analogljud som ger allt från från subtila till extrema envelope-sweeps, precis som många klassiska 80-talssynthar. V2 är en "Vocal Formant Synth" och kan användas för Vocoder eller Talk Box-liknande ljud. Dirty Robot har en 360" graders Drift Knob som gör att du kan blanda Square, Octave och Sub-synthes. Dirty Robot har också inbyggt chorus och vibrato vilket gör den extremt mångsidig vare sig du är ute efter snabba lead-ljud eller basar som är så feta att högtalaren ber om nåd.

- Två synthröster: Synth och Vocal Formant
- Drift Knob: blandar Square Wave med Octave och Sub
- Momentary Switch för virtuellt "Mod Wheel"
- Stereo in och ut
- True Bypass
- Stomplock
283369
Grundelementen till ett bra gitarr-sound hittar du här, och Digitech's nya multi-effekter har fått just benämningen Element. Som tillverkare av världens mest sålda effekt-processorer så vet Digitech vad som krävs och med nya Element-serien tar man ytterligare ett steg. Med en bredare arsenal än någonsin så levererar Element-processorerna det bästa från förr och nu. En lång rad olika pedaler finns tillgängliga för skapandet av din ton, Ibanez TS-9 Tube Screamer, DOD250 Preamp/Overdrive mm. Förstärkaruppsättningen innehåller många klassiker som t ex Fender Tweed & Black face, Marshall Plexi, Marshall JCM800, Vox AC30 & Mesa Boogie alla av erkända årgångar. Som krydda på moset erbjuder Element-pedalerna en rejäl knippe med effekter för att krydda tonen: kompressor, modulations-effekter, stora reverb, små reverb, delayer. Här finns t.o.m. simulering av både akustisk gitarr och Digitech's egen Whammy. 200 programplatser, 45 trumkomp att jamma och öva till är ytterligare grundelement i denna nya serie. Koppla in dem till PA't, datorn eller till gitarrförstärkaren - oavsett blir de ett viktigt Element i ditt sound.Element XP
- 59 effekter (12 förstärkarsimuleringar, 9 kabinett, 38 effektpedaler)
- Expression-pedal
- Upp till 7 effekter samtidigt
- 200 presets (100 Factory + 100 User)
- Inbyggd stämapparat
- 45 trumkomp
- Hörlursutgång
- Nätadapter ingår
253384
JMVXTWe've got your back, or rather, you've got your back! Med JMVXT har möljigheten att loopa sång aldrig varit enklare. Skapa rytmiska bakgrunder eller lägg stämmor och du blir på nolltid din egen back up-sångare. Koppla in din favorit-mick till pedalen; dynamisk eller kondensator- det spelar ingen roll då JVMXT har Phantom-matning. Den inbyggda preamp:en återger sedan din micks karaktär på ett fint och naturligt sätt. Vill du dessutom utöka dina möjligheter så hjälper Jam Sync-funktionen dig Med den kan du synka flera JamMan-enheter oavsett om du vill använda flera själv eller om du vill synka upp dig med bandet. Eftersom de går efter samma synk-klocka så är blir överdubbningarna alltid i takt.
- XLR in och utgång.
- Inbyggd dbx® preamp
- +48V Phantom Power
- Jam Sync
265538
Som RP360 med Expression pedal. Digitech RP360 är den ultimata effekt-processorn för gitarr som med sina 125 olika modellings & effekter inspirerade av några av världens mest sålda pedaler och förstärkare som täcker upp i alla lägen. LCD-displayen gör det enkelt att utforska och hitta den perfekta tonen, med den perfekta effekten, för att ge det perfekta soundet. Det finns 200 programplatser, där man kan använda upp till 8 effekter/modellings på varje programplats. RP360 har även USB-anslutning som gör att man enkelt kan spela in sina gitarrpålägg direkt i daton. RP360 fungerar med GarageBand, Pro Tools, Cubase, Ableton och i stort sett varenda annat inspelningsprogram som finns på marknaden. Med RP360 ingår även editerings-mjukvaran Nexus där du kan spara dina program samt ändra alla inställningar. Det går också att importera och exportera program via Nexus. Andra användbara funktioner är en 40 Sekunders-looper, inbyggd stämapparat och 60 inbyggda trumkomp. Dessutom så finns Sound Check-funktionen som underlättar editering, du spelar helt enkelt in en fras som sedan spelas upp och du kan i lugn och ro editera ditt sound utan att du måste böja dig ner och släppa instrumentet för att göra dina ändringar. Med den nya RP-modellerna är du täckt hela vägen, hela 360°.
- 125 st modelling/effekter (32 förstärkare, 18 kabinett, 74 effekter)
- Upp till 8 modelllings/effekter samtidigt
- 200 programplatser (100 preset + 100 user)
- USB-anslutning för direktinspelning via dator eller editering
- Nexus-editeringsmjukvara ingår
- 40 sekunders looper
- Inbyggd stämapparat
- 60 inbyggda trumkomp
- Sound Check-funktion
- Tre olika footswitch-lägen (Stompbox-, Preset- & Band-mode.
- LCD-Display för enkel editering
261176
Vibrato & Leslie-effekt med klassisk vibe.
274584
Grundelementen till ett bra gitarr-sound hittar du här, och Digitechs nya multi-effekter har fått just benämningen Element.
253383
Naturlig och snygg feedback för den experimentelle gitarristen.
298265
Nautila ger dig som gitarrist en helt ny palett av modulation att jobba med. Du kan med Voice-kontrollen addera upp till 8 chorus eller 4 flanger-röster och sedan blanda och "morpha" vågformerna i realtid med Drift-kontrollen. Håller du ner footswitchen (momentary) så kan du i realtid styra hastigheten på din modulation, när du sedan släpper footswitchen igen så ger sig pedalen på egen hand iväg på upptäcksfärd bland vågformerna.

Separata kontroller för Speed, Depth, Emphasis, Voices och Mix som låter dig forma ditt ljud. True Bypass, Stereo in/ut, silent switching samt ett solitt aluminium-chassi gör Nautila lika turnéduglig som den är kreativ.

- "Slow to fast" eller" fast to slow" som styrs av den inbyggda footswitchen
- True Bypass
- Stomplock knob guard
285456
CabDryVR ger dig ljudet av uppmickat kabinett både på scen och i studio.
298266
Stereo Phaser SP-7 är matad med sju olika sorters phaser-effekter. 2-, 4- eller 10-stegs phaser representerar både det gamla och det moderna. I Dynamic-läget styr du själv effekten med hjälp av anslaget på din gitarr och Envelope-funktionen bara går och går. Dessutom finns två ytterligare Phasers att välja mellan; Modern & Boutique. SP-7 är rejält utrustad med editeringsmöjligheter och andra bra funktioner så som Tap-tempo och stereo in- & utgångar.
226948
Den ultimata Whammyn. I över 20 år har Digitechs banbrytande Whammy rosat marknaden i olika utföranden, nu kommer Whammy DT. Naturligtvis finns de klassiska pitch shift möjligheterna som kontrolleras med Expression-pedalen kvar som t.ex. Whammy: Dive Bombs, Oktav upp och ner. etc. Harmony: styrning av olika intervaller. Lägg där till den polyfoniska Drop-, Capo-funktionen och True Bypass. Tonartsbyten är därmed inte längre något problem, genom ett enkelt handgrepp rattas önskad tonart in. Upp eller ner i 7 halvtonssteg eller en hel oktav, du behöver inte ens röra stämskruvarna på gitarren. Whammy DT har också en Momentary-funktion där effekten kan aktiveras ögonblicks-snabbt mitt i ett riff eller lick.
Whammy-funktion
Drop & Capo funktion med sänkning/höjning i 7 halvtonsteg alt. hel oktav
True Bypass
MiDi
Wet & Dry utgångar
Ingång för extern footswitch Tillval: FS3X
Adapter ingår
219043
Digitech RP360 är den ultimata effekt-processorn för gitarr som med sina 125 olika modellings & effekter inspirerade av några av världens mest sålda pedaler och förstärkare som täcker upp i alla lägen. LCD-displayen gör det enkelt att utforska och hitta den perfekta tonen, med den perfekta effekten, för att ge det perfekta soundet. Det finns 200 programplatser, där man kan använda upp till 8 effekter/modellings på varje programplats. RP360 har även USB-anslutning som gör att man enkelt kan spela in sina gitarrpålägg direkt i daton. RP360 fungerar med GarageBand, Pro Tools, Cubase, Ableton och i stort sett varenda annat inspelningsprogram som finns på marknaden. Med RP360 ingår även editerings-mjukvaran Nexus där du kan spara dina program samt ändra alla inställningar. Det går också att importera och exportera program via Nexus. Andra användbara funktioner är en 40 Sekunders-looper, inbyggd stämapparat och 60 inbyggda trumkomp. Dessutom så finns Sound Check-funktionen som underlättar editering, du spelar helt enkelt in en fras som sedan spelas upp och du kan i lugn och ro editera ditt sound utan att du måste böja dig ner och släppa instrumentet för att göra dina ändringar. Med den nya RP-modellerna är du täckt hela vägen, hela 360°.
- 125 st modelling/effekter (32 förstärkare, 18 kabinett, 74 effekter)
- Upp till 8 modelllings/effekter samtidigt
- 200 programplatser (100 preset + 100 user)
- USB-anslutning för direktinspelning via dator eller editering
- Nexus-editeringsmjukvara ingår
- 40 sekunders looper
- Inbyggd stämapparat
- 60 inbyggda trumkomp
- Sound Check-funktion
- Tre olika footswitch-lägen (Stompbox-, Preset- & Band-mode.
- LCD-Display för enkel editering
261175
Pedalbord med expression pedal speciellt designat för att styra GSP1101. Robust metall chassi som tål påfrestningarna av tuffa klubbgig.
123400
LUXEDetune-effekten i den smått legendariska Whammy-pedalen har nu fått en helt egen identitet: Luxe. I ett kompakt format tillför Luxe tonen djup och fyllighet med sin subtila detune-effekt som är polyfonisk och även funkar på ackord. Hur pass snedställd tonen skall vara går att ställa i omfånget -50 cent till +50 cent, därefter bestäms mängden effekt med en nivåkontroll. Luxe är lika användbar för bas som för gitarr.
- Ställbar Detune-effekt (-50 cent till +50 cent)
- True bypass
- 9 Volts strömförsörjning ingår
261173
3-vägs fotomkopplare för styrning av Digitech JHE Jimi Hendrix, Trio, TRio+, JamMan Looper och Brian May Red Special.
A/B, Up & Down.
Kabel med stereotelekontakt ingår
123366
9V AC, 1300mA Passar: • Whammy I / Whammy II / Whammy 4 / VHM5 / MV5 • XP100 / XP200 / XP300 / XP400 • RP100 / RP200 / RP300 • Talker / Voc Workstation / Voc Access / Voc VR • RP3 / S400 / TEC8 / VGS-50 / VOFX / Vocal300 • GNX1 / Genesis 1 / BP200 / Acoustic 1
123360
9,6V DC. 300mA. Passar: RP50 / D/X-Series Pedaler / nya DOD FX Pedaler Acoustec / TEC4X / BassTec / VoTec / Control 8
123363
Med en helt nyutvecklad teknik har man skapat modelleringar av populära förstärkare, högtalare och effektpedaler, alla från kända fabrikat, både nya och gamla. Resultatet är dessa multieffektpedaler som likt en Hot Rod levererar rå, brutal styrka till ditt sound. De superkompakta, lätthanterliga allt-i-ett enheterna med riktigt tungt ljud låter dig snabbt skapa konfigurationer efter vilken typ av ljud du vill ha - du behöver m a o inte känna till varje effekt eller förstärkare in i minsta detalj för att få det ljud du vill ha!
123410
Med Trio får du din egen basist och trummis som lydigt och lyhört lyssnar på vad du spelar och sedan bara hänger på utan diskussioner - precis som det ska vara. Trio lyssnar på vad du spelar och genererar automatiskt ett bas- & trumkomp anpassat efter den ackordsföljd du försett den med. Det är helt enkelt bara att koppla in gitarren i pedalen, trycka på footswitchen och börja spela. När man sedan spelat klart trycker man bara återigen på footswitchen och vips har man en egen liten Trio. I Trio finns det 7 olika musikstilar att välja mellan, som t ex. Rock, Pop, Country Jazz, och för varje stil finns 12 olika variationer med möjligheten att välja 3/4- eller 4/4-takt. Utöver detta så finns möjligheten att justera tempo samt nivåerna på basen och trummorna.Trio kan lära sig upp till tre olika låtdelar, t ex. intro, vers, refräng. Dessa kan sedan startas när som helst när låten spelas och "Alt Time-switchen" låter dig välja halv- eller dubbeltempo för varje del. För att man skall kunna koncentrera sig på att spela och hålla båda händerna på gitarren kan Trio kompletteras med FS3X-footswitch (tillval) för att styra ytterligare funktioner med fötterna.Vill du jamma för dig själv så finns det en dedikerad hörlursutgång, men vill du att fler skall höra vad du spelar finns det utgångar för såväl gitarrförstärkare som mixerbord.
- Genererar automatiskt bas & trumkomp utifrån ackorden som spelas.
- 7 olika musikstilar, 12 olika varitioner per musikstil.
- Upp till 3 olika låtdelar kan användas under uppspelning
- Switch för halv-, dubbletempo och tempo-kontroll
- Separata volym-kontroller för bas och trummor
- Utgångar till förstärkare & PA
- Hörlursutgång med volymkontroll
- Kan styras med Digitech FS3X (tillval)
- Strömförsörjning ingår
265540
Din rigg är i fokus! RP1000 är precis som GSP1101 och RP500 designad att passa i din rigg utan att göra avkall på din ton. I datorn, i PA:t, med ett slutsteg eller i loopen på din förstärkare - RP1000 jobbar för din ton - inte tvärtom. Genom att använda Amp/Cabinet Bypass-funktionen så fungerar den nya RP-modellen som en effektenhet med både distar, delayer och allt där i mellan. Välj själv om du vill lägga en klassik vintage overdrive, en apelsinfärgad phaser före försteget på din förstärkare ett stort Lexicon-reverb i effektloopen samtidigt som du kan koppla in din egna favoritpedal pedal-loopen. Du väljer själv hur du vill göra. Använd RP1000 som preamp till ett slutsteg eller använd D.I.-utgångarna tillsammans med någon av de många högtalarsimuleringarna när du vill ha ditt sound direkt i ett PA. Dessutom har RP1000 USB-anslutning för inspelning audio streaming direkt in i ditt inspelningsprogram. Uppkopplad mot en dator kan man också använda den medföljande mjukvaran X-Edit för att justera, skapa och lagra sina egna favoritljud. Matad med Digitechs egna AudioDNA-2 teknik har RP1000 över 160 modellings och effekter som passar vilken stil och vilket tillfälle som helst. Pedalboard-mode ger dig möjligheten använda upp till 100 olika pedalbords-konfigurationer. I dessa olika konfigurationer kan du även integrera expression-pedalen för att styra en Wah-Wah eller en Whammy och spela till dig själv med den inbyggda 20-sekunders loopern. Världen ligger framför dina fötter, i form av RP1000.
123414
Med en helt nyutvecklad teknik har man skapat modelleringar av populära förstärkare, högtalare och effektpedaler, alla från kända fabrikat, både nya och gamla. Resultatet är dessa multieffektpedaler som likt en Hot Rod levererar rå, brutal styrka till ditt sound. De superkompakta, lätthanterliga allt-i-ett enheterna med riktigt tungt ljud låter dig snabbt skapa konfigurationer efter vilken typ av ljud du vill ha - du behöver m a o inte känna till varje effekt eller förstärkare in i minsta detalj för att få det ljud du vill ha!
123415
Passar t ex Digitech "The Drop" m fl.
262437
PSS-39V AC. 2,2A Passar: J-Station / GNX2 / GNX3 / Genesis 39V AC, 4.5A, 4 Pol DIN-kontakt Passar: RP20 / RP21D

Ersätter även HN-PS0940-230 med 9V AC, 4.5A, 4 Pol DIN-kontakt Passar: RP20 / RP21D


&160;
123364
9V AC, 2,1A, 4 Pol DIN-kontakt. Passar: RP10 / RP20 / RP14D Studio Quad / Studio Quad V2 / Studio Quad 4 BP8 / RP2000
123361