Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Earmaster

Internationellt erkänt gehörsträningsprogram i SVENSK version! Earmaster är ett måste för alla musiker. Det förbättrar ditt musiköra och därmed också ditt spel. Det är interaktivt, roligt och innehåller inte mindre än 651 lektioner som täcker in alla viktiga områden av gehörsträning. (211 av dessa lektioner är jazzlektioner)- känn igen och transkribera intervall, ackord, skalor och melodier mm!

Du kan använda dig av ett virtuellt instrument på din bildskärm (piano, gitarr, bas, cello etc) eller spela dina svar på ditt MIDIinstrument eller en mikrofon. Antingen låter du din ”lärare” guida dig genom övningarna eller så kan du välja att ställa in och skräddarsy övningar helt utifrån just dina behov. Detaljerad statistik låter dig följa din musikaliska utveckling.

EarMaster passar den moderne musikern oavsett nivå och genre – rock, jazz eller klassiskt. Varning! Bättre öron tenderar att leda till ett bättre spel…

Nytt i version 6
Ny övning: Sångövning melodi.(spela eller sjung en musikalisk fras när du läser den och få omedelbar feedback)
Ny övning: Sjung eller spela en melodi efter att ha lyssnat.
Ny notation med 2 typer: klassisk och jazz

Nytt:
- Inställning av röstomfång i övningsinställningar.
- Nya typer av intervall och ackord kombinerar harmonisk och melodisk uppspelning.
- Nya ljuddetekteringsalgoritm från Mu Technologies.
- Möjligheter att ladda SoundFonts vid uppspelning.
- Mer nyanserad återkoppling på elevens prestation
- Nya alternativ för notartikulationer (legato, staccato, sustained)
- Ny smidigt användargränssnitt
- Ny gitarrstämmare
Och hundratals många andra tillägg och förbättringar!
161226
EarMaster ApS har nu släppt Molnupplagan av sitt storsäljande program EarMaster 6. Den gör det möjligt för musikskolor och universitet att förse elever och lärare med en användarlicens för såväl skol- som hemmabruk. Dessutom finns Internetbaserad möjlighet att synkronisera alla kurser, övningar och resultat från EarMaster 6 mellan lärare, elever och skolor.

Egaa, Danmark, 23 maj 2013 - EarMaster ApS släppte just Molnupplagan av sitt program EarMaster 6. Kompatibelt med Windows och Mac OSX är det hyllat för att effektivt öva ditt gehör och din färdighet i att sjunga direkt från partitur. När EarMaster 6 släpptes i november 2012 följde många förbättringar så som notbaserade sångövningar med omedelbar feedback.
Med den nya Molnupplagan synkroniseras automatiskt alla kurser, övningar, resultat och användarlicenser med EarMaster 6. Molnupplagans nya synkroniseringsfunktion gör det enklare för lärare att skapa övningar, hemuppgifter eller prov för att sedan kunna få ut dem till eleverna på bara några få klick.
Eleverna kan göra sina uppgifter både hemma och i skolan, eftersom alla resultat synkroniseras med lärarens dator.

Övergripande funktioner
Elev- och lärarfunktioner. 14 övningar som täcker tonhöjd, harmoni och rytm med över 2000 förgjorda lektioner för alla nivåer.
EarMaster Molnupplaga innehåller:
- Användarlicenser
- All EarMaster data.
- Möjlighet till kurseditering - skapa din egen följd av övningar, prov och hemuppgifter.
- Automatisk synkronisering av kurser och resultat över Internet.
- Enkel licenshantering.

Redigering av kurser med melodier från databas
Vid redigering av kurser finns en stor inbyggd låtdatabas som gör det möjligt för musiklärare att enkelt lägga till musikmaterial för övning av sång från notläsning, diktering eller härmningsövningar,
Databasen är fylld av Real Book och Classical melodier, men kan även utökas genom importering från Finale, Sibelius, Notion, Pizzicato eller vilket annat Notation-program som helst, förutsatt att det stöder MusicXML.

Granska resultaten
EarMaster 6 erbjuder heltäckande statistik och rapporteringsverktyg för daglig uppföljning av eleverna så att lärandet kan anpassas till den individuella nivån.

Licensera
EarMaster Molnupplaga säljs i Kreditpaket: 20, 100 och 1000 krediter per paket. 1 Molnkredit = 1 användare/år. (Lärare eller elev).

EarMasters Molnlicens är dynamisk: antalet aktiverade användare påverkar hur länge licensen gäller. På detta sätt behöver inte lärare bekymra sig om en elev slutar eller om en ny elev börjar. De kan ändra elev- och lärarlicenser när som helst utan att behöva göra en ny beställning.

Hur fungerar det?
- Alla dina lektioner, övningar, prov och resultat finns i Molnet och synkroniseras automatiskt vid Internetuppkopplning mellan lärarens och elevernas datorer.
- Licenserna hanteras säkert från skolan och eleverna kan enkelt installera och använda EarMaster hemifrån så fort som de fått tillgång till en licens.
- Ingen administrativ börda: nya användare kan läggas till när som helst utan att du behöver köpa fler licenser.
- Dynamiska licenser - licensens giltighet förlängs vid inaktivering av användare.

EarMaster 6: Kompatibel till Windows och Mac OS (Win 8/7/Vista/XP och Mac OS 10.5+ Intel). Finns på 10 olika språk hittills: engelska, franska, tyska, spanska, italienska, danska, holländska, svenska, kinesiska (förenklad) och ryska med fler översättningar på väg. Utvecklaren siktar mot att i framtiden få EarMaster tillgänglig på åtminstone alla de 25 språk som fanns tillgängliga i version 5. En gratis 7-dagars provversion av programmet finns på utvecklarens hemsidawww.earmaster.com. Med full funktionalitet visas alla övningar, lektioner och funktioner som finns i den nya versionen av EarMaster.
261959