Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Electro Voice

PL80c SångmikrofonDynamisk med supercardioid-karakteristik. Robust, förlåtande med mycket jämn frekvenskurva ochtranparens som liknar en kondensatormikrofon. Goda prestanda som passar alla Pro-användare ochstrukturbehandlat mikrofonhölje fär bättre grepp och känsla.Inspirerad av den legendariska PL-serien som introducerades för över tre decennier sedan, har Electro-Voice nu skapat en ny plattform med professionella mikrofoner för live-ljud.Den nya PL-serien består av sju sångmikrofoner och tre instrumentmikrofoner, däribland en uppdateradversion av den cremefärgade legendariska sångmikrofonen PL80. Viktiga prestanda/data för den nya serien är bl.a. en kraftfull Neodymium-magnetkonstruktion i samtliga dynamiska mikrofoner. Den ger verkligt hög utnivå, supersnabb transientåtergivning, extremt jämn supercardioidkarakteristik för jämnare frekvensåtergivning från sidan, samt mindre återkopplingsproblem. Dessutom är samtliga mikrofonskal lätt räfflade fär säkert grepp, mycket stöttåliga galler, samt superbupphängning av kapslarna för minimalt handljud och lågfrekvent buller från stativ.
139986
Nya Live X serien från Electro-Voice är utvecklat för mobilt ljud, med E-V konstruerade komponenter och lådor i massivt trä. Serien levererar höga ljudtryck och audiokvalitet till priser som kanske får anses vara bäst i klassen. Finns i både passivt och aktivt utförande med inbyggda 700-1000W klass D förstärkare. Snygg design med ergonomiska handtag, två ingångar med separata volymkontroller i de aktiva varianterna.
217652
Inspirerad av den legendariska PL-serien som introducerades för över tre decennier sedan, har Electro-Voice nu skapat en ny plattform med professionella mikrofoner för liveinspelning/-shower.PL-serien består av sju sångmikrofoner och tre instrumentmikrofoner, däribland en uppdaterad versionav den cremefärgade legendariska sångmikrofonen PL80. Viktiga prestanda/data för den nya serien är bl a en kraftfull Neodymium magnetkonstruktion i samtliga dynamiska mikrofoner. Den ger verkligt hög utnivå, supersnabb transientgensvar, extremt jämn cardioid- och supercardioid- kurva för jämnare frekvensåtergivning från sidan, samt mindre återkopplingsproblem. Dessutom är samtliga mikrofonskal lätt räfflade fär att ge säkert grepp. Mycket stöttåliga frontgaller samt superb upphängning av kapslarna, vilket minimalt handljud/lågfrekvent buller från stativ.PL35 är avsedd för virvelkagge och pukor.Dynamisk mikrofonkapsel med supercardioid-karakteristik.Färgad ljudkaraktär som ger exceptionell återgivning av pukor och virvelkagge med mycket hög dämpning av ljud från sidan, vilket ger minimalt läckage. Levereras med ett unikt fäste som har 45 graders vinkling för XLR kontakten.
140007
12 Aktiv subbas 800 watt träkabinett. Svart. Class-D, 126dB max, Stereo XLR in&ut, DSP med low-end boost och polarity control, Crossover-frekvens 100Hz. 21Kg.
225667
Nya Live X serien från Electro-Voice är utvecklat för mobilt ljud, med E-V konstruerade komponenter och lådor i massivt trä. Serien levererar höga ljudtryck och audiokvalitet till priser som kanske får anses vara bäst i klassen. Finns i både passivt och aktivt utförande med inbyggda 700-1000W klass D förstärkare. Snygg design med ergonomiska handtag, två ingångar med separata volymkontroller i de aktiva varianterna.
217648
PL80 SångmikrofonDynamisk / supercardioid-karakteristik. Robust, med mycket jämn frekvensgång och tranparens som en kondensatormikrofon. Höga prestanda för alla Pro-användare inklusive strukturbehandlat mikrofon-hölje fär bättre grepp och känslaInspirerad av den legendariska PL-serien som introducerades för över tre decennier sedan, har Electro-Voice nu skapat en ny plattform med professionella mikrofoner för live-applikatikoner.Den nya PL-serien består av sju sångmikrofoner och tre instrumentmikrofoner, däribland en uppdateradvariant av den cremefärgade legendariska sångmikrofonen PL80. Viktiga prestanda/data för den nya serien är bl a en kraftfull Neodymium-magnetstruktur i samtliga dynamiska mikrofoner. Den ger verkligt hög utnivå, supersnabb transientreaktion, extremt jämn supercardioidkarakteristikför jämnare frekvensåtergivning av ljud från sidan, samt mindre återkopplingsproblem. Dessutom är samtliga mikrofonskal lätt räfflade fär säkert grepp, mycket stöttåliga galler samt superbupphängning av kapslarna, som ger minimalt handljud eller lågfrekvent buller från stativ.
139985
Sångmikr. Dynamisk SupercardioidInspirerad av den legendariska PL-serien som introducerades för över tre decennier sedan, har Electro- Voice nu skapat en ny plattform med professionella mikrofoner för live-bruk. PL-serien består av sju sångmikrofoner och tre instrumentmikrofoner, däribland en uppdaterad variant av den cremefärgade legendariska sångmikrofonen PL80. En viktig egenskap hos den nya serien är bl a en kraftfull Neodymium magnetkonstruktion i samtliga dynamiska mikrofoner. Den ger verkligt hög utnivå, supersnabb transientåtergivning, extremt jämn cardioid- och supercardioid- kurva för jämnare frekvensåtergivning från sidan, samt mindre återkopplingsproblem. Dessutom är samtliga mikrofonhöljen lätt räfflade fär att ge säkert grepp. Mycket stöttåliga galler, samt superb upphängning av kapslarna ger minimalt handljud och lågfrekvent buller från stativ. PL44 Sångmikrofon. Dynamisk mikrofon med supercardioid-karakteristik. Färgad med en extra mellanregister-/diskant- höjning för att passa direkt i alla livesammanhang. Hög transparens och utnivå, extremt lite akustisk återkoppling, samt strukturbehandlat mikrofonhölje som ger bättre grepp och känsla.
139984
2-väg 300watts passiv högtalare Kompakthögtalare av plast har många fördelar. De låter olika även om pappersdata ser lika ut, hur mycket tillverkaren bryr sig gör skillnaden. Små detaljer i produktutveckling ger hörbara effekter men låter sig inte enkelt beskrivas i en tabell. Exempelvis Ring Mode Decoupling RMD Technology, ElectroVoice utvecklade tekniken för att dämpa lådresonanser i sina största turn LineArray, X-linRMD tekniken i SX300 gör att ljudet kommer ut ur boxen, inte stannar i materialet som vägg- resonans. Konststycket med ett 65X65 graders konstantriktningshorn med bättre precision än ett typiskt 90 graders horn, det brukar vara tvärt om. Driver med Titanium membran för ren öppen diskant. Baselement med gjuten korg och 5,2 kg magnet, det är mycket magnet, hela boxen väger bara 14,5 kg. SX300 kan leverera 125dB SPL kontinuerligt och 131dB peak. Klarar transienter på 1200W. EV PRO skyddskretsar hjälper till om någon ändå skulle lyckas klanta sig, då gör det inte så mycket. Skillnaden på hur mycket en tillverkare bryr sig om detaljerna, att vidareutveckla produkten det som inte syns direkt, som vissa inkluderar, andra inte. Hörbart är det alltid.
140198
Allround instrument mik. Inspirerad av den legendariska PL-serien som introducerades för över tre decennier sedan, har Electro-Voice nu skapat en ny plattform med professionella mikrofoner för live-ljud.PL-serien består av sju sångmikrofoner och tre instrumentmikrofoner, däribland en uppdaterad versionav den cremefärgade legendariska sångmikrofonen PL80. Viktiga prestanda/data för den nya serien är bl.a. en kraftfull Neodymium-magnetstruktur i samtliga dynamiska mikrofoner. Den ger verkligt hög utnivå, supersnabb transientåtergivning, extremt jämna cardioid- och supercardioid- kurvor för jämnare frekvenskurva från sidan, samt mindre återkopplingsproblem. Dessutom är samtliga mikrofonskal lätt räfflade fär att ge säkert grepp. Mycket stöttåliga frontgaller, samt superb upphängning av kapslarna ger minimalt handljud eller låg-frekvent buller från stativ.PL37 Overhead mikrofonKondensatorkapsel med cardioid-karakteristik.Superb transientåtergivning med tight cardioid-karakteristik. Tål mycket höga ljudtrycksnivåer.
140008
Electro-Voice berömda kompakta högtalare ZX1 har blivit med inbyggd förstärkare. De flesta ljudintresserade vet att Electro-Voice gör högtalare som är i världsklass. Så vad är det för speciellt med en EV-förstärkare ? Jo, EV förstärkare är valet till världens största turner och events. Faktum är att ZXA1:s design är hämtad ifrån EV:s flaggskepp Tour Grade serien måttstocken för absolut tillförlitlighet, teknisk innovation och ljud i absolut toppklass. ZXA1 förstärkare är utrustad med det headroom och alla tänkbara skyddskretsar som proffsen väntar sig ifrån EV. ZXA1:s kraftfulla 800watts förstärkare är förpackad med all EV:s know-How design i ett format som ingen annan klarar av. En nyutvecklat 8 baselement och en titanium HF driver fullbordar högtalaren.
197296
Varje ny generation av Electro-Voice förstärkare har ärvt mer än 60 års erfarenhet av konstruktion ochtillverkning av ljudelektronik. Med Q-seriens effektiva Klass H-konstruktion, är konstruktionen med fast spänning avsedd att klarabehovet för genomsnittlig nivå i stället för max uteffekt. Denna process sparar upp till 50 % av energi-behovet jämfört med konventionella förstärkare, vilket ger en dramatisk sänkning av värmeutvecklingen.
140048