Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Fishman

Detta banbrytande trådlösa MIDI-gitarrsystem lämnar konkurrenterna hostandes i ett dammoln bakom sig.Ett lättmonterat system med märkbart bra trigg kolla videon och låg latency levereras med en instrument/plugin host. Alltså en mjukvara där du kan ladda in dina mjukvaruinstrument och spela dem med ultralåg latency. I mjukvaran finns även möjlighet att finjustera inställningarna för din TriplePlay samt ställa volymer och dela in ljud i zoner osv. Precis som man gör på ett klaviatur.Det medföljande mjukvarupaketet innehåller:NI Kontakt Elements och GuitarRig LE
IK SampleTank XE och AmpliTube Custom Shop
Notion Music&39;s PROGRESSION 2
Presonus Studio One Artist
236405
Rare Earth singelcoil-pickup är en extremt välljudandemik för montage i ljudhålet. Den har blivit någotav en branschstandard när man talar om mickar till akustisk gitarr.Inga fysiska ingrepp behöver göras i instrumentet för montage.
118312
120W bi-amplifierad förstärkare för akustisk gitarr. Två ingångar, anti-rundgångsfunktioner, ny dubbel effektsektion.
225609
Fishman´s prisbelönta Loudbox-familj har fått en ny lillebror. Fishman Loudbox Mini är deras lättaste och mest portabla förstärkare hittills och levererar samma kvalitativa ton som Fishman är kända för. Loudbox Mini sprutar ut 60Watt av ren akustisk kraft, har två kanaler med Fishman´s legendariska preamp och tonkontrolldesign, plus digitalt reverb och chorus för instrumentkanalen och reverb för mikrofonkanalen. Minin har en MP3 input och en balanserad XLR D.I. output- perfekt för att jamma med och att spela in framträdanden. Om du letar efter ett grymt ljud att låta dig inspireras av under dina övningssessions eller om du behöver stort portabelt ljud på din lokala open mic night, kolla då in den prisvärda Loudbox Mini! 60Watts med Master Volume Två kanaler:instrument & mikrofon Digital Reverb och Chorus Auxiliary input 1/4 and 1/8 D.I. output: balanserad XLR output Instrument Channel 1/4 input för aktiva eller passiva pickuper Feedback-fighting Phase switch 3 band EQ: low, mid, high tonkontroller Reverb level Dual-function Chorus Microphone Channel XLR input för dynamiska mikrofoner 2 band EQ med low and high tonkontroller Reverb level
188182
En passiv enkelspolig gitarrpickup som soundmässigt är nära besläktadmed Rare Earth-micken. Lämplig för montage i ljudhålet.
118311
Akustisk pickup för din elgitarr med stall av Fender Vintage Strat och andra gitarrer med 6-skuvs fästa stall. Med detta piezo-laddade ersättningsstall kan du på så väl akustiska som elektriska klanger ur din favoritplanka.
118320
Akustisk pickup för din elgitarr med stall av Wilkinson typ eller andra 2-stud-stall. Med detta piezo-laddade ersättningsstall kan du på så väl akustiska som elektriska klanger ur din favoritplanka.
118321
Blend är den mest avancerade av Rare Earth systemen.Innehåller förutom en humbucker även en intern mikrofon samt en blenderbalanskontroll vilken låter dig balansera nivån mellan mikrofonerna för ett perfekt resultat.
118314
En pickup helt framtagen för att tillgodose dom höga krav som profesionellaviolinister ställer på ljudåtergivningen från sina fioler.
118298
Rare Earth humbucking pickup är en extremt välljudande mik för montage i ljudhålet. Den har blivit något av en branschstandard när man talar om mickar till akustisk gitarr. Inga fysiska ingrepp behöver göras i instrumentet för montage. Aktivt system med upp till 300 timmar mellan batteribytena.
118313
Akustisk pickup för din elgitarr med stall av Les Paul typ och liknande. Med detta piezo-laddade ersättningsstall kan du på så väl akustiska som elektriska klanger ur din favoritplanka.
118322
Rare Earth Banjo pickup är en extremt välljudande mik för Banjos. Detta är andra generationen mikrofoner innehållande en mycket tyst humbucking spollösning, en kraftfull neodynium magnet samt en specialkonstruerad preamp som stärker och bibehåller banjons naturliga klang. Passar dual cordinator rod banjos men kan modifieras för att passa single rod-banjos.
118325
En väl avstämd pickup av transducer typ för klassisk gitarr. Mycketenkel att montera.
118317
Fishman pickup för mandolin av piezo-keramisk typ. Monterat i ett utbytesstall för mandoliner med välvd topp. Levereras komplett med 14 telejack för enkel montering.
118341