Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Fulltone

Tänk vad en riktigt bra förstärkare kan göra när den pressas och alla härliga övertoner kommer fram. Det är vad Fulltones OCD gör.
118400
Inget delay - analogt eller digitalt - har lyckats återskapa den naturliga tonen från en äkta Echoplex. TubeTape-Echo återskapar detta åtråvärda banddelay med ett minimum av brus eftersom man slaviskt har optimerat varje del till högsta möjliga standard och med hjälp av moderna mekaniska delar.
251630
Inget delay - analogt eller digitalt - kan återskapa den naturliga tonen från en äkta Echoplex. TubeTechEcho återskapar detta åtråvärda banddelay med ett minimum av brus eftersom man slaviskt har optimerat varje del till högsta möjliga standard och med hjälp av moderna mekaniska delar.
118399
Kanal A har en varm transparent overdrive med mycket botten samt en nästan otäckt rörlik ton. Tonkontrollen ger massiva variationer till ditt grundljud. Kanal B med sin exklusiva gain kontroll ger dig allt från lite mer gain till upp till 3 ggr med dist än i kanal A. En ny funktion är att du genom en pull/ push funktion på volym ratten får en extra fullrangeboost som sparkar vilken förstärkare som helt in i dist-nirvana!
118389
Mike Fuller lät analysera sin samling VOX ah ah pedaler från 60-talet och sög det göttigaste ur dem när han skapade denna Rolls Royce bland ah ah pedaler. Ingen detalj var för liten för att förbises Äntligen får du soundet du sökt utan brusmattan som originalet bjöd på.
118391
Den ultimata WahWahDen brusar mindre ger mindre signaltapp än andra wah wah men framförallt så låter den fantastiskt bra.
118398
Fulltone är först i världen med att bygga en exakt kopia av den legendariska UniViben! Här får du samma komprimerade, läskande phase/chorus leslie ton som gjorde Jimi Hendrix "Machine Gun" historisk! Byggd som en tank i äkta stål!
118396
Ersättningsrör till Fulltone. Tre stycken.
209096
Overdrive/distpedal med aktiv mid som kan boostas till 12dB.
230332
I många år har du i stort sett haft två val för dina Overdrive/Distortion-pedaler. Antingen kunde du få Soft-clipped Bluesy, något komprimerad Tube Screamer, FD2 etc, etc, etc typ av Overdrivepedal eller så var den Hard-Clipped OCD, Distortion+, Boss DS-1, etc etc etc. Tänk om du kunde få en pedal som klarade av båda två? Det kan du nu Fulltone Plim Soul PlimSoul har de bluesigt komprimerade egenskaperna plus att den har ett Second Stage-läge som adderar crunchig, brittisk tube style distortion. Inte bara att den låter och känns grym du kan även se pedalen jobba via en eldig LED som lyser starkare eller svagare beroende på hur mycket dist du har och hur hårt du spelar. Anslagskänslig? Kan inte bli bättre. Kan du få ljudet renare via din volymratt? Mer än någon annan, till och med mer än OCD. Funkar den bra med både Humbucker och Single coils? YES! Spelar den bra med andra pedaler? Ja, den har en ideal 500K Input impedans, ideal super low 10K output impedans. Kan den få till mycket dirt? Ja, mycket! Den dirtigaste pedalen Fulltone har gjort men den kan låta mycket rent också. Kan den blanda två olika typer av distar? Yes! I ett nötskal: Extremt bra Sustain/Feedback-kvaliter, perfekt mängd av Mids, botten, dynamik, anslagskänslighet och reagerar bra när du använder volymkontrollen i ditt spel.
187452
Diskret klass A clean boost med upp till 30 dB gain. Fatboost har blivit boosten, som andra försöker efterlikna.
118408
Denna pedal erbjuder två olika delar - en för gain/overdrive och en för higain distortion. Karaktären skiljer sig från andra pedaler eftersom den använder sig av FET-teknik.
118404
Fulltone är kanske den mest exklusiva tillverkaren av effektpedaler idag och byggde sitt obefläckade rykte på underverk som Full Drive, The '69 och Deja'Vibe. Idag har de ett komplett sortiment av pedaler som alla tillhör det bästa av de bästa. Även om alla Fulltone pedaler fullkomligen stinker vintage så är de fortfarande på ett eller annat sätt banbrytande i sin design. Många av dem är kopior av gamla klassiker, men med features och stabilitet som man inte hade möjlighet att erbjuda back in the days. Pedalerna är inte billiga, men när du provar dem förvånas du över att de inte kostar mer. Helt enkelt bäst. En riktigt bra fuzzpedal är svår att hitta, men med Catalyst är sökandet över. Med Fulltones nya distgenerator kan du få ett fett och läckert fuzz ljud, extrem overdrive och en riktigt nice clean boost, allt i en liten stygg design! Dessutom har den en EQ som lyfter midfrekvenser. Catalyst är otroligt mångsidigt och täcker in många genrer
118407