Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

GoPro

GoPro Head Strap + QuickClip innefattar en huvudrem Head Strap och ett QuickClip-fäste för en mängd olika monteringsmöjligheter. Huvudremmen kan ge pannlamps-liknande filmmaterial, detta perspektiv är väldigt roligt att experimentera med och ger roliga filmklipp. QuickClip är ett fäste som möjliggör kompakt lågprofilsmontering vid t.ex. kepsar, väskremmar och andra objekt med en tjocklek av 3-10mm.

Fästet är kanon för så väl skateboardåkaren som för pappan till ett barn som lär sig cyckla, möjligheterna är nästintill oändliga. Fästet är Kompatibelt med alla GoPro-kameror.

Förpackningen innehåller:


• Head Strap
• Quick Clip
• Fästskruv
256644
GoPro Battery BacPac Limited Edition är helt enkelt som ett extra batteri till din GoPro-kamera. Det är enkelt att fästa BacPac på din kamera och batterikapaciteten ökar betydligt. Tillbehöret kan komma till användning i många situationer, men speciellt användbart är det när du vill filma timelapse-projekt och liknande.

Batteriet laddar du enkelt med USB-kabel eller med din väggladdare. Tillbehöret är också perfekt om du reser bort, då du inte alltid har tillgång till laddare eller möjlighet till laddning.

Kompatibel med alla HERO3+, HERO3 och HD HERO2-kameror. Dock så måste du använda det medföljande BacPac-huset Hero3-huset, när du använder batteriet tillsammans med Hero3+. Då batteriet inte får plats i Hero3+ vanliga standardhus.


Ökar batterikapaciteten
Lätt att montera
Löstagbart
Perfekt vid timelapse-projekt
256636
Nytt diskret hus för låg profil och synlighet med mattsvart finish. Blackout Housing håller en låg profil tack vare sin mattsvarta finish. Perfekt för de tillfällen då man vill filma/fotografera under förhållanden när man vill undvika uppmärksamhet. Medföljer även dekaler för att dölja LCD-skärmens reflektioner i huset. Vattentät ner till 40m. Inkluderar Standard- och Skeleton-bakdörrar.

Det som ingår är:


• BlackOut Housing
• Standard bakdörr mattsvart
• Skeleton bakdörr mattsvart
• Dekaler för att dölja LCD
• Snabbkopplingsfäste
• Tumskruv
256640
Jaws är ett unikt fäste för din GoPro som låter dig montera kameran vid objekt med en tjocklek av 6-50mm. Kameran kan monteras direkt på klämman eller på den medföljande justerbara armen, för att du ska få en stor variation vad gäller inspelningsvinklar. Både klämmans och armens snabbfästen gör det enkelt för dig att flytta kameran mellan olika fästen och placeringar, mer tid åt ditt filmande och mindre åt krångel helt enkelt. Fästet är kompatibelt med alla GoPro-kameror.

256641
Adapter för att fästa kameran på ett mikrofonstativ.
256638
Uppladdningsbart Li-ion-batteri på 1180 mAH som passar till GoPro Hero 3 och Hero 3+.
256648
Fästen med självhäftande tejp. Enkla att sätta fast på instrument och dylikt. Tre fästen och två extra tejpbitar medföljer.
256637
Adapter för att ansluta en mikrofon till din HERO3 kamera. Använd denna mikrofonadapter för att ansluta en extern 3.5mm mikrofon till HERO3 kameror. Endast för HERO3.
256646
LCD Touch BacPac Limited Edt är en avtagbar LCD-pekskärm för GoPro-kameror. Som ett avtagbart tillbehör ger den dig möjlighet att välja mellan en liten lätt kamera eller bekvämligheten av en LCD-skärm när den är monterad. Skärmen kommer till stor användning om du vill ha möjligheten att granska ditt material direkt efter du har spelat in det.

Skärmen är kompatibel med alla HERO3 och HERO3+ kameror. Dock så måste du använda det medföljande BacPac-huset Hero3-huset, när du använder skärmen tillsammans med Hero3+. Då skärmen inte får plats i Hero3+ vanliga standardhus.

Vad som ingår:

• LCD Touch BacPac™
• HERO3 hus
• Touch BacPac bakdörr till Hero3-hus
• Standard Housing BacPac bakdörr till Hero3-hus
• Standard Housing bakdörr till Hero3-hus
• Skeleton Housing BacPac bakdörr till Hero3-hus
• Skeleton Housing bakdörr till Hero3-hus
• Blandade monteringsdetaljer
• Skyddsfodral
256635
Nya The Frame är det minsta och lättaste sättet att fästa och montera din GoPro-kamera på.Möjliggör ultra kompakt montering plus optimal ljudupptagning vid låghastighets aktiviteter och ger full tillgång till kamerans alla portar.
En integrerad spärr gör att du enkelt och snabbt kan ta loss din kamera från The Frame och den utfällbara armen gör att du enkelt kan fästa din
LCD Touch BacPac™ eller Battery BacPac™ till kameran utan att skruva isär något.Vad som ingår:

• Standard Frame
• Protective Lens
• HERO-Port skydd
• Snabbfäste
• Tumskruv
256639
Styr din GoPro kamera på avstånd med Wi-Fi Remote. Få tillgång till alla kamerainställningar, ON/OFF och starta/stoppa inspelningen. Wi-Fi Remote gör användandet av din GoPro enkelt och bekvämt.Styr upp till 50 kameror samtidigt från upp till 180 meters avstånd*. Njut av full kamerakontroll, inklusive ON/OFF, slutare och inställningskontroll.LCD-skärmen på fjärrkontrollen speglar kamerans LCD-skärmstatus som dessutom är bärbar och vattentät ner till 3m.

Vad som ingår:


Wi-Fi Remote
Nyckelringsfäste
Remote-laddkabel

* Under optimala förhållanden.

OBS! Endast för Hero 3-kameror eller Hero 2 med Wi-Fi BacPac.
256634
Justerbar design som passar alla former och storlekar, även över stora jackor. Perfekt om du vill få med dina ben och skidor i backarna, eller cykelramen och styret när du cyklar. Ger djupare bild än vid hjälmmontering.
256643
Ladda upp till två GoPro kameror i vilket vägguttag i världen som helst.


Dubbla USB-portar
1 AMP per port för snabb laddning *
Fota eller filma samtidigt som du ladda
Fungerar med de flesta enheter som laddas via USB
Kompatibel med HERO3, HD HERO2 och HD HERO kameror

Innehåller:


1 Dual USB väggladdare
4 adaptrar för olika väggutag, USA, UK, EU och Australien
256647
Fäst din GoPro-kamera på stativ, styren, cymbalstativ, keyboardstativ m.m.Handlebar Seatpost Pole Mount gör det möjligt för dig att fästa din GoPro-kamera på alla rör med en diameter av 11-36 mm.
Medföljande adaptrar gör att du kan montera den på tunnare rör än tidigare och utan att det blir märken på ytan efter klämman.
Fäst den på cymbalstativ, keyboardstativeller andra föremål för de där unika GoPro-vinklarna.
256645
Denna böjbara arm ger dig stor variation vad gäller inspelningsvinklar. Kombinera Gooseneck med vilket GoPro-tillbehör som helst med snabbfäste för att enkelt kunna flytta kameran mellan olika fästen och placeringar. Som t.ex. Suction Cup, Jaws: Flex Clamp, Flat and Curved Mounts m.m. eller använd den som den är som kamerahandtag. Flera Goosenecks kan kopplas ihop för extra längd och flexibilitet. Längd: 20,3 cm.
256642