Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Grado

S-CUSHION SR60i/80i/125i hörlurskuddar. Pris per par.
209387
Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info. Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren. 78E Mono Pick-up Denna 78-varvs mono pick-up använder samma teknologi som Grado's finare pickuper. Tack vare en konstruktion med fyra mikro-spolar, uppnås en högre känslighet och därigenom erhålls en mer detaljerad ljudbild. Modellen har tack vare sin låga nålspets-massa en förmåga att plocka fram detaljerad högfrekvensinformation trots skivornas begränsning på detta område. Pick-upens elektriska och mekaniska egenskaper gör att den passar till de flesta skivspelare. ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: konisk/sfärisk ? Frekvensomfång: 10 - 50k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Induktans: 45 mH ? Pickup vikt: 5,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 2,5 gram
123774
Högkvalitativ övergångsadapter från stor TELE (6,3 mm) till mini-TELE (3,5 mm). Guldpläterade anslutningskontakter. Grado garanterar att ingen ljudförsämring erhålls vid användandet av denna produkt.
- Kabellängd: 20 cm
- Anslutningar: ¼"-telehona - 3,5mm minitele-hane
123763
Utbytesnål passande RED1
123778
Utbytesnål passande BLACK1
123777
Reference-serien av trä har en design med fast spole och är handgjorda i våra labb. Den nyligen omdesignade spolen på pickuperna har gjort att den effektiva rörliga massan har minskat med 17%. Allt detta monteras för hand i ett hus av bearbetad australisk Jarrah trä. Produktionens alla steg är en invecklad procedur för att uppnå optimal ljudkvaliteten. Till skillnad från Prestige-serien, har denna serie inte utbytbara nålar, det möjliggör istället en nyutvecklad magnetisk krets i ett stycke och en minskning av chassits egen-resonans. Reference seriens teknik i tillverkning och montering har fantastisk noggrannhet och precision, resultatet är näst intill perfektion i en phono pickup, de finaste pickuperna i världen. Bör endast användas med finaste utrustning. Statement-seriens pickuper går även att beställa. Spolarna är lindade med betydligt färre varv men tjockare kabel vilket ger bl.a. lägre motstånd och lägre output 0,5mV mot Reference-seriens 5.0mV. Alla trä-pickuper har ½"-fäste. 78 RPM nålar är inte tillgängliga. All omnålning på Statement och Reference-serien utförs endast av Grado. Reference-serien av trä har en design med fast spole och är handgjorda i våra labb. Den nyligen omdesignade spolen på pickuperna har gjort att den effektiva rörliga massan har minskat med 17%. Allt detta monteras för hand i ett hus av bearbetad australisk Jarrah trä. Produktionens alla steg är en invecklad procedur för att uppnå optimal ljudkvaliteten. Till skillnad från Prestige-serien, har denna serie inte utbytbara nålar, det möjliggör istället en nyutvecklad magnetisk krets i ett stycke och en minskning av chassits egen-resonans. Reference seriens teknik i tillverkning och montering har fantastisk noggrannhet och precision, resultatet är näst intill perfektion i en phono pickup, de finaste pickuperna i världen. Bör endast användas med finaste utrustning. Statement-seriens pickuper går även att beställa. Spolarna är lindade med betydligt färre varv men tjockare kabel vilket ger bl.a. lägre motstånd och lägre output 0,5mV mot Reference-seriens 5.0mV. Alla trä-pickuper har ½"-fäste. 78 RPM nålar är inte tillgängliga. All omnålning på Statement och Reference-serien utförs endast av Grado. PLATINUM1 Pick-up Reference-seriens Platinum1 erbjuder prestanda som är unika för sin prisklass. Här används Grado's unika fyrasektioners nålarmssystem, som gör att nålarmsmassan har kunnat reduseras med hela 10%. Detta bidrar till en extremt hög fjädringsmjukhet, vilket ger en ypperlig högfrekvensåtergivning. Platinum1 erbjuder lyssnaren en stor ljudbild med bra driv och en fin basnyansering. Pick-upens spolar är lindade med extremt högren koppartråd (UHPLC). ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: Elliptical diamond ? Frekvensomfång: 10 - 60k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Kanalseparation: 40 dB ? Induktans: 45mH ? Pickup vikt: 6,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123768
PS500eGrado PS500e är lillebror till deras state-of-the-art PS1000e hörlur. Grado har lyckats sänka priset med två tredjedelar men behåller ändå mycket av prestandan.Grado uppnått detta mindre mirakel genom att tillämpa lärdomarna från PS1000e. PS500E använder fortfarande mahogny och har ett skal av aluminium som halverar resonansen i kåporna. Denna "sandwich"-konstruktion skapar de mest neutrala lurarna för det här priset. De stora elementen innehåller sällsynta jordartsmetaller, inklusive guldtråd för maximal definition. Anslutningskabeln är 8-ledad vilket innebär ett flertal ledare inneslutna i ett eget skal.Jämfört med PS1000e får man, för en tredjedel av priset, två tredjedelar av prestanda. Visst, med PS1000e handlar det om förfinade detaljer, nyanser, luft och realism till max. Med PS500e hör du en majoritet av allt det goda från PS1000e, och ändå utan tillsatser av falsk färgning eller buller som är typiska för andra designer som äventyras av ett pressat pris. Citat från Tidningen Hifi & Musik nr.12-2012 "Grado PS500 målar upp en varm och intim ljudbild, och det är lätt att föreställa sig en lite trång studio med blick-kontakt mellan musikerna. Texten är lätt att följa, och gitarrplocket låter sprött och följsamt." Tidningen Ljud & Bild utser i novembernumret-2013 PS-500 till årets bästa hörlur i sin klass! I deras test från aprilnumret ges hela 6 av 6 stjärnor och utmärkelsen "Särskilt rekommenderad".
- Vented diaphragm
- Hybrid air chamber
- Typ / Princip: Dynamisk / Öppen
- Frekvensomfång: 14-29k Hz
- Känslighet: 99,8dB SPL 1mW
- Impedans: 32ohms
- Driver matchning: 0.05dB
- UHPLC-koppartråd i talspolen
- UHPLC-koppar anslutningskabel med 3,5mm mini-telekontakt
- 6,3mm adapter medföljer
225043
Hörlursförstärkare av High-End modell, avsedd främst för GRADO RS1 och RS2. Detta är en helt unik produkt som lyfter hörlurslyssningen till oanade höjder. För att matcha utseendet på Reference-seriens hörlursmodeller, så är elektroniken inbyggd i ett urfräst stycke av mahogny! RA1 drivs med två stycken 9 volt batterier LR61. Detta gör att förstärkardelen får en stabil strömförsörjning utan nätstörningar eller brum-problem.
123776
Detta är GRADO´s senaste modell och lillebror till den klassiska modellen RS1. Modellen besitter i princip alla dess goda egenskaperna. Hörlurskåporna är tillverkade i solid mahogny för att minimera oönskade resonanser samt för att ge bästa möjliga akustiska egenskaper. GRADOs karaktäristiska formgivning erbjuder en mycket hög lyssningskomfort och kommer att erbjuda många långa underbara lyssningsstunder. RS2 kan drivas med högkvalitativa hörlurs-utgångar, men för bästa resultat rekomenderas GRADOs specialutvecklade hörlursförstärkare RA1 eller någon annan av marknadens högkvalitativa enheter. Elementen är matchade med en nogrannhet på 0,05 dB. Anslutningskablar av högren koppar UHPLC.OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123784
Utbytesnål passande 78E
123781
Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info.Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren.BLACK1 Pick-upEn klassier från Amerikanska GRADO. BLACK1 är vår i särklass mest sålda modell. Den erbjuder en ljudkvalitet som är unik för prisklassen. Den använder en teknologi med tredelat nålarmssystem och ljudet karaktäriseras av en bra balans och en fantastisk spelglädje. Inget register sticker ut, allt bara finns där i en lagom harmoni. Pick-upens elektriska och mekaniska egenskaper gör att den passar till de flesta skivspelare av god kvalitet. Finns även i en version avsedd för tonarmar med T4P-infästning (BLACK P-MOUNT). Utsedd till "Bra Köp!" i pickuptest i tidningen HiFi & Musik (Feb. 2004). Några citat från testet. "Den presterar musiken väl sammanhållen och med god kontroll." " Tempot och drivet i musiken uppfattar jag varken som forcerat eller makligt, men ett signum är att klangen har något behagligt över sig som inte torde ge en enda människa lyssningströtthet."
- Princip: MI / Moving Iron
- Nåltyp: Elliptisk
- Frekvensomfång: 10 - 50k Hz
- Utnivå: 5 mV
- Kanalseparation: 30 dB
- Induktans: 45 mH
- Pickup vikt: 5,5 gram
- Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123765
Vår mest populära modell. Alla de goda egenskaperna från SR60, men med ännu mer raffinerad återgivning. Varför klassikern SR80 blivit en storsäljare förstår du så fort du sätter den på huvudet. Få hörlurar i denna prisklass erbjuder samma kombination av ljudkvalitet och komfort. Den låga vikten gör att luren kan bäras under långa perioder. De ingående elementen är matchade med en nogrannhet på 0,1 dB, vilket är en förutsättning för en perfekt stereo-återgivning och tonal balans. OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123786
Utbytesnål passande 78C
123780
Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info. Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren. 78C Mono Pick-up Detta är en högkvalitativ 78-varvs mono pick-up från Grado med teknologi med det tredelade nålarmssystemet och syrefri koppar i spolen. Nålspetsen är utformad för att minimera slitaget på skivorna. Modellen har tack vare sin låga nålspets-massa en förmåga att plocka fram detaljerad högfrekvensinformation trots skivornas begränsning på detta område. Pick-upens elektriska och mekaniska egenskaper gör att den passar till de flesta skivspelare. ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: konisk/sfärisk ? Frekvensomfång: 10 - 50k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Induktans: 45 mH ? Pickup vikt: 5,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 2,5 gram
123775
Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info. Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren. GOLD1 Pick-up GOLD1 är Prestige-seriens mest avancerade modell. Ytterligare förbättringar har uppnåtts genom användandet av spolar med högren koppar (UHPLC-ultra-high purity long crystal). Teknologin med det fyrdelade nålarmssystemet ger en bättre brillians, detaljupplösning samt kanalseparation. GOLD1 har fått flera internationella utmärkelser. Pick-upens elektriska och mekaniska egenskaper gör att den passar till de flesta skivspelare av god kvalitet. Tyska High-End tidningen Audio belönade GRADO GOLD med "Das Goldene Ohr" (Guldörat). ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: Elliptisk ? Frekvensomfång: 10 - 60k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Kanalseparation: 35 dB ? Induktans: 45 mH ? Pickup vikt: 5,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123767
Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info. Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren. RED1 Pick-up RED1 är en mer avancerad version än lillebror BLACK1. Den använder en teknologi med fyrdelat nålarmssystem, vilket ger en ännu bättre detaljupplösning. Ljudet karaktäriseras av en bra balans, perspektiv och spelglädje. Inget register sticker ut, allt bara finns där i en lagom harmoni. Pick-upens elektriska och mekaniska egenskaper gör att den passar till de flesta skivspelare av god kvalitet. Finns även i en version avsedd för tonarmar med T4P-infästning (RED P-MOUNT). ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: Elliptisk ? Frekvensomfång: 10 - 55k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Kanalseparation: 30 dB ? Induktans: 45 mH ? Pickup vikt: 5,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123766
GRADOs klassiska RS1-modell erbjuder en ny dimension inom hörlurslyssning. RS1 erbjuder en klarhet och öppenhet som endast överträffas av GRADOs egen toppmodell GS1000. Trots att det är ljudet som är modellens främsta egenskap, så är det nog desigen som är mest iögonfallande. Kåpor av solid mahogny ger bästa möjliga förutsättningar för de båda high-tech elementen. Att man använder trä beror på att detta material erbjuder bästa akustiska egenskaper. RS1 erbjuder lyssningsprestanda som man normalt finner i High-End högtalare i 100.000 kronors klassen. Detta är produkten för dig som notoriskt avsagt dig hörlurslyssning på grund av dess generella brister - här kommer dina argument att framstå som mindre trovärdiga. GRADO RS1 måste helt enkelt höras! GRADOs karaktäristiska formgivning erbjuder en mycket hög lyssningskomfort, vilket borgar för långa sköna lyssningsstunder utan obehag. RS1 har fått så många internationella utmärkelser, att det inte finns plats att ange alla dessa här. Elementen är matchade med en nogrannhet på 0,05 dB för att kunna erbjuda en perfekt klangbalans mellan de två kapslarna. Anslutningskablar av högren koppar UHPLC. RS1 kan drivas med högkvalitativa förstärkares hörlurs-utgångar, men bästa resultat erhålls med GRADOs specialutvecklade hörlursförstärkare RA1 eller någon annan av marknadens högkvalitativa enheter.OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123783
PS1000eGrado är stolta över flaggskeppet PS1000e. Denna hybrid-design har ett handgjort innandömme av utvalda arter av mahogny som görs med hjälp av en invecklad härdningsprocess. Dess yttre hölje av aluminium svarvas ur en särskild icke-resonant, mycket hård metallegering där man använder en särskild bearbetning och gjutningsmetod för att öka densiteten. Denna kombination av trä och metall försäkrar att hörlurarnas "kammare" inte har någon resonans som kan dölja detaljer eller färga ljudet. Grado har också utformat en ny kabel för PS1000e. Den nya tolv-ledarkabeln använder UHPLC- (ultra-high purity, long crystal) koppar, förbättrar kontroll och stabilitet av det totala frekvensspektrumet. PS1000e använder en 50mm driver och en nykonfigurerad design av talspolen vilket ger en oöverträffad hastighet och precision. Öronkuddarnas design gör PS1000e till en av de mest bekväma hörlurarna i världen.Grado har tagit all sin kunskap och erfarenhet av att kontrollera resonanser och eliminera brus och detta har lett till utvecklingen av deras finaste hörlur någonsin, PS1000e.

- Typ / Princip: Dynamisk / Öppen
- Vented diaphragm
- Hybrid air chamber
- Frekvensomfång: 5-50 kHz
- Känslighet: 99,8dB SPL 1mW
- Impedans: 32ohms
- Driver matchning: 0.05dB
- Tolv-ledad UHPLC-koppar anslutningskabel med 6,3mm stereotele-kontakt
- UHPLC-koppartråd i talspolen
- 3,5mm minitele-adapter medföljer
209386
Reference-serien av trä har en design med fast spole och är handgjorda i våra labb. Den nyligen omdesignade spolen på pickuperna har gjort att den effektiva rörliga massan har minskat med 17%. Allt detta monteras för hand i ett hus av bearbetad australisk Jarrah trä. Produktionens alla steg är en invecklad procedur för att uppnå optimal ljudkvaliteten. Till skillnad från Prestige-serien, har denna serie inte utbytbara nålar, det möjliggör istället en nyutvecklad magnetisk krets i ett stycke och en minskning av chassits egen-resonans. Reference seriens teknik i tillverkning och montering har fantastisk noggrannhet och precision, resultatet är näst intill perfektion i en phono pickup, de finaste pickuperna i världen. Bör endast användas med finaste utrustning. Statement-seriens pickuper går även att beställa. Spolarna är lindade med betydligt färre varv men tjockare kabel vilket ger bl.a. lägre motstånd och lägre output 0,5mV mot Reference-seriens 5.0mV. Alla trä-pickuper har ½"-fäste. 78 RPM nålar är inte tillgängliga. All omnålning på Statement och Reference-serien utförs endast av Grado. SONATA1 Pick-up Storebror till Reference Platinum1-modellen. Sonata1 har en finare typ av nål som gör ljudbilden mer öppen och transparent i det övre och lägre frekvensregistret. Grado's unika fyrasektioners nålarmssystem, gör att nålarmsmassan har kunnat reduseras med hela 10%. Detta bidrar till att ge modellen en extremt hög fjädringsmjukhet. Detta bidrar till den ypperliga högfrekvensåtergivningen. Modellen erbjuder lyssnaren en stor ljudbild med bra driv och en fin basnyansering. Pick-upens spolar är lindade med extremt högren koppartråd (UHPLC). ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: Nude elliptical diamond ? Frekvensomfång: 10 - 60k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Kanalseparation: 40 dB ? Induktans: 45 mH ? Pickup vikt: 6,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123769
SR225 är i likhet med storebror SR325 en utsökt hörlur och har ärvt många goda egenskaperna från Reference-serien. Hörlurskåporna är här utförda i ett resonansdött material, vilket minimerar resonanser och därmed färgning av ljudet. En fantastisk produkt som har vunnit åtskilliga utmärkelser för sina goda egenskaper. Den goda lyssningskomforten gör att luren kan bäras i timmar. Stereosceneriet är imponerande tack vare att elementen är matchade med en nogrannhet på 0,05 dB. OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123788
FörlängningskabelHögkvalitativ förlängningskabel med guldpläterade anslutningskontakter. Grado garanterar att ingen ljudförsämring erhålls vid användandet av denna produkt.
- Kabellängd: 4,5 m
- Anslutningar: 2 x 6,3 mm TELE-kontakter
123764
Utbytesnål passande GOLD1
123779
Reference-serien av trä har en design med fast spole och är handgjorda i våra labb. Den nyligen omdesignade spolen på pickuperna har gjort att den effektiva rörliga massan har minskat med 17%. Allt detta monteras för hand i ett hus av bearbetad australisk Jarrah trä. Produktionens alla steg är en invecklad procedur för att uppnå optimal ljudkvaliteten. Till skillnad från Prestige-serien, har denna serie inte utbytbara nålar, det möjliggör istället en nyutvecklad magnetisk krets i ett stycke och en minskning av chassits egen-resonans. Reference seriens teknik i tillverkning och montering har fantastisk noggrannhet och precision, resultatet är näst intill perfektion i en phono pickup, de finaste pickuperna i världen. Bör endast användas med finaste utrustning. Statement-seriens pickuper går även att beställa. Spolarna är lindade med betydligt färre varv men tjockare kabel vilket ger bl.a. lägre motstånd och lägre output 0,5mV mot Reference-seriens 5.0mV. Alla trä-pickuper har ½"-fäste. 78 RPM nålar är inte tillgängliga. All omnålning på Statement och Reference-serien utförs endast av Grado. REFERENCE1 Pick-up Toppmodellen i Reference-serien. Här används GRADO's unika femdelade nålarmssystem, vilket gör att nålspetsmassan har kunnat reduseras med hela 5%. Detta bidrar till att ge modellen en extremt hög fjädringsmjukhet, som i sin tur gagnar högfrekvensåtergivningen. Reference-modellen presterar en förförisk ljudbild med en fantastisk närvarokänsla. Allt från den skiraste diskant till den djupaste lågfrekvensinformationen, presenteras oförfalskat för lyssnaren. Pick-upens spolar är lindade med extremt högren koppartråd (UHPLC). Reference-modellen har blivit utsedd till "Product of the year" av den aktade tidskriften Stereophile. ? Princip: MI / Moving Iron ? Nåltyp: True Ellipsoid Diamond ? Frekvensomfång: 10 - 60k Hz ? Utnivå: 5 mV ? Kanalseparation: 40 dB ? Induktans: 45 mH ? Pickup vikt: 6,5 gram ? Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123771
Alla Grado pickuper använder en variant av "Moving Iron"-princip med patenterade "Optimized Transmission Line"-Cantilever Technology, "Pivoted Fixed Axial Stylus-Generator Module", och Grado's "Flux-Bridger Generator System". Läs på www.gradolabs.com för närmare info. Prestige-serien är konstruerade för hög effekt och utmärkt stabilitet under hård användning. En betydande minskning av nål-massa resulterar i en frekvensgång till 50k Hz och nåltryck från 1-2 gram. Hyllad av experter som nästan den finaste pickuper i världen till det priset. Prestige modellerna finns i både ½"-fäste och P-mount. Alla nålar i Prestige serien kan bytas ut av användaren. Samma som BLACK fast med T4P infästning.
123772
Grado´s in-ear hörlurar erbjuder snygg design och underbar ljudkvalitet i ett mycket kompakt format. In-ear hörlurarna från Grado är den idealiska partnern för telefoner, iPod och andra portabla enheter.

Learning never ends and the GR10e is a result of a constant desire to look at designs and materials and improve upon them. A higher level of precision and new materials allows for the performance of the GR10e to add frequency extension in both the high and low ranges as well as reducing distortion.

- Driver: Moving Armature
- Connector: 3.5mm stereo mini-plug
- Frequency Response: 20 -20,000 Hz
- Sensitivity: 113dB/1mW
- Impedance: 32 ohms
- Max Input Power: 20mW
- Cable: 51"/130cm
- Weight: 9 grams
- Includes: 3 pair ear tips (S M L) proprietary blend of two silicons, ear wax proof cloth x4, ear wax proof cloth ring x2
304970
GS1000eGS1000e har kapselhus i mahogny och de mycket komfortabla hörlurskuddarna är unika och skapar vad man skulle kunna kalla för ett "akustiskt rum" för örat. Detta gör att det är möjligt att erbjuda användaren en förbättrad ljudbild och en ännu mer exakt rumsplacering än vad konventionella konstruktioner ger. Kuddesignen bidrar även till att optimera placeringen av drivern framför hörselgången så att användaren erbjuds bästa möjliga "sweet spot" och bidrar även till att göra GS1000e till en av marknadens mest komfortabla hörlurar. 50mm drivers och 12-ledade kabeldesignen erbjuder en utsträckt och extremt balanserad frekvensgång över hela registret. Även hörlurskåporna i solid mahogny bidrar starkt till den fenomenala ljudåtergivningen. Sättet som kåporna och drivern samarbetar gör att den mekaniskt överförda distorsionen i princip har eliminerats helt. GS1000e erbjuder en ytterligare förbättrad diskant och bas-återgivning jämfört med den lovordade RS1e-modellen. De användare som har lärt sig att uppskatta Grados klassiskt varma mellanregisteråtergivning kommer att älska GS1000e! Den utsökta återgivningen av röster och akustiska instrument tillsammans med förmågan att presentera både svaga och starka dynamiska musikförlopp gör att lyssnaren lätt känner sig förflyttad till inspelningsplatsen. Den musikaliska presentationen är extremt detaljerad och erbjuder en omslutande rumskänsla som normalt endast kan upplevas från mycket kostsamma High-End högtalarsystem. Vi lovar nog påstå att GS1000e har blivit en riktig klassiker!Levereras med Grados förlängningskabel (4,5 meter), samt Grados mini-adapter.
- Ventilerade membran
- Icke resonanta hörlurskåpor i äkta mahognyträ
- Hörlurskåpor i solid mahogny
- Typ / Princip: Dynamisk / Öppen
- Frekvensomfång: 8 - 35k Hz
- Känslighet: 99,8 dB SPL 1mW
- Impedans: 32 ohm
- UHPLC-koppar anslutningskabel
- UHPLC-koppartråd i talspolen
123782
De användare som har lärt sig att uppskatta Grados klassiskt varma mellanregisteråtergivning kommer att älska Statement-serien. Den utsökta återgivningen av röster och akustiska instrument tillsammans med förmågan att presentera både svaga och starka dynamiska musikförlopp gör att lyssnaren lätt känner sig förflyttad till inspelningsplatsen.

Mahogny och lönn - två klassiska kombinationer i total harmoni
GS2000e kombinerar mahogny och lönn i sina kapselhus som är två klassiska träslag vilket instrumentmakare använt i århundraden av en enda anledning: resonans. Den handgjorda kombinationen av mahogny och lönn är ett perfekt resultat som Grado tagit fram genom sin stora kunskap om hur olika trä påverkar vår uppfattning av ljud. Lönn ger energi till ljudet medan mahognyn öppnar upp och avslöjar den verkliga harmoniska strukturen som artisten avsåg vid inspelningstillfället.

Varje komponent i GS2000e är noga övervägd med t.ex nyutvecklade 50 mm element och ny 12-ledad kabel med ultrahög renhet.
Ljudbilden är stor på både bredden och djupet och samtidigt oerhört finmaskig. De allra minsta detaljerna framträder fint utan att för den delen vara allför kliniska och dynamiken är mycket imponerande.

- Typ/Princip: Dynamisk / Öppen
- Vented diaphragm
- Hybrid air chamber
- Frekvensomfång: 4-51 kHz
- Känslighet: 99,8dB SPL 1mW
- Impedans: 32ohms
- Driver matchning: 0.05dB
- Tolv-ledad UHPLC-koppar anslutningskabel med 6,3mm stereotele-kontakt
- UHPLC-koppartråd i talspolen
- 3,5mm minitele-adapter medföljer
- Grado förlängningskabel medföljer
304971
När Grado Labs tar sig an att utforma en ny produkt, är det viktigaste målet att vara trogen till musiken så att lyssningsupplevelsen verkligen resulterar i ett leende. Denna känsla är själen i iGe.Grado Labs har satsat oräkneliga timmar på konstruktionen och lyssningstester för att ge dig en fantastisk och prisvärd in-ear hörlurar. Byt ut hörlurarna som levererades med din bärbara musikspelare och du kommer att hitta ett uppfriskande nytt fönster i din musik.
- Frekvensomfång: 20-20k Hz
- Impedans: 24 Ohm
- Känslighet: 105db SPL 1mW
- Max Input Power: 30mW
- 3.5mm mini-plug
- 4 olika storlekar på tips
- 9 gram, (inkl plug & cord)
209384
Reference-serien av trä har en design med fast spole och är handgjorda i våra labb. Den nyligen omdesignade spolen på pickuperna har gjort att den effektiva rörliga massan har minskat med 17%. Allt detta monteras för hand i ett hus av bearbetad australisk Jarrah trä. Produktionens alla steg är en invecklad procedur för att uppnå optimal ljudkvaliteten. Till skillnad från Prestige-serien, har denna serie inte utbytbara nålar, det möjliggör istället en nyutvecklad magnetisk krets i ett stycke och en minskning av chassits egen-resonans. Reference seriens teknik i tillverkning och montering har fantastisk noggrannhet och precision, resultatet är näst intill perfektion i en phono pickup, de finaste pickuperna i världen. Bör endast användas med finaste utrustning.Statement-seriens pickuper går även att beställa. Spolarna är lindade med betydligt färre varv men tjockare kabel vilket ger bl.a. lägre motstånd och lägre output 0,5mV mot Reference-seriens 5.0mV.Alla trä-pickuper har ½"-fäste. 78 RPM nålar är inte tillgängliga. All omnålning på Statement och Reference-serien utförs endast av Grado.MASTER1 Pick-upDetta är en något förenklad version av Reference1-modellen. Master-modellen använder Grado's specialkonstruerade Nude Elliptical Diamond. Dess unika femsektioners nålarmssystem gör att nålspetsmassan har kunnat reduceras med ytterligare 5%. Detta bidrar till att ge modellen en extremt hög fjädringsmjukhet. Detta är en av anledningarna till modellens fina spårningsförmåga. Ljudet är kristallklart i de högre frekvensregistren, samtidigt som basen har en imponerande auktoritet. Modellen har fått ett stort antal internationella utmärkelser. Pick-upens spolar är lindade med extremt högren koppartråd (UHPLC).
- Princip: MI / Moving Iron
- Nåltyp: Nude Elliptical Diamond
- Frekvensomfång: 10 - 60k Hz
- Utnivå: 5 mV
- Kanalseparation: 40 dB
- Induktans: 45 mH
- Pickup vikt: 6,5 gram
- Rekommenderat nåltryck: 1,5 gram
123770
MI / Moving Iron pickup från Prestige-serien.TP4-infästning
123773
Den nyligen uppdaterade toppmodellen i SR-serien besitter många av de goda egenskaperna från den dyrare Reference-serien. Hörlurskåporna är här utförda i aluminium med en nyutvecklad aerodynamisk formgivning för att förbättra det akustiska ljudflödet, samt för att minimera mekaniska resonanser. Aluminiumkåporna ger även modellen en mycket hög kvalitetskänsla, samt ett läckert utseende med sina nya guldiga färg. Den goda lyssningskomforten gör att luren kan bäras i timmar, utan att lyssningströtthet eller värmeslag uppträder. SR325i kan drivas med högkvalitativa hörlurs-utgångar, men för att luren skall prestera sitt yttersta rekomenderas en dedikerad högkvalitativ hörlursförstärkare. De nyutvecklade elementen är matchade sinsemellan med en nogrannhet på 0,05 dB. Med en sådan noggranhet kan en perfekt stereoåtergivning och tonbalans erhållas. Anslutningskablar av högren koppar UHPLC.OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123789
Grado GR8e är en mycket avancerad in-ear hörlur för dig som vill ha det allra bästa i ljudväg. Den lilla storleken gör att hörlurarna ligger väl inbäddade i hörselgången, upprätthåller en god luft-tätning för förbättrad bas och reduktion av ljud utifrån utan att orsaka obehag. En förhöjd punkt på vänster hörlur ser till så att hörlurarna hamnar på rätt sida även i mörker
- Frekvensomfång: 20-20k Hz
- Känslighet:118db SPL 1mW
- Impedans: 120 ohm
- Max input power 20mW
- Moving armature driver
- 3,5mm mini plug
- 3 par extra tips (small, medium, large)
- Ear wax proof cloth x4
- Ear wax proof cloth ring x2
- 9 gram, (inkl plug & cord)
209382
Att SR125 är en av GRADOs storsäljare beror på många faktorer. Få hörlurar på marknaden erbjuder en så lyckad kombination av ljudkvalitet och lyssningskomfort. SR125 har fått ta emot fina utmärkelser i tester där den jämförts med mer än dubbelt så dyra utmanare! Den låga vikten gör att luren kan bäras under långa perioder. Tack vare att elementen är matchade med en nogrannhet på 0,05 dB så kan SR125 presentera en perfekt placering av instrumenten i ljudbilden. Detta är också en avgörande faktor till modellens fina tonala balans. OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123787
Legendariska SR60 har länge varit audiofilernas favorit. Modellen har också blivit en favorit bland europas ledande HiFi-tidskrifter. Utmärkelser som Recomended av HiFi-Choice och Product of the Year av tidningen Stereophile, säger kanske något om vad modellen presterar. Få hörlurar i denna prisklass erbjuder samma ljudkvalitet och komfort. De ingående elementen är matchade med en nogrannhet på 0,1 dB, vilket borgar för en perfekt stereo-återgivning. OBS! Grados sortiment finns inte i alla våra fysiska butiker för demonstration men kan givetvis beställas för rådande webbpris. För närvarande kan SR60i, SR80i och SR225i provas i Helsingborg, Halmn Musik.
123785