Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Ilio

Med en skön mix av etniska rytmer och moderna ljud, har ljud design-guden Eric Persing gjort det igen En platta som INGEN kan vara utan. Har du en S3000-kompatibel sampler kan du dessutom använda det mycket intuitiva gränssnittet GROOVE CONTROL. Passar även EOS 4.0 och högre, Roland S700 och Roland XV-5080, Kurzeil 3.0 och högre.
119502
NoizBox är den självklara fortsättningen på Skippys Big Bad Beats. NoizBox är något mer aggresiv och urban än sin föregångare, men fortfarande med det allra viktigaste av allt - ett otroligt sväng Loopar med processering, alternativa mixar, fantastisk ljudkvalit, GROOVE CONTROL, separata element och mycket mer. Den här skivan blir garanterat en av årets storsäljare
119501
Med ett rättfram sound och en klar fokusering på bra trumljud, blev Stark Raving Beats ett välkommet tillägg i sortimentet. Ett modernt sound med akustiska trummor, processerade genom analoga effekter och slutligen klippta i state-of-the-art DAW-miljö. Resultatet blir imponerade loopar, i ett flertal olika mixar.
119499
Skippys BBB kommer att bli ännu en försälnings-succ från Ilio. Med svängiga trum-loopar som använder det nya formatet GROOVE CONTROL gör det så mycket enklare att få loopen att passa DIN musik, eller tvärtom. BBB har utgått från vanliga pop dance loopar och kört dem genom effekter för att få ett skönt Lo-Fi elektroniskt- sound. Sen har det lagts till mycket små-ljud i bakgrunden, för att skapa -det för Ilios produkter karaktäristiska soundet. Looparna presenteras i ett antal olika versioner, så att Du som användare lätt ska kunna alterera, t.ex. mellan vers och ref osv. Tempon varierar mellan 66-145 BPM.
119503