Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Laney

Ironheart , smidd mitt i Englands industriella hjärta: Black CountryDär metal-soundet föddes. Med smält metall i venerna för IRONHEART arvet vidare sedan decennier tillbaks.Med föregångare som KLIPP och AOR slår IRONHEART hårt som en slägga från underjorden, mitt emellan ögonen. Designad med sanslösa mängder gain är IRONHEART en ren metalstärkare pumpad med steroider. Som sin 80tals föregångare AOR har IRONHEART en aktiv EQ på varje kanal. Dessutom Push/Pull potar för extrem tone-shaping och flexibilitet. Med Vari Watt kontrollen kan Du begränsa uteffekten steglöst ner till mindre än 1 Watt . Ställ den volym Du vill, men behåll soundet från en förstärkare som jobbar hårt som en smed. Pre Boost funktionen styr Du med en fotpedal när Du vill sparka in extra gain i fronten på din förstärkare.
218749
Ta din gitarr, din förstärkare och dina effekter och lägg till IRT-X - Resultatet blir det bästa gitarrljud du någonsin haft!Ett helt nytt aktivt expansionskabinett från Laney. Till skillnad från en vanlig högtalarlåda så är IRT-X kopplad mellan din förstärkares output och högtalarsektion. Detta ger mer Punch, Kraft, Dynamik, Highs/lows, Klarhet och Definition till ditt gitarrljud.
265461
Den nya CUB12R ger dig rakt av ett vintage rörsound med ett vackert högkvalitets reverb. CUB12R vräker iväg 15 starka rörwatt genom en 12 tums Celestion driver. Två ingångsjack, den ena benämnd 15W för full effekt, den andra benämnd 1W för 0,75 W uteffekt. Det ger dig möjlighet att pressa förstärkaren så hårt Du vill med massor av slutstegskompression och snygg slutdist. Den klassiska rörkonstruktionen med tre rör i försteget erbjuder massor med gain innan de dubbla EL84 slutrören. Klassiskt Brittiskt. På den bakre panelen hittar Du allt Du behöver. Extra högtalarutgångar för både 8 och 16 Ohm. En effektloop samt en pedalingång för reverb on/off.
196649
Designad för att användas tillsammans med Nexus-SL. Nexus N-serien är skapad och justerad för att leva upp till de tyngsta kraven. De kombinerar det bästa av världar då de både väger lite och låter som tunga kabinett. Det kompakta Nexus N210 är ett imponerande lätt kabinett, men vad det saknar i vikt ger det tillbaka i prestation och attityd.
Neodymium
N210 är utrustad med LaVoce Neodymium 10" element plus ett LaVoce horn som går att reglera av/på/halv styrka.
TuffStuff
Tillverkad i lätt, stryktålig plywood och med en finish av det otroligt starka, supertåliga och elastiska TuffStuff - en polyuretancoating som är skapad för att överleva påfrestningarna av 'life on the road'.
Alla högtalarkabinett i Nexus N-serien fungerar tillsammans i alla möjliga kombinationer!
267774
Kan användas som kompakt-PA eller ren instrumentförstärkning. Fungerar alldeles utmärkt till keyboard, mickar, digitaltrummor, iPod, CD/mp3 o.s.v. 160 Watt, vinklingsbar med 15 Celestionelement och HF driver. 5 kanaler med line in, 2-bands EQ och effektsend. 2 kanaler med XLR-ingångar. 16 digitala effekter. Global 3-bands EQ på mastersektionen. Anslutningar för FX-loop Line out, Rec. Out samt högtalarutgång.
142715
CUB CAB är bestyckad med 2 st 12 Celestionhögtalare och är av öppen typ. Detta för att återge mellanregistret på rätt sätt. Samma chokladbruna finish som resten av CUB serien och designad att användas både vertikalt och horisontellt. Ett litet kabinett med stora möjligheter.
196650
AH-FREESTYLE är multiförstärkaren som uppfyller alla dina behov när det gäller att förstärka sång och flera olika instrument samtidigt - var som helst!
Tre kanaler
Tre kanaler ger maximal flexibilitet och är idealiskt för använding i skolan, hemma, utomhus, i replokalen eller vid mindre framföranden.
Kanal 1: Mikrofon-/Lineingång
Kanal 2: Stereo Lineingång
Kanal 3: Line-/Instrumentingång
Kan drivas med batterier
AH-FREESTYLE drivs antingen med batteri eller med medföljande strömadapter. Det ger dig friheten att använda AH-FREESTYLE var du vill. Strömadapter medföljer.
256814
ronheart, smidd mitt i Englands industriella hjärta - Black Country - där metal-soundet föddes. Med smält metall i venerna för Ironheart arvet vidare sedan decennier tillbaks. Med föregångare som KLIPP och AOR slår Ironheart hårt som en slägga från underjorden, mitt emellan ögonen. Designad med sanslösa mängder gain är Ironheart en ren metalstärkare pumpad med steroider. Som sin 80'tals föregångare AOR har Ironheart en aktiv EQ på varje kanal. Dessutom Push/Pull potar för extrem tone-shaping och flexibilitet. Med Vari Watt kontrollen kan Du begränsa uteffekten steglöst ner till mindre än 1 Watt . Ställ den volym Du vill, men behåll soundet från en förstärkare som jobbar hårt som en smed. Pre Boost funktionen styr Du med en fotpedal när Du vill sparka in extra gain i fronten på din förstärkare.
- Högtalarkabinett speciellt avsett för IRONHEART
- 320W
- 16 Ohm
- Vinklad front
- Svart tygfront
- Bestyckad med 4x12" customtillverkade HH högtalarelement
- Passar även utmärkt till LH50, GH50L, GH100L och VH100R
230411
Ett flexibelt och portabelt paket som fungerar till sång, gitarr och som musikanläggning. Allt samtidigt eller var för sig! LR5 kan drivas med både batteri och strömadapter.
Paketet innehåller

- LR5 förstärkare
- Axelband till LR5
- Pulse mikrofon PM02
- Pulse Mikrofonkabel 3m XLR - 6.3mm
267776
Denna förstärkare är resultatet av en lång intensiv period av produktutveckling. Allt i samarbete med Tony, för att vid varje fas bedöma och raffinera Tony`s ljudideal. TI100 representerar ett betydande framsteg i Tony's musikaliska identitet, samtidigt som den bibehåller hans ökända aggressiva sound. Det finns väldigt få chanser att säga att man var först med något; många hävdar att de är störst eller snabbast men det finns bara en som kan vara först. I fallet Heavy Metal ... kom det första gitarrsoundet från Laney.
230409
Nyansrik och varm 35 wattare. 2-kanals. Vinklingsbart kabinett med 2 x 6,5” högt.element, med co-axial tweeter. Kanal 1 har XLR/teleingång med separat volym/reverbkontroll, idealisk att använda med sångmikrofon. Kanal 2 är en instrumentkanal med XLR/teleingång, 4-band grafisk EQ, anti-feedback, reverb och chorus. Globalt reverb, Aux in, DI-jack, samt hörl.utgång.
142705
Fräckt 1x12” kabinett som passar IRT15H och IRONHEART Studio
• 80W
• custom HH element
236088
Gitarrcombo med likadana kanaler och rör som de större Ironheart-topparna.

Tre kanaler Lead, rhythm och clean
Steglös VARI WATT kontroll 1Watt-30Watt.
Högtalaremulering för D.I utgång/tyst inspelning
4 x ECC83 rör preamp
2 x 6L6 rör slutsteg
1x12 Custom-designat HH element
Mini jack MP3 ingång
FX loop med volymkontroll
Levereras med footswitch FS4-IRT
250804
Matchande kabinett till L50H, med 4st Celestion Heritage G12H-element. Den perfekta reproduktionen av originalet. Sluten låda ger ett fylligt, djupt sound med mullrande botten. Lådan levereras med avtagbara hjul.
226682
Aktiv Monitor från Laney. 15” element + HF Horn, 3bands eq 150W RMS, 300W PMPO 4ohms, Impedans: 8 ohm Vikt: 21kg, Storlek: HxBxD 462*667*343
142755
IRT-PULSE är en kompakt rörpreamp med enastående ljud och ett brett register från kristallklara toner till tung metal. När man har tröttnat på att kånka runt på en tung förstärkare kommer IRT-PULSE som en frälsning. Storleken till trots så är denna lilla box en fullvärdig rörpreamp som fungerar utmärkt hemma, i studion eller på scenen. Utgångar för hörlurar, aktiv högtalare/PA och USB ger ett stort antal användningsmöjligheter.
Gränssnittet
På ovansidan finns en mängd rattar och knappar för att hitta det rätta ljudet. Två rattar styr gain och volym. Med Hot-knappen kan du få riktigt tung Ironheart-gain. Dark och bright minskar eller boostar höga toner. EQ-knappen ställer in auto-EQ.
På framsidan sitter gitarringången och re-amp-knappen.
Baksidan har alla utgångar. Hörlursutgången är idealisk om du vill spela utan att störa omgivningen, dessutom har den en dedikerad volykontroll. Det finns en teleutgång för att koppla IRT-PULSE till en förstärkare, pa-system eller dylikt. Fotpedalsingången gör att du kan sätta IRT-PULSE i ditt pedalbord och använda som en vanlig effektpedal. Aux in är låter dig via ett minijack koppla in smartphone eller annan ljudkälla. USB-utgången låter dig koppla in IRT-PULSE till dator/surfplatta. Den är kompatibel med det mesta; PC, Mac, iPad och Android.
Studioanvändning
En fördel med IRT-PULSE är att den går att använda direkt in i ditt musikprogram via USB. Detta ger dig möjligheten att re-ampa varje inspelning för att snabbare kunna få rätt ljudinställningar utan att behöva spela om.
Re-amp är en mycket tidssparande funktion som låter dig återanvända samma ljudsignal flera gånger om men samtidigt ändra ljudinställningarna. På så sätt räcker det att du spelar rätt en gång och kan sedan hitta de perfekta inställningarna. IRT-PULSE skickar en förstärkt och en torr signal samtidigt. Genom att trycka på Re-amp-knappen skickas den torra signalen tillbaka till IRT-PULSE och går du att använda igen med nya inställningar.
265462
Mångsidigt kraftpaket för:
- Piano/Keyboard/Dragspel
- Digitaltrumset/Slagverk
- Gitarr/Bas/Elgitarr
- Sång/Tal/P.A.

- 150W RMS
- 12" högt + HF Horn
- 5 Kanaler: XLR/Tele/RCA
- 5 Bands Master EQ
- Digital delay
- Hörlursutgång
- Line in/out
- Record Out
- FX loop
- Uttag för högtalare ( 8ohm )
- Metallgaller
230330
Det kompakta Nexus N115 är ett imponerande lätt kabinett, men vad det saknar i vikt ger det tillbaka i prestation och attityd.
Neodymium
N115 är utrustad med ett LaVoce Neodymium 15" element plus ett LaVoce horn som går att reglera av/på/halv styrka. På så vis är N115 ett kabinett som ger den ambitiöse basisten möjligheten att köra en enkabinettsrigg utan att kompromissa med ljudet.
Med trenden att basister går lägre med 5 & 6-strängade instrument, så är N115 den ideala partnern till Nexus-SL då den utökar de lågfrekventa ljudet från din bas riktigt djupt ner.TuffStuff
Tillverkad i lätt, stryktålig plywood och med en finish av det otroligt starka, supertåliga och elastiska TuffStuff - en polyuretancoating som är skapad för att överleva påfrestningarna av 'life on the road'.
Alla högtalarkabinett i Nexus N-serien fungerar tillsammans i alla möjliga kombinationer!
267775
Prism erbjuder två olika modes: HERO-läget hämtar inspiration hos tidlösa gitarrhjältar och ger dig hela 22 inspirerande sound som spänner från Clean to Extreme. Dessa kan användas som dom är eller bli byggstenar i ditt eget sound. LIVE-läget ger dig en mer konventionell förstärkare med valbara förstärkarmodeller och effekter med studiokvalitet. Här kan Du spara dina inställningar i 4 olika channels för senare bruk. En variabel Boost* anpassad efter förstärkarmodell ger dig det där lilla extra när det behövs. En elegant LED-display* runt varje kontroll ger supersnabb överblick över dina inställningar. Inbyggd stämapparat och en kombinerad hörlur/record/line utgång gör att Du är förberedd i alla situationer.
142725
120W Låda med 4x12" Celestion G12H element.
- Samma design som TI100
- Mått: 771mm x 756mm x 358mm
- 120 W
- Impedans 16

- 4x12 Celestion G12H-element
230410
Den helt nya CUB HEAD ger dig äntligen tillgång till det brittiska rör-soundet på ett överkomligt sätt utan att tumma på kvaliteten. Den retrodesignade rörtoppen har en överskådlig kontrollpanel bestående av: Gain, Treble, Middle, Bass, Volume, Tone och Reverb. Att skruva fram ett suveränt sound är enkelt- Välj ingång 15W eller 1W , ratta in din ton , lägg till lite högkvalitetsreverb....KLART!
196651
Aktiv Monitor från Laney. 10” element + Piezo horn, 2bands eq 65W RMS, 120W PMPO 4ohms, Impedans: 8 ohm Vikt: 12kg, Storlek: HxBxD 347x468x274
142753
15 watt förstärkartopp med en äkta IRONHEART kanal!
• Två ingångar 1W och 15W
• Högtalaremulering för tyst inspelning
• 4 x ECC83 preamp
• 2 x EL84 rör Slutsteg
• Mini jack MP3 ingång
• FX loop med volymkontroll
• Levereras med egen Gigbag!
236086
Designad för att användas tillsammans med Nexus-SL. Nexus N-serien är skapad och justerad för att leva upp till de tyngsta kraven. De kombinerar det bästa av världar då de både väger lite och låter som tunga kabinett. Det kompakta Nexus N410 är ett imponerande lätt kabinett, men vad det saknar i vikt ger det tillbaka i prestation och attityd.
Neodymium
N410 är utrustad med LaVoce Neodymium 10" element plus ett LaVoce horn som går att reglera av/på/halv styrka.
TuffStuff
Tillverkad i lätt, stryktålig plywood och med en finish av det otroligt starka, supertåliga och elastiska TuffStuff - en polyuretancoating som är skapad för att överleva påfrestningarna av 'life on the road'.
Alla högtalarkabinett i Nexus N-serien fungerar tillsammans i alla möjliga kombinationer!
267773
Ironheart , smidd mitt i Englands industriella hjärta: Black CountryDär metal-soundet föddes. Med smält metall i venerna för IRONHEART arvet vidare sedan decennier tillbaks.Med föregångare som KLIPP och AOR slår IRONHEART hårt som en slägga från underjorden, mitt emellan ögonen. Designad med sanslösa mängder gain är IRONHEART en ren metalstärkare pumpad med steroider. Som sin 80tals föregångare AOR har IRONHEART en aktiv EQ på varje kanal. Dessutom Push/Pull potar för extrem tone-shaping och flexibilitet. Med Vari Watt kontrollen kan Du begränsa uteffekten steglöst ner till mindre än 1 Watt . Ställ den volym Du vill, men behåll soundet från en förstärkare som jobbar hårt som en smed. Pre Boost funktionen styr Du med en fotpedal när Du vill sparka in extra gain i fronten på din förstärkare.
218753
En specialdesignad ryggsäck för att enkelt kunna ta med sig A1+. Tillverkad i slitstarkt material och har flera fack för kablar och andra tillbehör.
265463
En klass A/B design producerar 10W RMS från dubbla ECC83 i försteget och dubbla 6V6GT som avslutning. För ytterligare möjligheter hittar vi även en Gainkontroll bredvid Tone och Volymkontrollerna. Ett 10 Celestionelement fullbordar skönheten.
142722
Aktiv Monitor från Laney. 12” element + HF Horn, 3bands eq 120W RMS, 240W PMPO 4ohms, Impedans: 8 ohm Vikt: 18kg, Storlek: HxBxD 437*591*330
142754
Ironheart , smidd mitt i Englands industriella hjärta: Black CountryDär metal-soundet föddes. Med smält metall i venerna för IRONHEART arvet vidare sedan decennier tillbaks.Med föregångare som KLIPP och AOR slår IRONHEART hårt som en slägga från underjorden, mitt emellan ögonen. Designad med sanslösa mängder gain är IRONHEART en ren metalstärkare pumpad med steroider. Som sin 80tals föregångare AOR har IRONHEART en aktiv EQ på varje kanal. Dessutom Push/Pull potar för extrem tone-shaping och flexibilitet. Med Vari Watt kontrollen kan Du begränsa uteffekten steglöst ner till mindre än 1 Watt . Ställ den volym Du vill, men behåll soundet från en förstärkare som jobbar hårt som en smed. Pre Boost funktionen styr Du med en fotpedal när Du vill sparka in extra gain i fronten på din förstärkare.
218750
IRT STUDIO är inte bara en 15W rörförstärkare med det hårda och brutala IRONHEART-ljudet...
Den är även den perfekta studioförstärkaren!
Dom flesta av oss är eniga om att den bästa studiomiljön är när vi kan ratta upp förstärkaren till max och kräma ur den allt som går för att få den sköna rördisten.
- Men det är inte alltid möjligt. Med allt fler proffsiga hemmastudios och liknande kan man inte väsnas obegränsat.Därför kommer nu IRT STUDIO - med flera suveräna funktioner för dig som spelar in. Både live, hemma och i studio!USB - LJUDKORT
IRT STUDIO har inbyggt USB-ljudkort! Spela in direkt till dator eller iPad helt utan latency!
Den skickar ut både en oprocceserad signal, och ditt förstärkarljud, så du enkelt kan REampa senare.INTERN DUMMY-LOAD
IRT STUDIO har inbyggd ”dummy-load”. Till skillnad från andra rörförstärkare behöver du därför inte ha inkopplat en högtalare.
Äkta tyst inspelning!1W ELLER 15W
IRT STUDIO har två ingånger. Om du vil spela hemma med låg volym kan du använda 1W för att få skön rördist utan att spela högt. Om du spelar på scen eller i replokal kan du använda 15W för att få max volym och samma sköna IRONHEART-sound!BÄRVÄSKA
IRT STUDIO är riktigt enkel att ta med! Lägg den i den medföljande bärväskan och frakta den till scenen, replokalen eller studion för att ha med dig riktigt IRONHEART ljud överallt!• Två ingångar: 1W och 15W
• 3 kanaler clean, rythm, lead
• Högtalaremulering för tyst inspelning
• 4 x ECC83 preamp
• 2 x EL84 rör Slutsteg
• Mini jack MP3 ingång
• FX loop med volymkontroll
• XLR DI utgång med högtalaremulering
• Levereras med Gigbag
• Levereras med footswitch FS4-IRT
236087
L20T-212 combo med parallella Single end Class A slutsteg. L20T-212 har två olika element - ett Celestion G12H 70th Anniversary och ett Celestion Vintage 30. Varför två olika? Testa att spela så förstår du varför. Ett öppningsbart galler på baksidan gör det enkelt att byta mellan elementen eller använda båda samtidigt.
267770
TONY IOMMI’s BACKSTAGE FÖRSTÄRKARE
TI15-112 tar tonen och känslan från den stora TI100-stacken och slår in den in den i en kompakt combo!
Tack vare Laneys unika dubbla ingångar kan du pressa EL84 utgångsrören hård och få den feta disten av 15 watt rms - eller plugga in 1 watt ingången och få exakt samma feta dist, men med en ljudnivå på mindre en 1 watt rms.
• 15W eller 1W två ingångar
• 12” custom HH driver
• 3 x ECC83 rör Preamp
• 2 x EL84 rör Slutsteg
• FX loop
• IOMMI kanal med EQ, Dynamics och Tone
• Line in för MP3-spelare och liknande.
• Stötsäker metallgrill.
236085
2 st. 10" högtalare med mixer.
271493
Lionheart representerar all den kunskap och innovation som Laney har samlat på sig under sina 40 år i branschen. Rörförstärkare designade för att leverera den ultimata tonen av rör under hård belastning – varmt och uttrycksfullt – på en volymnivå som är användbar varje dag i veckan och i alla tänkbara miljöer.I Lionheartserien har Laney valt att använda endast de allra bästa komponenter som marknaden har att erbjuda. En ren pre-amp med förstklassig helrörsdesign som tillsammans med ett exceptionellt Klass A slutsteg och högtalare som handplockats för att ge dig en optimal ljudupplevelse.
Den unika TILT mekanismen gör att du även vid nära avstånd till förstärkaren klart och tydligt hör fördelarna av all den ansträngning och omsorg som Laney lagt ner för att göra den bästa lilla förstärkaren du någonsin drömt om att äga.Fyllig, varm och klassisk ton från en 2-kanalig helrörs förförstärkare med 3 st 12AX7 rör. Parallellt ”single-ended” Klass A slutsteg med 4 st matchade EL84-rör som ger dig 20 watts fylligt rörsound.Dedikerad tonkontroll för finjustering av harmoniska detaljer. Gnistrande fjäderreverb insluten i ett klassiskt ’type 4’ metallhölje.
Designad för användning tillsammans med högtalarkabinettet LT212. monteringkit medföljer
142712
Detta 1x12" kabinett är byggt med handplockade delar och har ett 1 x 12 Celestion G12H 70th Anniversary element som valts ut speciellt för att matcha ljudet från L5-Studio. Solid konstruktion och finish i de typiska Lionheart-färgerna. LT112 har en tilt-mekanism och är speciellt framtagen för L5-Studio men fungerar med alla Lionheartförstärkare. LT112 levererar kopiösa mängder vackert Lionheart-ljud från ett litet och kompakt kabinett.
267771
11 olika förstärkare och inbyggd effektenhet i ett kraftpaket. Koppla in guran, välj sound, SPELA!
- 20 Watt RMS
- 2 kanaler
- 1 x Gitarringång
- 1 x Aux (t.ex mobil/mp3-spelare)
- 8" custom högtalare
- 4 ­modulationseffekter & Delay/Reverb
- Hörlursutgång
- 11x2 förstärkarmodeller
- Inbyggd stämapparat
- 2 uttag för footswitch (kanalbyte/effekter)
230413
En liten och kompakt förstärkare för elgitarr!
- 10W RMS
- 5" Custom driver
- En kanal med drive switch
- 2 Band EQ
- Hörlursutgång
- CD-/MP3-ingång
- Volymkontroll
254343
Ironheart , smidd mitt i Englands industriella hjärta: Black CountryDär metal-soundet föddes. Med smält metall i venerna för IRONHEART arvet vidare sedan decennier tillbaks.Med föregångare som KLIPP och AOR slår IRONHEART hårt som en slägga från underjorden, mitt emellan ögonen. Designad med sanslösa mängder gain är IRONHEART en ren metalstärkare pumpad med steroider. Som sin 80tals föregångare AOR har IRONHEART en aktiv EQ på varje kanal. Dessutom Push/Pull potar för extrem tone-shaping och flexibilitet. Med Vari Watt kontrollen kan Du begränsa uteffekten steglöst ner till mindre än 1 Watt . Ställ den volym Du vill, men behåll soundet från en förstärkare som jobbar hårt som en smed. Pre Boost funktionen styr Du med en fotpedal när Du vill sparka in extra gain i fronten på din förstärkare.
218752
Ironheart , smidd mitt i Englands industriella hjärta: Black CountryDär metal-soundet föddes. Med smält metall i venerna för IRONHEART arvet vidare sedan decennier tillbaks.Med föregångare som KLIPP och AOR slår IRONHEART hårt som en slägga från underjorden, mitt emellan ögonen. Designad med sanslösa mängder gain är IRONHEART en ren metalstärkare pumpad med steroider. Som sin 80tals föregångare AOR har IRONHEART en aktiv EQ på varje kanal. Dessutom Push/Pull potar för extrem tone-shaping och flexibilitet. Med Vari Watt kontrollen kan Du begränsa uteffekten steglöst ner till mindre än 1 Watt . Ställ den volym Du vill, men behåll soundet från en förstärkare som jobbar hårt som en smed. Pre Boost funktionen styr Du med en fotpedal när Du vill sparka in extra gain i fronten på din förstärkare.
218751
En förstärkare i miniformat specialdesignad för akustiska gitarrer. Ger mycket ljud för sin storlek.
- 10W RMS
- 5" Custom Driver
- Shape switch
- 2 Band EQ
- Hörlursutgång
- CD-/MP3-utgång
- Volymkontroll
254344
20 watt en kanal, switchbart chorus, reverb, 3-bands EQ med parametrisk mid, DI-jack, aux in och hörlursutgång. 1 x 8 högt.element med co-axial tweeter.
142706
Nya Lionheart L50H är en helt UNIK förstärkare på så många sättUNIK: med att vara den första 50-watt RMS parallell single-end Klass-A rörförstärkaren UNIK: med att vara den första att använda 5 stycken!!! EL34 slutstegsrörUNIK: med sin progressiva dist som svarar på ditt spel mjukt och känslofyllt.UNIK: med att använda ultramodern transformator-teknologi för att skapa en förstärkare som är andra tillverkares dröm. L50H med sitt matchande G12H bestyckade L412 cabinett är mer än en dröm, de är verklighet för Laney! 8/16Ohm Massiv nätdel med fullt induktiv filtrering Optimalt designad bredbands utgångstrafo Pre-amp Ut och Power-amp In telejack Laney designat och avstämt reverb Hyllad Lionheart 2-kanals fotswitch-omkopplingsbar preamp Matchande L-412 kabinett som tillval
218754
En bascombo i miniformat. Smidig att ta med sig och ger väldigt mycket ljud i förhållande till sin storlek.
- 10W RMS
- 5" Custom driver
- Shape switch
- 2 Band EQ
- Hörlursutgång
- CD-/MP3-ingång
- Volymkontroll
254342
Mångsidigt kraftpaket för:
- Piano/Keyboard/Dragspel
- Digitaltrumset/Slagverk
- Gitarr/Bas/Elgitarr
- Sång/Tal/P.A.

- 300W RMS
- 15" högt + HF Horn
- 5 Kanaler: XLR/Tele/RCA
- 5 Bands Master EQ
- Digital DSP (16 presets)
- Hörlursutgång
- Line in/out
- Record Out
- FX loop
- Uttag för högtalare ( 8ohm )
- Metallgaller
230331
Prism erbjuder två olika modes: HERO-läget hämtar inspiration hos tidlösa gitarrhjältar och ger dig hela 22 inspirerande sound som spänner från Clean to Extreme. Dessa kan användas som dom är eller bli byggstenar i ditt eget sound. LIVE-läget ger dig en mer konventionell förstärkare med valbara förstärkarmodeller och effekter med studiokvalitet. Här kan du spara dina inställningar i 4 olika channels för senare bruk.En variabel Boost* anpassad efter förstärkarmodell ger dig det där lilla extra när det behövs.En elegant LED-display* runt varje kontroll ger supersnabb överblick över dina inställningar. Inbyggd stämapparat och en kombinerad hörlur/record/line utgång gör att Du är förberedd i alla situationer.
142723
Flaggskeppet i LA-serien. 65 watt, 2-kanals vinklingsbar förstärkare med digitaleffekt. 2 x 8” element med co-axial tweeter. Kanal 1; avsedd för sångmik, keyboard eller gitarr via komb. XLR/teleingång. Kanalen har även volymratt, separat 2-band EQ, samt separat reverb. Kanal 2; komb. XLR/tele in. Pre-shape för midcut + bas/disk. boost, fas-switch, grafisk 4-bands EQ. Digital effektdel med reverb och chorus och shimmereffekt. Hörlursutg., DI-utgång med jordlyft, FX-loop send/return med bypassfunktion, fotswitchuttag för reverb/chorus.
142708
1  2  Nästa »  |  Visa alla