Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Milab

Bastrummikrofon som fungerar lika bra på turnén som i studion.
159280
Kondensatormikrofon med Milabs berömda rektangulära, dubbelsidiga stormembramskapsel. Brilliant upptagningförmåga kombinerat med en makalöst låg brusnivå, 10-12dB, gör att denna proffsmikrofon passar lika bra på scen, som i en inspelnings- eller broadcastingstudio.Lättplacerad pga av sin minimala storlek. DC-196 är världens minsta stormembransmikrofon med variabel karatäristik! Karaktäristiken är enkelt omställbar mellan rundtagande Omni, cardioid eller 8-läge. Separat omställare för -12dB dämpning, gör att mikrofonen tål mycket höga ljudtryck. Inbyggt extra skydd gör mikrofonen okänslig för POP-ljud.Lämplig för alla typer av röstinspelning samt till overhead, strings, blås, klassiskt likväl som rock. Tester av DC-196:an i tidningar runt om i världen har varit entydiga: DC-196 är en av världens absolut bästa stormembransmikrofoner! Handgjorda i Sverige med Livstids garanti.
159267
The latest addition to the Milab DC range is the DC-96C, a side-addressed large membrane microphone, designed mainly for studio work, but also suitable for many live applications. The original DC-96 was released in 1967 and has become a classic Milab model. The DC-96C has been updated with the latest technology and shares most of its components, including the capsule, with the DC-196, but it is cardioid only and has a single layer mesh grid, just like the DC-96B.
209330
Innehåller: BDM-01 x1 VM-44 x7 Inkl elastiska hållare, puffskydd och vanliga hållare. Levereras i en aluminiumväska.
159281
DC-96B är en stormembrans kondensatormikrofon som du kommer att kunna och vilja använda till det mesta i studion. Kardoid njure upptagningskaraktäristik och 48v phantommatning. ”One size fits all” Handgjorda i Sverige med Livstids garanti.
159268
Klassisk vokalmikrofon.
159270
En klassiker bland många världsartister och producenter. En av dom mest sofistikerade inspelningsmickarna för vokaler som någonsin tillverkats.
159269
Installationsmikrofon, med flexibel hals och fantastisk prestanda.
159275
Sångmikrofon som tar studiosoundet ut på scen! LSR-3000 är micken som tar tillvara på Milabs långa erfarenhet av kondensatormikrofoner gjorda för att användas live. Med kapseln från Milabs VM-44, inbyggd i en tålig kropp, är LSR-3000 din perfekta live-mick. Den är dessutom byggd för att klara ett hårt turnerande. Den är väldigt okänslig för handljud, feedback och tåler ljudtryck på upp till 150db. En bra röst behöver en bra mikrofon! Handgjorda i Sverige med Livstids garanti.
159271
Fantastisk klarhet och diskret design gör VM-44 Link till en av världens bästa mikrofoner för blåsinstrument. Inkl. Specialhållare för klockmunstycke Handgjorda i Sverige med Livstids garanti
159274
VM-44 är Milabs bäst säjande model mycket beroende på att den fungerar väldigt bra till allt. Den har en handgjord småmembrans kondensator-kapsel som hanterar snabba, höga frekvenser bättre än de flesta mikrofoner på marknaden. Den har en väldigt rak frekvenskurva med en liten peak runt 10 KHz vilket gör att den är väldigt bra till nästan allt du väljer att spela in, men framförallt akustiska instrument där den gör ett fullständigt lysande jobb. Tack vare dess storlek är den lätt att placera var du vill. Du kan även byta kapsel till en rundtagande kapsel tillval på ett par sekunder vid behov.
159273