Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Numark

CDN-77USB är en 19" dubbel-CD/MP3/USB spelare för högt ställda krav. Instant start, anti-shock minne, seamless loop, ptichbend-knappar, tydlig display och mastertempo.CDN-77USB läser också MP3-filer från CD-Rom eller från någon av de två USB-portarna. En i panelen och en i spelardelen. Displayen visar både ID-taggar samt folders. BPM visas i displayen.
210404
Numark M6USB är en 4-kanals mixer i standardstorlek med balanserade utgångar samt USB-anslutning. Totalt 4 line, 2 phono, 2 mik-ingångar och en USB-anslutning. Varje kanal är försedd med gain och 3-bands EQ, inklusive den extra mikrofonkanalen. Förlyssningen är valbar mellan X-fade funktion eller split/cue. X-fadern har ställbar kurva och är adresserbar mellan alla fyra kanalerna. M6USB har balanserad masterutgång XLR samt obalanserad Booth-utgång med individuell nivåreglering.
188763
Numark TTX-USB är bestyckad med en av de kraftigaste och flexibla direktdrivna motorerna för skivspelare. Vridmomentet är valbart mellan 2,5, 3,7 eller 4,7 kpcm. Start- och stopptiderna är dessutom justerbara. Numark kan som första företag i världen presentera en skivspelare med lätt utbytbart tonarmsrör. Både rakt och S-format tonarmsrör ingår. Det raka är optimerat för scratching och det S-formade för ren spelning. Tonarmen är tillverkad i metall och kan givetvis justeras i höjdled. Chassit är tillverkat i kombination av stål och gummi för att ge stabilitet och hållbarhet med också för att minska alla vibrationer, stötar mm. TTX-USB kan spela 33, 45 & 78 rpm både fram- och baklänges. Skivtallriken på TTX-USB är suveränt dämpad och är gjuten i aluminium med en speciell utformning som minskar friktionen så att releasen av skiva och slipmat = 0. Pitchen kan ställas mellan +/-10, 20, 50%. Själva pitchregeln kan enkelt flyttas mellan två positioner så att regeln är rättvänd i battle-position. Förutom digitalutgång har TTX-USB mastertempo, som gör att hastigheten kan ändras oberoende av tonläget. Återigen är Numark först: Alla signalkablar och strömkablar är enkelt avtagbara och utbytbara. Jordsladden är borttagen med hjälp av en ny tekniklösning. Kontakterna sitter infällda på skivspelaren och är belysta. Pickupbelysningen är avtagbar och är utrustad med lysdiod istället för glödlampa och ger upp till 10 gånger längre brinntid. Försedd med USB-port. Programvara med möjlighet att reducera brus och knaster ingår. Flyttbar pitchregel i två positioner Utbytbar tonarm rak & S-formad Justerbara fötter i höjdled Justerbar tonarm i höjdled Utbytbar pickupbelysning SPDIF digitalutgång Key/Mastertempo Ingen jordkabel Ställbar utsignal phono/line Avtagbart kablage Belysta kontakter signal/ström Infällda bärhandtag Levereras med slipmat och pickupskal
160588
Numark M4 är en 3-kanals DJ-mixer med de allra nödvändigaste funktionerna. Best buy i sin prisklass. Totalt 6 line, 2 phono och 1 mikrofoningång. Varje kanal är försedd med gain och 3-bands EQ. Mikingången har nivå + 2-bands EQ. X-fadern är justerbar och har reverse-funktion. Förlyssningen är försedd med X-fade funktion, så det går att mixa och öva i hörlurarna. M4 är stor till antal ingångar och funktioner, men liten till priset. En perfekt bedroom-DJ mixer, och passar lika bra mellan ett par skivspelare som mellan ett par table-top CD, eller vid datorn.
160576