Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Playalong

Lär dig spela elgitarr med PlayAlong! Videolektioner för nybörjare, inga förkunskaper krävs. Denna DVD är på svenska av och med utbildade lärare. 38 videolektioner som lär Dig ackord, riff & melodispel och kända låtar - allt upplagt på ett pedagogiskt, enkelt och roligt sätt. DVDn innehåller också s.k. playalonger (karaoke) att spela med till.
248254
Lär dig sjunga med Plej! Plej! Sång 1 är uppföljaren i succéserien Plej! 17 pedagogiskt utformade lektioner som går igenom allt du som nybörjare behöver lära dig från grundläggande andningsteknik till rockbandslåtar att sjunga för hela bandet! Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta nybörjar-DVD. Lärare är Sofia Engström Graff-Lonnevig & Fredrik Engström som båda har bred erfarenhet som pedagoger och som professionella musiker
164977
Lär dig spela trummor med Playalong! Trummor 1 är uppföljaren i succéserien Plej! 15 pedagogiskt utformade lektioner som går igenom allt du som nybörjare behöver lära dig från grundläggande teknik till rockbandslåtar för hela bandet! Bara kända låtar. Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta nybörjar-DVD. Lärare är Fredrik Österberg, en av Sveriges mest erfarna pedagoger med lång erfarenhet som professionell musiker.
164978
Ta ditt keyboardspel till nästa nivå med Playalong! Lär dig spela Keyboard 2 är uppföljaren i succéserien från Playalong som sålt över 30.000 DVDer bara i Sverige. Lär dig spela Keyboard 2,som är en direkt fortsättning på Keyboard 1, riktar sig till dig som hållit på ett tag och vill ta ditt keyboardspel till nästa nivå. 18 pedagogiskt utformade videolektioner där du lär dig melodi- och ackordspel. Keyboard 2 innehåller även 3 Rockbandslåtar för hela bandet samt massor av bra övningar. Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta fortsättnings-DVD. Lektionerna innehåller även playalonger där du själv blir keyboardisten i bandet. Ett kul sätt att öva på! Marcus Möller, en av Sveriges mest erfarna keyboardpedagoger, lär ut på ett pedagogiskt och roligt sätt. 18 videolektioner med grafik och närbilder för bästa inlärning. Se, Lyssna & Lär! Spela ‘live’ och bli keyboardisten i bandet! Playalonger att öva till i lektionerna.
164970
Lär dig spela bas med Playalong! Bas 1 är uppföljaren i succéserien Plej! 19 pedagogiskt utformade lektioner som går igenom allt du som nybörjare behöver lära dig från hur du stämmer basen till rockbandslåtar för hela bandet! Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta nybörjar-DVD. Lärare är Maja Stenram, erfaren pedagog och professionell musiker
164973
är dig spela keyboard med Playalong! Keyboard 1 är uppföljaren i succéserien Plej! 16 pedagogiskt utformade lektioner som går igenom allt du som nybörjare behöver lära dig från grundläggande teknik till rockbandslåtar för hela bandet! Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta nybörjar-DVD. Lärare är Marcus Möller, erfaren pedagog och professionell musiker.Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta nybörjar-DVD. Lärare är Marcus Möller, erfaren pedagog och professionell musiker. Kurslektionerna finns både som melodi- som kompkurs. Låtlektionerna finns både i originaltonart samt i kortare version i transponerad tonart för killar.
164976
Ta ditt basspel till nästa nivå med Playalong! Lär dig spela Bas 2 är uppföljaren i succéserien från Playalong som sålt över 30.000 ex bara i Sverige. Lär dig spela Bas 2 är en direkt fortsättning på Lär dig spela Bas 1 och riktar sig till dig som hållit på ett tag och vill ta ditt basspel till nästa nivå. 14 pedagogiskt utformade videolektioner där du lär dig riff, slapping, walking. Bas 2 innehåller även 3 Rockbandslåtar för hela bandet samt massor av bra basövningar. Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta fortsättnings-DVD. Lektionerna innehåller även playalonger där du själv blir basisten i bandet. Ett kul sätt att öva på! Martin Tronsson, en av Sveriges vassaste basister, lär ut på ett pedagogiskt och roligt sätt. 14 videolektioner med grafik och närbilder för bästa inlärning. Se, Lyssna & Lär! Spela ‘live’ och bli basisten i bandet! Playalonger att öva till i lektionerna.
164968
Ta ditt trumspel till nästa nivå med Playalong! Lär dig spela Trummor 2 är uppföljaren i succéserien från Playalong som sålt över 30.000 DVDer bara i Sverige. Lär dig spela Trummor 2, som är en direkt fortsättning på Lär dig spela Trummor 1, riktar sig till dig som hållit på ett tag och vill ta ditt trumspel till nästa nivå. 30 pedagogiskt utformade videolektioner där du lär dig trumkomp, fill-in och trumteknik. Trummor 2 innehåller även 3 Rockbandslåtar för hela bandet samt massor av bra övningar. Öva i din egen takt, när du själv har tid och lust med denna kompletta fortsättnings-DVD. Lektionerna innehåller även playalonger där du själv blir trummisen i bandet. Ett kul sätt att öva på! Fredde Österberg en av Sveriges främsta trummisar lär ut på ett pedagogiskt och roligt sätt. 30 videolektioner med grafik och närbilder för bästa inlärning.Se, Lyssna & Lär! Spela ‘live’ och bli trummisen i bandet! Playalonger att öva till i lektionerna.
164971
Detta är den första i Rock Hero serien från Playalong. Denna DVD är ideal för dig som just börjat spela gitarr till medelgitarristen. Rock Hero serien är det snabbaste, roligaste och mest effektiva sättet att lära dig spela några av rockens största hits. Rock Hero 1 innehåller över 2 timmar med 13 videolektioner från artister som Metallica, Scorpions, The Kinks, Sex Pistols, Santana, Elvis, Survivor, Eagle-Eye Cherry och ZZ Top. Pedagogiska videolektioner med grafik och närbilder för bästa inlärning. Spela &39;live&39; och bli gitarristen i bandet! Playalonger att själv spela med till lektionerna. Örjan Gill är en av Sveriges främsta gitarrpedagoger med lång erfarenhet som professionell musiker och har spelat med flertalet av Sveriges främsta artister.
164972