Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

PRS

För varje pickup anges Paul Reed Smiths egen karaktärisering av ljudet. Vid varje bild finns även ett diagram med variablerna Power (Low-High), Tone (Dark-Bright) och Character (Vintage-Modern).Tremonti Bass NickelHalsposition. Originalpickup på Tremonti. Utvecklad i samarbete med Mark Tremonti i Creed. Alnico-magneter. Nickelkåpa.
- "The perfect compliment to the Tremonti Treble pickup - alnico magnets, clear and full of tone."
125793
Kabinett byggt i europeisk björk och bestyckat med Celestion Vintage 30-element.4 st Celestion Vintage 30
255227
PRS Archon 50. 2-kanaligt High Gain-monster på 50W (switchbar ner till 25W). Effektloop.
271671
PRS Custom 24 är urmodellen från PRS och kännetecknar allt det som gjort PRS kända. Kvalitet, ton och spelbarhet när den är som bäst.
248971
En riktig arbetshäst med en silkeslen satin-finish. Vintage Mahogany.
274650
513 bör närmast betraktas som ett lexikon av olika gitarrsound. 5 mickar, 13 olika sound.
271666
Ett kärt återseende CE24 är tillbaka och är bättre än någonsin.
274653
För varje pickup anges Paul Reed Smiths egen karaktärisering av ljudet. Vid varje bild finns även ett diagram med variablerna Power (Low-High), Tone (Dark-Bright) och Character (Vintage-Modern).Dragon II BassHalsposition. Originalpickup på Custom 22 och Standard 22.
- "The tone is perfect. Beautiful for solos and rhythm." Nickelkåpa
125749
En klassisk singlecut-gitarr som känns som en gammal kompis redan från första ackordet.
209509
PRS 408 är en spännande gitarr vars nyskapande micksystem är frukten av många års research av Paul Reed Smith.
271667
PRS 513PRS 513 är en väldigt unik gitarr på alla sätt och vis och skiljer sig avsevärt från övriga gitarrer i PRS-sortimentet. Siffran 5 står för antalet mikrofoner och 13 för antalet typer av ljud. Gitarren har två olika mickväljare; en 5-vägs som på sedvanligt vis byter mellan de olika mickarna och en 3-vägs som ändrar karaktären på mickarna, från full humbucker via P90-karaktär till Singlecoil-twang. Så om denna gitarr inte kan tillgodose dina ljudbehov så är du nog tyvärr bortom all räddning! PRS 513 har kropp i mahogny och välvd topp i lönn. Halsen har 25¼"-skala och är i mahogny med greppbräda är i rosewood med Bird Inlays. Ett PRS-tremolo och låsbara stämskruvar är ett måste på en gitarr av denna dignitet och det har den självklart. PRS 513 går att få i ett stort antal färger och utföranden. Besök www.prsguitars.com eller din PRS-dealer för ytterligare information.Charcoal Burst
209494
Ett kärt återseende CE24 är tillbaka och är bättre än någonsin.
274654
PRS 408 är en spännande gitarr vars nyskapande micksystem är frukten av många års research av Paul Reed Smith.
271668
Ett kärt återseende CE24 är tillbaka och är bättre än någonsin.
274655
Custom 24 med Floyd Rose! PRS ger oss äntligen möjligheten att beställa en Custom 24 med Floyd Rose! Utöver just Floyd Rose-stallet så är det ytterligare två saker som skiljer denna modell åt från sin tidigare upplaga: mickarna och halsen.
- Mickarna PRS egna och helt nyutvecklade Metal "\m/-mickar" - tänkta för dig som gillar mycket output och mycket muskler.
- Halsen Denna gång i lönn istället för mahogny för att få en rappare attack och mer distinkt ton.
- Kroppen Som brukligt i ett solitt stycke mahogny med topp av lönn.Custom 24 med Floyd Rose! PRS ger oss äntligen möjligheten att beställa en Custom 24 med Floyd Rose! Utöver just Floyd Rose-stallet så är det ytterligare två saker som skiljer denna modell åt från sin tidigare upplaga: mickarna och halsen.
- Mickarna PRS egna och helt nyutvecklade Metal "\m/-mickar" - tänkta för dig som gillar mycket output och mycket muskler.
- Halsen Denna gång i lönn istället för mahogny för att få en rappare attack och mer distinkt ton.
- Kroppen Som brukligt i ett solitt stycke mahogny med topp av lönn.Pattern Thin neck. Faded Whale Blue
255224
En modern ikon när det kommer till vintage-inspirerade gitarrer. Black Gold Wrap Burst.
274662
513 bör närmast betraktas som ett lexikon av olika gitarrsound. 5 mickar, 13 olika sound.
219080
ARCHON HEADPRS har länge varit förstahandsvalet för många metalgitarrister och det är därför lika naturligt och självklart som det är kul att dom nu beslutar sig för att släppa en förstärkare riktad till den tyngre metalskolan.Archon är ett helrörsbygge på 100/50W (switchbart) som är uppbyggd på två kanaler: en ren och en high gain.
- Rena kanalen Här finns extremt mycket headroom och ton som kan beskrivas som både kraftfull och snygg över hela registret. Den är också extremt tacksam när det gäller att ta emot pedaler, något som inte är helt vanligt i denna typ av förstärkare.
- High Gain-kanalen är huserar ett riktigt monster som kan låta lika snyggt som brutalt. Vid lägre gain-nivåer låter den muskulös och vacker på samma gång och vrider du på ytterligare gain ger Archon dig ett high gain-sound som över hela registret låter som en käftsmäll.Oavsett mängden gain så ger Archon ett väldigt transparent ljud med mycket sträng och definition utan fnisslig diskant och luddig mid. Varje kanal har en separat Bright-switch och du har också globala kontroller för Presence och Depth. Till en topp av denna dignitet så krävs det också en 412:a som kan leverera: PRS 412 Stealth Cab.
255226
PRS Custom 22 är en riktig arbetshäst som passar både den traditionella och moderna gitarristen.
248972
PRS Custom 22 är en riktig arbetshäst som passar både den traditionella och moderna gitarristen.
248969
PRS Custom 24 är urmodellen från PRS och kännetecknar allt det som gjort PRS kända. Kvalitet, ton och spelbarhet när den är som bäst.
225190
David GrissomEn av de starkast lysande stjärnorna på country- och blueshimlen har äntligen fått sin signature-modell. Gitarristen i fråga är David Grissom och gitarren heter DGT. David Grissoms signature-gitarr är en variant av PRS McCarty, men med några speciella features. DGT har PRS-tremolo istället för stoptail och låsbara stämskruvar. Halsen är lite smalare än hos en McCarty och gitarren är bestyckad med ett par specialdesignade DGT-humbuckers.Gold Top
125897
För varje pickup anges Paul Reed Smiths egen karaktärisering av ljudet. Vid varje bild finns även ett diagram med variablerna Power (Low-High), Tone (Dark-Bright) och Character (Vintage-Modern).HFS Treble Nickel"Hot Fat Scream". Stallposition. Originalpickup på Custom 24 och Standard 24. Fungerar även bra i spilt-läge.
- "A powerful pickup with a balance of aggression, clear highs, strong midrange, and strong bass."
125756
För varje pickup anges Paul Reed Smiths egen karaktärisering av ljudet. Vid varje bild finns även ett diagram med variablerna Power (Low-High), Tone (Dark-Bright) och Character (Vintage-Modern).McCarty Treble NickelStallposition. Originalpickup på McCarty. Designad av Ted McCarty. Alnico-magneter. Silver/nickelkåpa.
- "Silvery vintage tone. Contains a few more turns on the coils to balance it with the neck position."
125752
P22 Med P22 erbjuder PRS för första gången en solidbody med Piezo, något som tidigare bara varit tillgängligt genom deras Private Stock-avdelning. LR Baggs som tillverkar piezo-systemet har tillsammans med PRS utvecklat en helt ny preamp och elektronik-del som är hela 60% mindre än vanligt men med samma fantastiska akustiska ljud som tidigare. Gitarren består på klassiskt PRS-manér av en kropp i mahogny med en snygg lönntopp. Halsen är i mahogny med en greppbräda av rosewood, banden är 22 till antalet och skalan är som brukligt 25". Mickarna är ett set PRS 53/10. Som vanligt så kan du få gitarren i ett stort antal färger och utföranden, kolla www.prsguitars.com eller med din PRS-handlare för mer info.McCarty Tobacco Burst
225551
PRS klassiska 24-bandare med en inspelad och skön satin-finish. Vintage Mahogany.
274646
Tim MahoneyTim Mahoney spelar i det Amerikanska bandet 311 och har sedan början på 90-talet varit en trogen PRS-användare. Denna modell är baserad på den PRS Standard Mahogny och som hjälpt Tim att forma sitt och 311´s sound genom åren. Kropp och topp är i ett stycke mahogny, halsen är en PRS Wide Thin och är i lönn med en greppbräda i rosewood. Mickarna är ett set SE HFS & Vintage Bass och styrs av en 3-läges toggle switch. Färgen kallas Baby Blue och gitarren kommer i en kraftig PRS gigbag.Baby Blue
219077
Mark Tremontis signaturgitarr från PRS är en bastant pjäs värdig en av dom största riffkungarna i modern tid.
271664
PRS 408 är en spännande gitarr vars nyskapande micksystem är frukten av många års research av Paul Reed Smith. Mickarna i PRS 408 är designade att utöka gitarrens tonala spektrum. Det PRS gjort är att dom förminskat halsmicken något för att få ett mer fokuserat ljud och man har också gjort stallmicken något större för att få ett bredare och fetare ljud. 408 har ett väldigt finurligt switching-system med två separata mini-toggles för att splitta humbucker-mickarna. Konstruktionen på mickarna gör att du inte förlorar någon volym när du splittar till singlecoil vilket annars brukar vara fallet. PRS 408 har en kropp i mahogny med flammig lönntopp. Halsen är i mahogny med greppbräda i rosewood och du kan välja mellan halsprofilerna Pattern Thin eller Pattern. Som sig bör så går det att beställa 408 i en mängd olika färger och utföranden.

- Kropp i mahogny
- Hals i mahogny, Pattern Regular
- Greppbräda i rosewood, PRS Bird Inlays
- PRS 408-mickar.
- PRS Tremolo och PRS Phase III Locking Tuners
- Faded Whale Blue
285483
Ett kärt återseende CE24 är tillbaka och är bättre än någonsin.
274657
Neal SchonPRS introducerar för första gången en serietillverkad gitarr med Floyd Rose och till sin hjälp har dom tagit gitarrikonen Neal Schon från Journey. NS-14 är i grund och botten en PRS Singlecut Hollowbody men med en lite tunnare kropp och en mer stilistisk design. Kroppen är i mahogny med en flammig lönntopp. Neal har varit med hela vägen ända nere på detaljnivå för att få fram det absolut bästa ur gitarren, bland annat en helt egen halsprofil och infästning i kroppen som låter dig komma längst upp på halsen utan några som helst problem. Halsen är i mahogny med greppbräda i rosewood. Banden är 22 till antalet och skalan är på sedvanligt PRS-manér 25". Mickarna är PRS egna 57/08 och låter som en dröm i denna typ av gitarr. Tänk vintage möter modern och du är farligt nära!Gray Black
236241
PRS P24 är gitarren för dig som söker den klassiska 24-bandade PRS-gitarren men som också vill ha tillgång till den akustiska världen.
271662
PRS S2 Vela är en vintage-inspirerad gitarr för dig som letar efter den perfekta mixen av kvalitet, komfort och attityd.
271651
Gitarrerna i SE Custom-serien är baserade på PRS eviga trotjänare Custom 24. Kroppen är precis som originalet gjord i ett stycke mahogny med en flammig lönntop. Halsen har PRS Wide Thin-profil och är utsmyckad med deras klassiska Bird inlays. Mickarna är designade av PRS och är lindade för att efterlikna de amerikanska originalen. Med tremolo.Tobacco Sunburst
235259
PRS SE Standard 22 är gitarren för dig som vill ta steget in i PRS-familjen.
274632
En ulv i fårakläder, Zach Myers signaturgitarr är vacker att se på men ryter ifrån duktigt när det vankas metal.
274634
PRS Archon 25. 2-kanalig High Gain-kombo på 25W (switchbar ner till 13W). Effektloop
271673
PRS Custom 24 är urmodellen från PRS och kännetecknar allt det som gjort PRS kända. Kvalitet, ton och spelbarhet när den är som bäst.
225189
Mr Navarro (Janes Addiction, Red Hot Chili Peppers) har lirat på PRS-gitarrer i över 20 år. Detta belönas naturligtvis med en egen Signature-modell. I detta fall är det en exakt kopia av vad Dave använder - en Custom med 24-bands greppbräda, Wide-thin hals plus HFS- och Vintage Bass-pickuper. Designmässigt är det de klassiska fåglarna i pärlemor på greppbrädan som gäller och guldpläterad hardware. Dave Navarro Signature-modellen går att få i en enda färg, syndigt vit! Shoppa en idag och chansen är stor att du har en egen signaturmodell om sisådär 20 år!Jet White
125872
PRS Hollowbody II är den extraordinära gitarren för den extraordinära gitarristen. Ett tonmonster utan dess lika som gör sig lika bra på scen som i studio.
271669
För varje pickup anges Paul Reed Smiths egen karaktärisering av ljudet. Vid varje bild finns även ett diagram med variablerna Power (Low-High), Tone (Dark-Bright) och Character (Vintage-Modern).McCarty Bass NickelHalsposition. Originalpickup på McCarty. Designad av Ted McCarty. Alnico-magneter. Silver/nickelkåpa.
- "Vintage tone. A little hotter than its 1950´s counterpart."
125753
Mira betyder underbar på latin. Standard Neck, Moons, Stoptail. Vintage Cherry.
125885
PRS P245 är kort förklarat en SC245 utrustad med piezosystem. Öppnar upp helt nya ljudlandskap.
271661
PRS Custom 24 är urmodellen från PRS och kännetecknar allt det som gjort PRS kända. Kvalitet, ton och spelbarhet när den är som bäst.
181762
En traditionell Singlecut med en fantastisk satin-finish. Vintage Cherry.
274641
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla