Artiklar

Ingen artikel matchade din sökning
Kategorier

Ingen kategori matchade din sökning
Varumärken

Inget varumärken matchade din sökning

Rob Papen

En Bundle från Rob papen som innehåller en mängd effekter och syntar. Denna produkt levereras som serienummer via mail, det ingår ingen förpackning.BLUE: Crossfusion synthesis. FM, phase distortion, wave shapping & subtractive
SubBoomBass: Ultra-deep groove bass synth with built-in step sequencer
Predator: Phat analoge synth with killer presets and first class features
PredatorFX: Filter, modulation, vocoder and effects plug-in
RG: Electric & acoustic guitar grooves with sequencer and synth effects
RP-Delay: Delay insanity. reverser, 6 lines, 8 filters, 4 LFOs & more
RP-Verb: An advanced, transparent and musical algorithm reverb with easy controls
226590
Produkten säljs som serienummer givetvis utan frakt, vilket innebär att man kort efter beställning får ett email med instruktioner. Predator har ambitionen att bli hela världens förstaval när det gäller inspirerande ljud med ett förstklassiskt interface och ska passa lika bra till Hip Hop och Hardcore som till Trance och Drum n Bass. Med alla kontroller synliga på skärmen är funktionerna direkta och lättillgängliga, och med en inbyggd hjälp-funktion ska Predator kunna rikta sig lika mycket på förstagångsanvändaren, som den mer rutinerade syntanvändaren. Predator är också till bredden fylld med funktioner som tilltalar ljuddesignern, som Preset Morphing, Controllable FX, Unison detune, Chord memory, Arpeggiator mm. Med Predator följer också en separat effektplugin, som kan användas inte bara på Predator, utan på vilket instrument som helst, och innehåller modulationseffekter, vocoder, reverb, delay och mycket mer. Se Predator som din fällkniv i ljud-jungeln. Den uppdaterade versionen har också stöd för högerklick, expanderad ARP vy, utökade modulationsslottar, chord strumming och tre nya effekter. Predator 1.5 använder Syncrosofts hårdvaru-kopieringsskydd. Kräver alltså Steinberg Key. Ingår EJ.
207198
Produkten säljs som serienummer givetvis utan frakt, vilket innebär att man kort efter beställning får ett email med instruktioner.Mycket mer än bara en gitarrsynt! Genom att nyttja Rob Papens teknik för strumming tekniken som gitarrister slår an strängarna på en gitarr i ett virtuellt instrument kan man skapa intressanta effekter i så mycket mer än bara gitarrljud! Genom att variera patterns i dur- och mollackord kan man med RG få fram både realistiska och syntetiska grooves som kommer att få många att vrida på huvudet! Bland de samplade gitarrerna finns bl.a. en Fender Stratocaster och en stålsträngad akustisk gitarr. I syntdelen finns alla klassiska funktioner med filter, LFO, envelope och effekter och skapar oändliga möjligheter för den uppfinningsrike! RG använder Syncrosofts hårdvaru-kopieringsskydd. Ingår ej.
207199
Mjukvarureverb. VST/AU/RTAS/MAC/PC. Produkten säljs som serienummer givetvis utan frakt, vilket innebär att man kort efter beställning får ett email med instruktioner.
207200
Rob Papen slår till igen med ett nytt instrument av mycket hög kvalitet. Baserad på den prisvinnande Predator motorn är SubBoomBass utvecklad för att ge dig möjligheten att skapa fräscha bassgångar inom vilken som helst genre. Här visar han igen sin innovativa stil genom att kombinera den feta synt motorn med tunade percussion samplingar och udda samplingar, med ett mycket bra resultat. Ljud som funkar perfekt för Hip Hop och RnB, men också för klubbmusik.Produkten säljs som serienummer givetvis utan frakt, vilket innebär att man kort efter beställning får ett email med instruktioner.
207201
Virtuell trummaskin/sampler med inbyggd sequencer. Produkten säljs som serienummer givetvis utan frakt, vilket innebär att man kort efter beställning får ett email med instruktioner.
220954